Followers

Sunday, January 15, 2012

January 15, 2012


Ada rupa hero Hindustan, tak?

49 comments:

  1. hero hindustan pakai spek ada tag harga? kah3

    ReplyDelete
  2. sebijik itik keroshen.. hehehehe~..

    ReplyDelete
  3. gedekhan....mahu cair hati gadis2 ni bro....

    haha!

    ReplyDelete
  4. mcm amitha bachan... esp tang molot tu... hehee... happy sunday..!!

    ReplyDelete
  5. Yang ni bukan muka hero... tapi gengstar dalam filem Tamil....hahhaha

    ReplyDelete
  6. Hero Hindustan tak dak..tapi rupa rosham nor versi 10 tahun akan datang ya...boleh? Haha...

    ReplyDelete
  7. promote spek ker uncle? sure model for kaca mata itam..aah..ader sket cm industan..tp klo senyum sket dh mcm hollywood

    ReplyDelete
  8. hindustan bukan tgh tayang ke masa uncle publish entri ni? gua lemah sikit bab2 hindustan ni.

    ReplyDelete
  9. hidung kena kasi mancung uncle...keh keh.

    ReplyDelete
  10. shopping rayban ke Uncle G?

    *hidung < mancung. kena mekap dulu. lalalala! (>.<)

    ReplyDelete
  11. lau ada rupa cm ner pun..tetap x leh lawan SRK!!!uncle mcm amitabh bachan..lagenda tuh..lalalalala...

    ReplyDelete
  12. keheroan uncle bergantung kepada harga spek itu...

    ReplyDelete
  13. cik ina tengah pikir, samada cam sunny doel atau amitabh bachan : )

    ReplyDelete
  14. uncle tak pakai spek pun dah ade gaye hero hindustan hehehe

    ReplyDelete
  15. price tag tu uncle..price tag tu!

    ReplyDelete
  16. memang ada tapi bezanya hero Hindustan buang tanda harga cermin mata tu dulu sebelum pakai.

    ReplyDelete
  17. macam amitach bachan...pergh,pyh nk menyebut namanya....

    ReplyDelete
  18. siap ada deko lagi begantung gantung hahhahaa

    ReplyDelete
  19. Kok yea pun,sila la tanggalkan tanda harga dulu...

    ReplyDelete
  20. wah! macam Amitha Bachan lah...heheee

    ReplyDelete
  21. denang price tag nya tak buka lagi.
    haha

    ReplyDelete
  22. hado.....part tanda harga kt spec tak tahan tu, yg lain dah ok dah uncle

    ReplyDelete
  23. HAHAHA

    ok. ada rupa.
    paling penting, spek baru!


    :D

    ReplyDelete
  24. tag harga kena biar je br org tau harganya... mahal tu ..

    ReplyDelete
  25. hero hindustan? haha. tak boleh uncle.. jadi pelakon tambahan je la k. :P

    ReplyDelete
  26. Salam Yob,

    Miker lagi hensom...asli!

    ReplyDelete
  27. rambut kasi loose..baru mcm amita belacan..kikiki..oke..oke..blog perlahan2 di update...

    ReplyDelete
  28. ye laaa...
    macam amitha belacan.....

    hehehe...

    ReplyDelete
  29. aderrr sgt.. ~tgn didada mata ke atas...hehehe...

    ReplyDelete
  30. aaron aziz versi di usia emas heheheh jgn mare

    ReplyDelete
  31. tanggalkanler dulu tanda rege tu..

    ReplyDelete
  32. hero hindustan nanti SRK x leh carik makan. tapi tamil rasa sivaji the boss plak miss soru.

    ReplyDelete