Followers

Tuesday, January 10, 2012

January 10, 2012


"Pilihlah aku, jadi teman mu... masak-memasak, serah padaku!"

(Maaf uncle tak dapat blogwalk... semalam di Ipoh, hari ini di Sabak Bernam) 

61 comments:

  1. ok, i pilih u jadi teman i
    senang hidup i bila ada orang yang sudi masak...

    ReplyDelete
  2. leh join Masterchef Malaysia ni..hehe

    ReplyDelete
  3. ok..saya pilih uncle utk jd best friend saya...tp tlg masak char kue tiaw leh?

    ReplyDelete
  4. boleh masuk masterchef ni...=p

    ReplyDelete
  5. confuse dah dengan kerjaya uncle. haha.

    ReplyDelete
  6. SALAM,
    Mengapa mereka? LD ada dan bersedia .... tapi takut pulak ... kita ni kan sejenis ... kena tangkap pulak nanti ! Ka, ka !

    ReplyDelete
  7. Uncle g politeknik ke?? kalau betul, tu tmpt sy menimba ilmu dulu...

    ReplyDelete
  8. Aik...baru je abis season 1. ni pulak dah nak start season 2. saya doakan uncle dapat pin kebal =P

    ReplyDelete
  9. Tahun depan jadi juri MasterChef. :)

    ReplyDelete
  10. Bro gua angkat tangan lu memang hebat bab promosi....haha...mcm comel je belakang tu kirim salam boleh...:)

    ReplyDelete
  11. uncle tahu tak you're on 9gag?

    http://9gag.com/gag/1703627

    ReplyDelete
  12. bakal peserta masterchef musim ke-2 ni...heheheee

    ReplyDelete
  13. uncle laaa one of the juries master chef tu kan?

    keh keh keh..

    ReplyDelete
  14. Wow, uncle teror masak ekk..nape x masuk masterchef, mesti leh menang, hehehe...

    ReplyDelete
  15. unkle.
    sapa budak2 belakang tu?
    hjahhaa

    ReplyDelete
  16. hihihi bakal MCM musim ke2 nih..

    ReplyDelete
  17. aha! uncle leh jd masterchef gedek. hihi

    ReplyDelete
  18. jenguk anak kat poli ke unclu?

    ReplyDelete
  19. yeayy..pasni bleh makan uncle masakkk =)

    ReplyDelete
  20. wah tak sangka uncle begini, boleh jd master chef seeterusnya nie.

    ReplyDelete
  21. Labi.........tolong buatkan aku secawan kopi!!

    ReplyDelete
  22. hehe, sudah mau beralih kerjaya kah pak?

    ReplyDelete
  23. uncle nk masak ape tu...waaaaaahhhh...lapo ni..cepat sikit ye..haaha

    ReplyDelete
  24. next season join masterchef malaysia ye..

    ReplyDelete
  25. masterchef ke-2 malaysia: Chef Gedek. ~hahahah

    uncle baca sini, dedicate to you:
    http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2012/01/blog-begins-at-thirty.html#comment-form

    ReplyDelete
  26. ni klau msak mesti mkanan masam sbb muka uncle masam jew..hahaha

    ReplyDelete
  27. uiks, jadi chep la pulop... hehehe, bila unkel nak msk2 tuk kitaorg neh :D

    ReplyDelete
  28. untung isteri ... ada somi yg sudi memasak,.. susah nak cari.. en somi cuma suka mancing je, nasib baik pancing ikan, bukan pancing benda lain...

    ReplyDelete
  29. Takpe uncle... saya maafkan. Dah macam masterchef dah gayenye hehehe

    ReplyDelete
  30. waaa....like banyak-banyak bila laki masuk dapur~~~heh

    ReplyDelete
  31. haaa...saya tau!Labu-Labi kan?teeeett~^^'

    ReplyDelete
  32. Uncle, Gua buat parody untuk blog ni, check it out!

    ReplyDelete
  33. menunggu kemunculan bro gedek dalam masterchef malaysia musim ke 2 :D

    ReplyDelete
  34. jauh tak poli sabak?hahaha!kirim salam kat institut perakaunan negara yuk!haha

    ReplyDelete
  35. leh masuk masterchef uncle lepas ni...hahahha

    ReplyDelete
  36. dah lama tak dtg sini..tgk2 uncle dah jd chef =)

    ReplyDelete
  37. Uncle, nak masak kena senyum, baru makanan jadi sedap!

    ReplyDelete
  38. ooo ni le yg keluor 'making of gedek!' kat fb semlm ekkk :)

    ReplyDelete
  39. ni chef zubir chef papajo ngan chef riz pun kalah..mauahahaha

    ReplyDelete
  40. oo.. kenapa ada ramai chef ni????

    ReplyDelete
  41. ni mesti Ujian Penyingkiran, sbb pakai baju hitam...

    ReplyDelete
  42. politeknik sabak bernam...tempat adik belajar...wa rindu sama kg halaman..

    ReplyDelete
  43. Abang GEdek, syok ah jdk mcm abang nie! Designer tp ley jln2??? Cube cite sket?

    ReplyDelete
  44. fuyoooo .. dah macam master chef dah sy tgk .. HIHI =)

    ReplyDelete
  45. buat apa kat situ..?

    jadi masterchef ke :D

    ReplyDelete
  46. erkkkk ini ke juara masterchef tu..puas dah tenyeh & gosok mata...macam x percaya je hehehhe ^^ wah muda2nya diorg,berbakat masak pulak tu!

    ReplyDelete
  47. wah.. uncle boleh kawan dengan en. suami ai.. dia lagi pandai masak dari ai.. hehehehe.. (bertuah ai..)

    ReplyDelete
  48. fiwit! fiwit!
    mi goreng mamak pedas satuuuuuuuuuu!!!

    ReplyDelete
  49. Kesiannya yang senyum beria tapi tak masuk frame..haha

    ReplyDelete