Followers

Friday, December 9, 2011

December 9, 2011


Aini is always good with her hands... Ini 'karya' terbaru Aini selepas 'karya' pertamanya di SINI. Namun belum sekemas 'karya' ibunya tidak lama DAHULU.

Uncle, hanya tikus makmal mereka....

53 comments:

  1. hehehehe..
    muka garang tapi tocang jambu...

    ReplyDelete
  2. hahahaha. uncle ni buat sy gelak je

    ReplyDelete
  3. mesti orang salah sangka nanti uncle...

    ReplyDelete
  4. mana bulih lawan mak ye dak..?

    ReplyDelete
  5. hehe.. sape tocang kan tu..?? cantik..

    ReplyDelete
  6. nasib badan nk wat cam ner.. janji uncle totap COOL~~

    ReplyDelete
  7. kehkehkehkehkeh kuikuikui....tak buleh blah tgk rupa uncle begini.

    ReplyDelete
  8. rapunzel versi uncle gedek?! apakah???

    ReplyDelete
  9. hahaha cool la uncle kasi diorang wat eksperimen..tunang ai dulu masa rmbut pjg jgn la disentuh rmbut dia! mahkota mengalahkan pmpn

    ReplyDelete
  10. tikus makmal tu tikus yg kaler putih utk ujikaji kan?

    Bahahaha...cumel plak bila tenung lelama! Kah kah kah..

    ReplyDelete
  11. Pssssss...lupa. Buleh buat sepesel request tak??

    Mak ingat arr..Pasni mak nak request uncle ikat ponytail tinggi2 la plak. Tgh in pesen ponytail tuh..

    Miahahahhahaha..

    ReplyDelete
  12. hehhehe..wow uncle..ayunye..pandai aini mengandam rambut uncle..hehhe

    ReplyDelete
  13. Terbayang helmet pahlawan viking tu!

    =p

    ReplyDelete
  14. hahahaha.. lawa la. len kali aini boleh wat experiment lagi.

    ReplyDelete
  15. hihi, no comment for the first impression..but your face is always looked strict :O

    ReplyDelete
  16. kahkahkah
    rambut dah jambu
    muka menten serius ja

    ReplyDelete
  17. transformation! hahahahaha untie gedek2 :p

    p/s: Tee tu cap Beijing kui3

    ReplyDelete
  18. naik tocang la ni ye... kih kih kih

    ReplyDelete
  19. rambut sy dah boleh buat mc tu sebab dah pendek...

    ReplyDelete
  20. lepas buat pesen french plait lak atau orang melayu kata tocang lipan..

    p/s: jangan lupa juga kasi licin itu misai dan janggut, dan kasi trim itu bulu kening..

    ReplyDelete
  21. mengucap panjang masa pertama kali tgk gambar ni. Uncle diharap tidak beralih arah.keh keh

    ReplyDelete
  22. muka legend hati kiutttt...heheheee

    ReplyDelete
  23. hahaha, ok... comel la kononnyaa

    ReplyDelete
  24. refreshing idea... i love the concept behind your blog!!! i will be visiting again see how you progress :D very interesting ... have a great weekend!

    ReplyDelete
  25. jangan buat style ni uncle. lain bebnor rupanya. percanggahan budaya pun ada nih. haha

    ReplyDelete
  26. hehe'mcm pnh nmpk uncle larr,org mne ehhh ? ade tak ank yg study kt kolej ? ^^

    ReplyDelete
  27. kang ada pulak artis k pop tiru ni uncle...heheh~

    ReplyDelete
  28. hanya 5perkara ajer kan uncle :D


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/hanya-5-perkara.html

    ReplyDelete
  29. waktu itu rambut hitam lagi bro...hehe

    ReplyDelete
  30. saya nampak uncle..

    warna hitam bersulam putih.. kan kan kan.. ;) satu hari saya pun akan berkeadaan macam tu..

    ReplyDelete