Followers

Thursday, January 12, 2012

January 12, 2012


Bidik betul-betul. Kang buta mata uncle, kang...!







HIDEMICHI ada tanya uncle satu soalan... jawapanya adalah 'sudah tentu!' ~ haha..!

48 comments:

  1. kalau bidik mata uncle,pas ni dah x de entry lor

    ReplyDelete
  2. Di pejabat kakcik pun hari ini ada pemilihan pemain dart - tapi, kakcik tak terlibat. :)

    ReplyDelete
  3. Iyeaahhhhhhhh...! Hah!! Dah kena...Opsss. Terkena lobang idong uncle kah??

    Sowiiiiiiii..miahahahahhaa

    ReplyDelete
  4. Hahahaha! Sy ade 4 mata. Sy tak berani nak bidik!

    ReplyDelete
  5. haha. kalo xnk kena mata, jgn suruh sy main bnda ni. sgt nx reti :P

    ReplyDelete
  6. x reti main dart :p mungkin buta laa kalo saya yang lempar :p

    ReplyDelete
  7. letak epal atas kepala la baru thrill ankel.

    ReplyDelete
  8. ready... shoot!
    ehh, jatuh bawah daaaa~

    ReplyDelete
  9. kalau lekat kat
    dahi yg kerut tu..amacam :P

    ReplyDelete
  10. ada brani unkel dok sebelah sambil saya baling ...muahahaha

    ReplyDelete
  11. ini tahun mesti PCL masuk acara dart wakil dept....haha

    ReplyDelete
  12. saya pandai bidik uncle..bidik keluar..tak ke papan dart..hahaha

    ReplyDelete
  13. kalau saya baling konpem kena mata uncle...heheheeee

    ReplyDelete
  14. yaaakkkk dushh .. ehh sib baik tak kene dahi uncle .. hihi

    ReplyDelete
  15. wakakakaka...saya pun 'sudah tentu'

    ReplyDelete
  16. nie lebihsusah berbanding baling pisau kene epal atas kepala...

    ReplyDelete
  17. Ni nak kena bidik dengan panah arjuna ni!

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum Uncle


    yg 20 tu jauh drp mata uncle...he he

    ReplyDelete
  19. hoho best ni kalau terkena kat dahi...!

    ReplyDelete
  20. huhuu bahaya nih..uncle kena duk jauh2..=)

    ReplyDelete
  21. One thing about u Uncle, sgt disiplin menself portrait everyday. Hihi.

    ReplyDelete
  22. jawapan sudah ada..pertanyaan ialah...boleh sponsor saya makan? :)
    tp uncle sudah setuju ;)

    ReplyDelete
  23. nak bidik btol2 sangkut kt rambut uncle..hehe..

    ReplyDelete
  24. uncle tak center laa...camne nak bidik tepat2?..heheh

    ReplyDelete
  25. Dah tau og nak aim, nape dok kat situ?

    ReplyDelete
  26. Potongla...baru ingat nak ikat tutup mata.

    ReplyDelete
  27. PERNAH NAIB JUARA MAIN NI.. ;)

    ReplyDelete
  28. jap2...mama aim betol2....

    p/s uncle..mama dah jadik nenek..jom baca new entri

    ReplyDelete
  29. tangan eza tak lurus, memang tak boleh main dart. heee. confem peluru sesat. :P

    ReplyDelete
  30. target bukan tang mata, tapi tang rambut biar pendek sikit, lagi ensem koot

    ReplyDelete
  31. bidik..mm..
    lama dah saya tak dgr that word...

    ReplyDelete
  32. x kenakan yuran pon.jom lah join segmen ni. kasi support sama saya

    ReplyDelete
  33. tak reti main dat, takot baling kene perot uncle! parah!! heeee~

    ReplyDelete
  34. klu bidik kt idung xpa la kan :p

    ReplyDelete
  35. bull's eye of gedek's eye. hikhik..

    ReplyDelete
  36. Salam Yob,

    Kalau akak bidik, miker kena berdiri 10 meter jauh taw!

    ReplyDelete
  37. Salam Yob,

    Kalau akak bidik, miker kena berdiri 10 meter jauh taw!

    ReplyDelete
  38. saya belum mahir lagi dalam arena game ini. tangan pengko!!

    ReplyDelete