Followers

Thursday, January 19, 2012

January 19, 2012


Eh, eh... jangan lah lentuk sangat... uncle tidak mahu mengundang fitnah, nanti...

68 comments:

  1. alaaa..biarlahhhhh..nak manja la tuuuurrr :)

    ReplyDelete
  2. terlentuk tu uncle... sakit leher agaknya! heheheeee

    ReplyDelete
  3. amboi.... uncle... kemain sandar2...

    ReplyDelete
  4. serius wa jeles ngan uncle... kehkehkeh

    ReplyDelete
  5. fitnah lah sgt uncle..ke SS..syok sendiri..

    ReplyDelete
  6. muka nk ganas je uncle neh
    gmbar sapa tu uncle?
    marah bini nnt.

    ReplyDelete
  7. uncle, pernah pergi ke Tasik Pasir Gudang ke? Makan kat kedai area situ besttt

    eLL@ellnekimura.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. dah ada bukti yg sahih, tak payah le menegakkan benang yg basah lencun...

    ReplyDelete
  9. feewiittttt..... uncle femes kan.. semua org nak foto2 dgn uncle..

    ReplyDelete
  10. auww! nak manja2 dgn uncle la tu hehe...

    ReplyDelete
  11. auwww uncle~ ade awek lentok, hahahaha~ report~~~~ heeeee...

    ReplyDelete
  12. amboii..uncle pun tadah je bahu..hehehe

    ReplyDelete
  13. amboi.. tak leh tahan tgk lentok tu.. manja sangat

    ReplyDelete
  14. awat dia lentuk kat belakang kepala uncle bukan kat bahu uncle?? hehehee

    ReplyDelete
  15. tu hazlin tv3 eh? cun eh dia? :D

    ReplyDelete
  16. huahuahua... psst wangi tak bau rambut si manis jelita itu ;p

    ReplyDelete
  17. hehe...ala sebenarnya suka kannnnn...

    ReplyDelete
  18. uncle gedek nak senyum pun lokek!

    ReplyDelete
  19. Salam Yob Gedek,

    Dia gedik takpaaa...jgn Yob yg gedik!

    ReplyDelete
  20. wah siapa tu dibelakang uncle ?

    ReplyDelete
  21. Wakakaka..manja tol awek tu dgn uncle yeh??

    ReplyDelete
  22. elehhhhhhh suke lah tuu ekekke ;)

    ReplyDelete
  23. baikkkkkk punya lentuk kan uncle?
    kahkah

    ReplyDelete
  24. tau dah gembar dinding jer pompuan belakang tu...

    salam kenal =)

    ReplyDelete
  25. jadila...
    dari tak de...
    muahahahah

    ReplyDelete
  26. ada gak yg nak lentok sebelah muka serius tu ye...

    ReplyDelete
  27. PakCik.

    http://www.rojaklah.com/2012/01/malaysian-lah/

    Pemes ahh.HewHew. ;D

    ReplyDelete
  28. pergh, transition lense siot! patut awek tu lentok lain macam je...

    ReplyDelete
  29. fes time dtg blog ni tapi dah impressed dah dengan setail posting.unik.setailo la!

    ReplyDelete
  30. tiada angin masa kan pokok bergoyang...bukti teramat jelas la bro...hehe

    ReplyDelete
  31. nanti uncle tak leh masuk rumah.. :P

    ReplyDelete
  32. alhamdulillah, nasib baik sedar.. lekas2 le beredar...

    ReplyDelete
  33. skandal terhangat ni..isk uncle ni kontroversi la..hehe

    ReplyDelete
  34. wahhhh uncle cantik gambar....terhangat di pasaran ni sampai ada yg melentok hehehe....

    ReplyDelete
  35. Ni sebenarnya sapa yang terlebih perasan nih?

    ReplyDelete
  36. ahahahaaa...uncle mmg cool lah!! need to post an entry for u lah one day nanti~yay!!

    ReplyDelete
  37. Gadis cantik memang mudah tertarik dengan lelaki bermuka serius..

    ReplyDelete
  38. doiyaiiii!!
    uncle2....*geleng2 kepala*

    ReplyDelete
  39. eleh..uncle suke tu sbnrnye kan kan? :p

    ReplyDelete
  40. alaaaaaaa....
    tidak cemburu pon!! (",)

    ReplyDelete
  41. sukernya dia dpt lentok kat kepala gedek!

    ReplyDelete
  42. aha....cun la pompuan tu.....=p

    ReplyDelete