Followers

Tuesday, January 17, 2012

January 17, 2012


"Ini bukan lucah, ini kenyataan..."
(Kapsyen gambar ehsan dari SINI)




Masih sibuk di Pasir Gudang, Johor ~ petang balik KL

42 comments:

  1. betul!kenyataan.ini bukan main2..hehe

    ReplyDelete
  2. ouuuuccchhh..mata tertumpu pada patung kat belakang ;p

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    Memang tak lucah ... tapi kat situ nak beli apa?

    ReplyDelete
  4. wahh cuci mata le teww! walaupun palsu...hahaha

    ReplyDelete
  5. kot ye pun carik lah model yg berbaju! wakakakaka

    ReplyDelete
  6. uncle wat pe kt sane tu..tuka profession jd designer ke..huehehe

    ReplyDelete
  7. kat mana tu jual patung2 tuuu??

    ReplyDelete
  8. Uncle sebenarnya keje ape erk?? kompius lh... uncle skjp di utara, barat, selatan, timur laut, tenggara...

    ReplyDelete
  9. Ape ke hey nye unkel bikin ka situ....muahahahah

    ReplyDelete
  10. singgah Citarasa Rinduan tak uncle? :D

    ReplyDelete
  11. nak baju...nak bajuu...nak bajuuuuu...

    ReplyDelete
  12. eh eh..ada 'org' tak pakai baju?? huhuhu

    ReplyDelete
  13. eh eh...seksinya patung tu.kehkehkeh

    ReplyDelete
  14. boleh percaya ke?


    bro lu jgn bikin hal bro...


    hahaha!

    ReplyDelete
  15. kaki, tangan ..kepala semua takde..non lucah lah !

    ReplyDelete
  16. Salam Yob Gedek,

    So bukan pasir gudang tapi patung gudang!

    ReplyDelete
  17. nak buka boutique ke? hahaha..

    ReplyDelete
  18. dgn patong pun jadi, hahaha~

    ReplyDelete
  19. mentaliti orang kita tengok patung bogel pon dah dianggap lucah.. sebab tu x heranlah, nenek tua umur 69 tahun dan budak umur 3 tahun pun ada selera nak dirogol, .. apa dah jadi?

    ReplyDelete
  20. Sampai hati datang Pasir Gudang tak beritahu!

    ReplyDelete
  21. TAKDELA LUCH, TAPI ADA UNSUR-UNSUR LUCAH. HEHE..

    ReplyDelete
  22. uncle ada kena mengena dengan produk itukah??????

    pitammmmmm

    ReplyDelete
  23. arhh..dan lagi snap..ouhh

    ngn dami pun jadi hahahaa~~

    ReplyDelete
  24. kalau uncle dok peluk peluk,
    memang la lucah...
    kalau camni, ok lg :D

    ReplyDelete
  25. Selepas jadi chef, nak jadi tailor pulak ke? gua agak lepas ni uncle jadi sky diver! ada brani?

    ReplyDelete
  26. project runaway kah Uncle G oittttt??

    *membayangkan Heidi Klum kritik dress yg Uncle buat, wajib kaler hitam... (",)

    ReplyDelete
  27. pergh..nak jadi fashion designer nampakkkk..

    ReplyDelete
  28. oklah tu.. sekurang-kurangnya uncle membelakangkannya.. hikhikhik..

    hati-hati dan selamat kembali ke rumah..

    ReplyDelete
  29. bg uncle mmg x lucah kot
    takut hat yg bujang tu terimagine sudahhh muahahaha

    ReplyDelete
  30. berapa standard body measurement patung tu yer uncle?? ke pantung tu ada saiz jugak?? akekekkee

    ReplyDelete