Followers

Sunday, January 22, 2012

January 22, 2012


My playland...! Tapi uncle tidaklah berani terjun yang tinggi tu... takut tertinggal seluar macam Mr. Bean!

36 comments:

  1. aiya takdek 'wet look' ke hr ni yeop?

    ReplyDelete
  2. hahahaha...uncle nih..dendiam jer la.....pecah rahsia

    ReplyDelete
  3. berenang-renang ke tepian....
    tue je yg mampu...ke tengah? alamatnya tenggelam timbul tak sudah.. lol
    :D

    ReplyDelete
  4. Hi uncle, lama tak singgah sini..swimming lagi yea uncle..

    ReplyDelete
  5. uncle terjun sambil amik gambarlah.


    nak tgk ekspresi takut mcm mana. hehe, gurau

    ReplyDelete
  6. bukan azam baru utk tahun ni ke?

    ReplyDelete
  7. mungkin ramai perempuan yang akan snorkling nanti..hoho

    ReplyDelete
  8. hahahhaha dh tu terjun ke tak ni?

    ReplyDelete
  9. sebelum terjun, ikat seluar ketat2 uncle.

    ReplyDelete
  10. Kalau splash dia besar boleh salahkan rambut!hahaha (dengki sbnrnya uncle dpt simpan rambut)

    ReplyDelete
  11. aku berenang pun tak reti uncle... inikan pulak nk terjun. alamat tenggelam terus.

    :)


    .

    ReplyDelete
  12. klu uncle terjun yg tgi tu. mst rmbut uncle mcm buat iklan shampoo.haa

    ReplyDelete
  13. haha, uncle boleh! terjun ajee laaa :P

    ReplyDelete
  14. sayaa berani rendam2 kaki je dlm tu uncle...

    ReplyDelete
  15. wah...ayat tak bley blah la uncle part tertinggal seluar mcm mr.bean. dan tak mahu saya bayangkan hahaha...

    tapi mmg cuak rasa bila dok nak terjun dari platform 10 meter tu. dedor...!!!

    ReplyDelete
  16. em..kalau masuk swimming pool ni dah tak payah mandi seminggu , betul ta uncle?

    ReplyDelete
  17. Saya tak tau berenang.. Jadi bukan playland saya.

    ReplyDelete
  18. Kami cadang nak pegi, tapi kot tutup cuti CNY plak...

    ReplyDelete
  19. tak cuba tak tau uncle... terai le...

    ReplyDelete
  20. haha, lawak la uncle ni..hehe

    salam kenal uncle..tp blh tak JS nk tau petua apa ye gambar serius uncle tu..

    ReplyDelete
  21. salam. lelaki memang hebat kalau begitu

    ReplyDelete
  22. uncle terjun la pakai suit menyelam. confirm tak tertanggal.

    ReplyDelete
  23. tak per terjun pun..takder orang tu..

    ReplyDelete
  24. syoknya uncle! tapi saya tak pandai berenang, kalau mandi mesti dok tepi2 je...heheheeee

    ReplyDelete
  25. Ye ke tak berani nak terjun dr pelantar tinggi tuh?? Tah tah uncle la master dlm terjun tiruk seantero benua kan...

    ReplyDelete
  26. apa susah uncle, tertanggal seluar, selamba je lah..

    ReplyDelete
  27. Tak boleh nak bayang abg gedek tertanggal seluar!

    ReplyDelete
  28. i love swim'
    (even tak reti pongggg!!)

    ReplyDelete
  29. kalo takut tinggal pakai bj skuba jer le..cmno rupenye..

    ReplyDelete
  30. jgn uncle..jgn................


    jgn tak try hehe

    ReplyDelete
  31. jangan uncle.. instructor semua cuti raya..

    ReplyDelete
  32. kompleks renang kuala lumpur?

    ReplyDelete