Followers

Monday, January 2, 2012

January 2, 2012


Peraturan pertama: DILARANG BERASMARA...!

49 comments:

  1. betul...bkn bleh hrp sgt zaman skrg ni..hehe

    ReplyDelete
  2. waa..uncLe hebak! masuk skola sains..study rerajin okeh,hehee

    ReplyDelete
  3. Nak tambah sket...skola asrama, dilarang berasmara, dilarang bersama....kehkehkeh!

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    Kalau sekolah tu terdiri drpd pelajar lelaki/perempuan shj, macam mana? Perlu ke peraturan sptmana dlm gambar? Jawap jgn tak jawap ! Nak warning Gedek lebih awal .... kalau kata tak perlu, nanti maksudnya bolehlah bla bla . LF tengah keliru ni, Gedek !

    ReplyDelete
  5. hahaa..nmpak sgt zaman dh berubah~ dolu2 mane ade no 1 peraturan tuh..

    ReplyDelete
  6. uncle--
    anak yang terakhir ker sekolah sains tu?

    ReplyDelete
  7. jangan sampai ada yg menyelinap masuk.. haha

    ReplyDelete
  8. haha betul betull!

    heee hantar anak pegi seklah ke uncle? :D

    ReplyDelete
  9. Hantar anak ya? Tahniah.

    Kakcik setuju dengan peraturan pertama itu. :)

    ReplyDelete
  10. malam pertama anak tido asrama...

    ReplyDelete
  11. handfon berkamera xleh bawak le pakcik...xle amik gambar ni...>lama giler xkomen kat sini

    ReplyDelete
  12. Asrama dan Asmara?haha... good...

    ReplyDelete
  13. kena tulih besaq2 kat situ bagi orang nampak..:)

    ReplyDelete
  14. Waaaa...awai lg dah msk asmara tu uncle?? Eh!!! syilap..Awai msk ASRAMA tuh..asrama belah kelantan/ganu/kedah ker tuh..

    ReplyDelete
  15. berasmara di sekolah asrama ialah ketika prep. sekian. ~hahaha

    ReplyDelete
  16. Salam,

    heheheheh kes liwat lagi lah dahsyat!

    ReplyDelete
  17. budak2 lari tengok uncle kat asrama..he he

    ReplyDelete
  18. amaran keras dari uncle!

    selamat tahun baru 2012 uncle gedek!!!

    ReplyDelete
  19. trimas kerna mengigatkan fiza nk blek asrama esok, XD

    ReplyDelete
  20. Uncle! Nasib baik muka tak macam 'abang asmara'. Hehe..

    ReplyDelete
  21. nak balik zmaan muda ke uncle gedek!!

    ReplyDelete
  22. Aiks... uncle masuk belajar sek asrama balik ker? kehkehkeh....

    ReplyDelete
  23. betul tu...nanti kena buang asrama!

    ReplyDelete
  24. Salam Yob Gedek,

    That will not deter them to break the rules. Akak dh ada pengalaman ngajar sekolah asmara, eh sekolah asrama ni...

    ReplyDelete
  25. Oh, uncle masuk asramakah? kikiki

    ReplyDelete
  26. tak pernah merasa berasmara di sekolah asrama.

    ReplyDelete
  27. isshhh... nauzubillah... takmo la jadi kat anak2 semua... bikin ngeri je uncle ni..

    ReplyDelete
  28. uncle jaga pintu asrama puteri, jgn bagi mana mana laki masuk!

    ReplyDelete
  29. betul betul betul...

    air tenang jgn snagka takde boya, kan kan kan....

    ReplyDelete
  30. anak pokcik masuk sekolah ke?

    ReplyDelete
  31. dorang tak berasmara, dorang dating je, siap belikan yong tau fu lagi tuk pakwe dorang., itu pengalaman kawan cik ina masa duk asrama.

    ReplyDelete
  32. bookmarked!!, I like your website!

    Feel free to surf to my weblog: steam carpet cleaner hire

    ReplyDelete