Followers

Sunday, January 1, 2012

January 1, 2012


Say goodbye to year 2011 and welcome a brand new year 2012! Wishing a bright new year to all of the BB@40 followers & readers!

Sila abaikan cat pada muka tu... Uncle terlalu malu untuk bercerita... Uncle cuma nak merakamkannya buat kenangan mengusik jiwa.... Hu hu hu....

51 comments:

  1. rambut yg putih2 tu kna cat gak ke? hehehe!!!

    ReplyDelete
  2. tak baik tau si 'Najeeb' tu mainkan perasaan org tua mcm Uncle G ni. hehe!

    uban itu anugerah: Mati itu pasti, Hidup Insya Allah.. :-)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru uncle gedek. Tahun baru rumah pun cat baru juga ke ??

    ReplyDelete
  4. selamat tahun 2012 buat uncle skluarga

    ReplyDelete
  5. Sekali lagi..entry yang ini sangat stylo...looks like a real calendar of year 2012. Happy new year uncle!

    ReplyDelete
  6. Salam


    Uncle main calit calit cat sambil tengok fireworks eh?

    ReplyDelete
  7. Cat baru sempena tahun baru ya? :)

    ReplyDelete
  8. Adeh..pemalu la plak uncle ni nak citer psl apa cat tu melemuih kat muka!! Isk..

    P/s: Hepi nu year uncle

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Uncle

    tahun baru, cat baru....

    Selamat Tahun Baru 2012

    ReplyDelete
  10. meginjak lagi 1 angka umur kita. Syukur Alhamulillah,

    ReplyDelete
  11. xpe..uncle tetap bergaya dgn cat di muka~ ^^

    selamat tahun baru!~ =)

    ReplyDelete
  12. artist kalau tak berlemoih dengan cat dan warna bukan artist namanya....

    ReplyDelete
  13. aaaaaa nape tue??? malu? biar betul? heheheee

    happy new year uncle!!

    ReplyDelete
  14. Wahhhh...cat pagar? cat bilik? Best jugak tahun baru dlm enviroment baru dan bersih..
    Selamat Tahun Baru

    ReplyDelete
  15. selamat tahun baru 2012 uncle...:)

    ReplyDelete
  16. cat rumah untuk tahun baru 2012 ke...

    esuk lusa kena citer gak tu

    selamat tahun baru 2012!

    ReplyDelete
  17. meh sambung ngecat kat sini...

    happy new year uncle..!!!

    ReplyDelete
  18. semoga peningkatan usia ini mematangkan amalam kita. aminnn :')

    happy new year uncle !

    ReplyDelete
  19. msk umah br ye uncle?
    slmt thn br buat uncle sekeluarga!

    ReplyDelete
  20. Sealamat Tahun Baru uncle.. :)

    ReplyDelete
  21. Cat ke tu, ingat kek nu year... Muahahahaha


    Epy new year buat unkel n family... :)

    ReplyDelete
  22. Tahun Baru Cat baru Baju baru Fab Baru segalanya baru... Hepi New Yar

    ReplyDelete
  23. hello uncle. selamat menyambut tahun baharu 2012!

    ReplyDelete
  24. makin lama makin kita ini berkarat bro.....hahaha!

    ReplyDelete
  25. happy new year uncle..
    sapalah yang cat muka uncle tu! heheee

    ReplyDelete
  26. 'mengecat' atau pakai 'bedak sejuk' tepek kat jerawat.. almaklum blog ramai peminat,.. tuan blog pun asyik termenung jer...

    ReplyDelete
  27. kena simbah cat ngan anak eh?

    ReplyDelete
  28. Uncle mengecat dinding jamban ke yg malu sgt tu? Anyway comot tu skill mengecat kena up lg kot.kah kah

    ReplyDelete
  29. ni mesti main2 ngecat dgn mrs ni...al2 pilem industan gitu...huhu

    ReplyDelete
  30. Uncle,

    Selamat tahun baru 2012. Semoga betambbah kreatif.

    ps: self portrait kalu amik setiap hari tak nampak beza..cuma bandingkam dengan 5 tahun lepas hehe..

    Saya cakap tentang foto di FB saya :)

    ReplyDelete
  31. Eh uncle, 31.12.2011 tak nampak sangat rambut putih, hari ni 1.1.2012 dah nampak uban la! kikiki

    ReplyDelete
  32. happy new year uncle Gedekz.

    azam 2012 : nak komen without miss every day in your blog...hahaha..s0 ada lagi 364 hari lagi misi ini utk dipenuhi...:P

    ReplyDelete
  33. kenapa uncle kena tracheoctomy? curious saya nak tahu. tapi kalo uncle tak keberatan laa. ^^

    ReplyDelete