Followers

Friday, January 13, 2012

January 13, 2012


Kejadian aneh... Jantung pisang atau jantung tanglung? Boleh sakit jantung ni...?!?!

61 comments:

  1. hehehe..
    makan limau berulam jantung le jawabnya..

    *uncle, bukan buruk lantak la.. tp tuh ciri2 bakal masterchef thn depan.. sbb tuh kena mkn dlm kuali.. *

    ReplyDelete
  2. Kekekeke..... Yg membaca ni pong sakit jantung, byk betol idea unkel nih...muahahahah

    ReplyDelete
  3. jimat kos ~ gntg je tang mn2 yg sesuai.hahaha

    http://kucingmeowpusak.blogspot.com/2012/01/special-day-140112-d.html

    ReplyDelete
  4. Saper yang gantung tu? Kreatif sungguh beliau.

    ReplyDelete
  5. sapa la yang kreatif x kena tempat ni...kesian jantung pisang tuh...

    ReplyDelete
  6. boleh forward ke harian metro ni :)

    ReplyDelete
  7. kreatif betul si penyangkut tanglung kat jantung tu..

    ReplyDelete
  8. ni misai ke tanglung? hehehe...
    jantung wat ulam sedap.

    ReplyDelete
  9. ulam jantung tanglung..?? hmmm..

    ReplyDelete
  10. kreatif la uncle!tak penah tgk org camni..serius..

    ReplyDelete
  11. moga pisanya berbuah limau..haha kretip lol..

    ReplyDelete
  12. hehehhehe...sempena nak raya cina..jantung pisang jadi tanglung..terang sikit pokok pisang ada tanglung bile malam..heheh

    ReplyDelete
  13. itu silap mata namanya..^___^

    camera trick kan??

    ReplyDelete
  14. macam ni pun boleh ke?..hahhahha...gile comel..

    ReplyDelete
  15. hahaha. ade jgk gni.

    tu jntung bertanglung.

    ReplyDelete
  16. terbukti!! tanglung pun ada jantung jugop!

    cepat hello kat Harian METRO uncle! Kehkehkeh~

    ReplyDelete
  17. Sakit jantung pisang tak apa. :)

    ReplyDelete
  18. Salam Yob Gedek,

    Jangan jantng berlubang udoh ler...

    ReplyDelete
  19. tanglung...apakah? uncle u remind me of hantu cina meh..

    ReplyDelete
  20. harap2 xde laa orang cantas jantung tu buat sayur eh..

    ReplyDelete
  21. pokok pisang pun nak sambut tahun baru.. kira pokok pisang pun amalkan raya bersama,.. sbb tu jantungnya pun jadi tanglung,..

    ReplyDelete
  22. pisang berbuah dua kali. eh, jantung :p tanglung :p

    ReplyDelete
  23. makan jantung berulam tanglung ni! heheheee...

    ReplyDelete
  24. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  25. kebun pisang siapa yg ko redah ni gedek....

    ReplyDelete
  26. ini misai ke tanglung?
    misai pun boleh, tanglung pun boleh, jantung lagi la bole...

    ReplyDelete
  27. bro apa kata lu rembat jer gantung kat rumah....haha!

    ReplyDelete
  28. Itulah ulam hibrid tang-sang namanya..:)

    ReplyDelete
  29. Jantung pisang kuar tanglung. Hebat. Buleh masuk mastika.

    ReplyDelete
  30. wah..seninya org tu

    nampak saje dia yek :)

    ReplyDelete
  31. ni kira jantung bernyala la ek?hehehehe

    ReplyDelete
  32. x abis pikio lagi nih....cam ner tuh??

    ReplyDelete
  33. ahhahaaaa..perkara pelik berlaku di malaysia :)

    ReplyDelete
  34. ohhh... tanglung pun ada jantung ye....
    baru iols tau...!
    ehehehhe

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum Uncle


    ulamkan jatung, sodap.....

    ReplyDelete
  36. haaa jantung pisang bertanglung. eh?

    ReplyDelete
  37. hahahahaha mkn hati berulam tanglung =D

    ReplyDelete
  38. kreatif tu..dia nak combine kan dengan alam semulajadi..

    ReplyDelete
  39. kehkehkeh jantung tanglung tahun baru cina nie

    ReplyDelete
  40. mahal tu...
    camnelah rupa pisang tu nanti ye?;p

    ReplyDelete
  41. kikikikikiki, macamana boleh jadi gitu

    PS; uncle dh join blogslit ayu ker?
    jika berminat tinggalkan URL ayu ya

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2012/01/pemberitahuan-gubar-bloglist-entry.html

    ReplyDelete
  42. Bila la UNCLE kita ni nak tukar baju dari hitam ke merah?

    ReplyDelete
  43. saper suruh gantung tanglung kat pokok pisang tuh?
    cheh!

    ReplyDelete
  44. dorang ni ada je , jantung pisang plak jadi mangsa.

    ReplyDelete
  45. nasib kat rumah ai takde pokok pisang.. kalau ada boleh gak tiru idea kreatif ni..

    ReplyDelete