Followers

Monday, January 16, 2012

January 16, 2012


Penat. Baru check in hotel. Makan di mana yang menarik di Pasir Gudang, Johor ni..?
(Kalau ada yang jawab makan di mulut, lagi... I will randomly kill..!)

48 comments:

  1. amboi,randomly kill.hehe.makan di kedai.hoho

    ReplyDelete
  2. makan angin di mana-mana saja boleh...

    ReplyDelete
  3. Nak no telefon kawan kakcik? Dia tinggal di sana (eh! tapi tak payahlah, nanti boleh menimbulkan fitnah) hehehe...

    ReplyDelete
  4. Muahahaha.... Br nak ku bilang gitu... *larikkkk

    ReplyDelete
  5. makan kt seafood tanjung langsat uncle..!

    ReplyDelete
  6. huhuhuuu...garangnya uncle!
    tak tahu sangat area sana, tak pernah pi pun..

    ReplyDelete
  7. kat rumah azzah ada makanan..meh la..dah dekat ngan umah dah tu..

    ReplyDelete
  8. makan di mulut.




    ok lariiiii... hahahah.





    ok jawapan jujur, saya tak tahu. hehe.

    ReplyDelete
  9. tg langsat pun ok, tapi kalau nak lagi best uncle pi la ke senibung di permas jaya tu. lagi sempoi.

    ReplyDelete
  10. hehehe tanak jawab..nak gelak je.
    sbb taktau area pasir gudang tu

    ReplyDelete
  11. uncle. dipasir gudang pi cari senibong, tepi pantai....
    dekat dengan singapore....
    time malam mmg best tau

    18hb ayu baru ke p.gudang. kalau uncle ada lagi...
    call hp ayu...
    eh.. nak bagi no ayu, tapi takut uncle public.. macamana eik??
    hah.. minta dengan blogger kak azie azah

    ReplyDelete
  12. dimana makan yg menarik?
    memula di mata...kedua baru dimulut...agaknya...hicks!

    ReplyDelete
  13. lama sudah tidak mengadakan siri penjelajahan ke negeri johor. hehehe. have some fun in johor!

    ReplyDelete
  14. kat situ der rokok gudang garam tak uncle..?

    ReplyDelete
  15. pasir gudang pun tak penah sampai..err makan di mulut la jugak

    ReplyDelete
  16. Errr..makan di hotel mugkin sedap kot. Kah kah kah

    ReplyDelete
  17. Makan di rumah la paling sedap!

    UNCLE jangan mengigau yaaaa!

    ReplyDelete
  18. garangnya uncle sejak sampai JB ni...

    ReplyDelete
  19. Pasir Gudang...silap...jgn marah.

    ReplyDelete
  20. makan kat kedai makan rahmat.
    terknal dgn siakap goreng..

    sedapp o pakcikk

    ReplyDelete
  21. apakata uncle lajak ke Stulang laut... banyak port makan kat situ... kalu malas... pii shopping mall Angsana kat ngan skudai... uncle kene terai Mee rebus Hj Wahid ! Terbaek !

    ReplyDelete
  22. uncle sy pun tak suke org jawab makan kat mulut...pastu mesti sy tnye balik berak kat mana..kalo jawab tandas mmg nk lempang jer dia..

    ReplyDelete
  23. Salam Yob,

    Pasir Gudang sounds layu! Banyak pasir dalam gudang ke?

    ReplyDelete
  24. alaaaa.... uncle ni asyik berjalan je... ni yg dengki nih.

    :p



    .

    ReplyDelete
  25. Klu randomly.....sy dah nyorok kat balik pokok ketapang dulu. Hahahah!

    ReplyDelete
  26. makan di mulut
    makan di mulut
    eh org tulis ni makan di mulut

    ha ape tgu lagi kill aii plssssssss
    wakakakakaka

    g mn tu uncle..USS ke..kim slm kt shrek muahahahaha

    ReplyDelete
  27. ni ugut cam bom helikopter tu ke?
    tapi siyesly teman taktawuuu jadi teman undi makan di mulut... hehe :P

    ReplyDelete
  28. wow uncle g holiday ye...

    emmmm...makan kat mulut la uncle...hheheh

    ReplyDelete
  29. tak dapat nak tolong sbb tak pernah Ke PaSir Gudang...kalau dkat Pasir Berdengung tu boleh tolong tunjukkan..tp kena naik...Zamzamalakazam....

    ReplyDelete
  30. makan kat dalam lubang hidung??lalalalaa~

    ReplyDelete
  31. uncle saya jumpa uncle tadi..pehh tak tegur pun..~~

    kat p.gudang satu makanan pun tak sedap..=='

    ReplyDelete
  32. nasi ayam sambal kat johor jaya... not exactly pasir gudang tapi dah dekat dah

    ReplyDelete
  33. TAK TAHU MANA TEMPAT YANG SEDAP...

    ReplyDelete
  34. makan kat kedai makan....hahaahha

    ReplyDelete
  35. Saya orang Pasir Gudang tapi tak berapa suka makan kat luar di Pasir Gudang. shhh!!! tak de pilihan menarik!bang Gedek buat apa di PG?Stay kat Hotel Selesa ke?

    ReplyDelete
  36. umah bibik saye la best! makan free & nyaman.. (>.<)

    ReplyDelete
  37. uncle dah jumpa tempat makan..? share ler dengan kitorang..

    ReplyDelete
  38. seb bek uncle dah sound awal2..baru nak jawab cenggitu tadik.. kikii...

    ReplyDelete