Followers

Wednesday, January 11, 2012

January 11, 2012


PEMBERITAHUAN UNTUK DADDY ZIYYAD
Uncle Gedek tiada ada kena mengena dengan lori mahupun pemandu lori di belakang secara langsung atau secara tidak langsung. Jangan pula ada yang buat road block dengan harapan dapat tengok uncle memandu sambil tersenyum... ~ haha...!

(Okey, hari sudah kembali di KL)

57 comments:

  1. parcel saya x samapi2 lagi nie uncle...

    ReplyDelete
  2. ouh..sesuaila uncle..

    uncle gedek naik lori gdex! kah3..

    ReplyDelete
  3. kakcik tak payah tahan lori itu pun dah nampak gedek tersenyum. :)

    ReplyDelete
  4. Salam Yob Gedek,

    Tu cam nahan senyum jerk! Antor apa tu Yob?

    ReplyDelete
  5. hahahaha ingat uncle la CEO gdex!

    ReplyDelete
  6. takpa pasni uncle buat perkhidmatan GEDEK pulak :p

    ReplyDelete
  7. kalau tambah E memang sesuai...heheheee

    ReplyDelete
  8. mmg bila nmpk courier nie selalu terfikir uncle hehe

    ReplyDelete
  9. ok.. x penah terpikir psl neh.. hahaha...macam2 la uncle neh..

    ReplyDelete
  10. Option 1.

    Gedek singular, kalau plural jadilah Gedex.

    Option 2

    Gedek (ronda local)
    Gedex (kalau ronda international)

    ReplyDelete
  11. Memang sangat tepat.Bila nampak je perkataan tu mseti ingat abang Gedek!

    ReplyDelete
  12. semoga uncle selamat smpai KL ...

    ReplyDelete
  13. SALAM,
    GDEX DAN GEDEK TAK JAUH BEZA .... BUNYI SEBUTANNYA PUN LEBIH KURANG SAMA !

    ReplyDelete
  14. wakakakakakaka....dah lama tau saya aim nak bergambar dgn lori gdex tu, akhirnya dapat!

    ReplyDelete
  15. mak ehh..
    cepatnya cari lori gdex tu

    ke ..korang snap pic
    sebelah menyebelah...hahah~

    ReplyDelete
  16. Ini uncle pinjam nama dia ke dia pinjam nama uncle. Konpius.

    ReplyDelete
  17. hahaha..kalo uncle tak senyum, biar saya yg senyum, heeeeee~

    ReplyDelete
  18. Hahahaha..mak pun mula2 dulu ingatkan uncle ni nama GDEX rupa2nya GEDEK..!

    ReplyDelete
  19. Hoh! Mcm nak dpt komisen dr Gdex je abang Gedek?

    ReplyDelete
  20. dulu bukan ke pernah tarik lori gdex guna rambut? itu adalah kaitannya sebenarnya...

    ReplyDelete
  21. apa kat gedek tukar jer ke GDEX..heheheh!

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Uncle

    selalu tenguk lori macam tu...

    ReplyDelete
  23. Elehhh... saya ada bas tau! lagi besar!

    ReplyDelete
  24. hehe kebetulan plak ek..pasni uncle kena ambil alih ni..=)

    ReplyDelete
  25. mana tak syak nya, dh jelas lori tu GDex:)) kahkah

    ReplyDelete
  26. haha.x kan lah uncle drive lori.huhu

    ReplyDelete
  27. KURANG "E" JE.. KALAU TAK.., TAK SYAK LAGI SYARIKAT TU ABANG YANG PUNYA.. ;)

    ReplyDelete
  28. ooooo nama Uncle gedek akak GDex.. mana satu lebih femes..

    ReplyDelete
  29. jom pakat kejo lori gdex.. nak bergambor.. :) ..

    ReplyDelete
  30. hahaha.. terjawab sudah walau hakikat memang itu bukan uncle punya..

    ReplyDelete
  31. uncle G jadi maskot GDex ke sekarang?? (>.<)

    ReplyDelete
  32. ahahahha.... harap2 feminat fanatik unkel berpuas ati ngan penjelasan tuh, jgn lak ada yg dok tahan lori tuh, kang x pasal2 org nyer brg lambat sampai... :P

    ReplyDelete
  33. whoaa!! kemain lg uncle eh...pames smpy lori pown nk kne kasi nama GDEX..lbey kurang uncle gedek gak bunyi nye..hukhuk

    ReplyDelete
  34. sebunyi tapi tak selupa.. sipi sipi

    ReplyDelete
  35. ahaha lori tu uncle yg punya. ekeke

    ReplyDelete
  36. boleh la amik alih syarikat ni 1 hari nnt...nama dah ada..

    ReplyDelete
  37. mmg sah uncle ni adik beradik dgn lori! muahahahah!! (so evil!)

    Uncle: assalamualaikum abg! abg cuti ke??

    Lori(abg):ye adik abg cuti ari ni.. nape tnaye??

    Uncle: JIKA bleh nk bwk abg gi jln2..

    Lori(abg): eh eh.. bleh je adik jom pegi..

    Uncle: JOM!

    vrommm!!

    ReplyDelete