Followers

Thursday, December 8, 2011

December 8, 2011


I misplaced my reading glasses AGAIN...!
Nasib baik ada cermin mata isteri yang lama....

(Semoga isteri tak 'pantau' blog uncle hari ni... haha)

57 comments:

  1. hahahaha
    memang jelas ketara x sesuai ngan uncle

    ReplyDelete
  2. Biasala bro barang dah lama ni mmg mudah terlupa sesaja...nasib baik muda lagi...hahaha!

    ReplyDelete
  3. Haha...bolehlah kan, tiada rotan akar pun berguna...

    ReplyDelete
  4. uncle, so sweet...
    hahaha.. muka cam sopan sgt neh.. adeshhh~ muka cam menantu tok siak masjid pon ada jugak neh..

    hikkhikkkhikkk..
    *gelak guling-guling cam tenggiling*

    ReplyDelete
  5. owhhh...patut shape cermin mata tu semacam jerk...hahahaaa...sib baik ada kalau tak tak leh update blog..

    ReplyDelete
  6. Err, sama power ke? Pening kepala kalau tak sama...huhuhuhu!

    ReplyDelete
  7. tetap maintain cool!

    mujur ada backup hehe

    ReplyDelete
  8. yang penting selesa untuk dipakai dan boleh melihat dengan baik.. ;)

    ReplyDelete
  9. lain kali gantung kat leher...sure tk hilang

    ReplyDelete
  10. ayu pun berkaca mata...
    uncle mmg hensem

    ReplyDelete
  11. uncle terelah sbb hny perlukan spek bila nk membaca..

    mcm sy nih sentiasa meraba dlm kekaburan kalau x pakai spek hehe

    ReplyDelete
  12. Tetap nmpk cool bro pakai ini spek.Nasib baik tak rabun masa update blog.haha.

    ReplyDelete
  13. la patutlah kat bingkai tu ada tulis ayang punya... isshhh lain kali pakai yg ada gantung kat leher tu le, br sonang...

    ReplyDelete
  14. lena gedek ambik cermin mata ko.larikkkkkkkk

    ReplyDelete
  15. Suwitttttttt pakai spek mata lonjong tuh!!

    Kah kah kah..

    P/s: Pasni kena boh tali kat glasses tu, sangkut tak tengok uncle. Baru x misplaced len kali

    ReplyDelete
  16. rabun jauh ke rabun dekat?heheheh!

    ReplyDelete
  17. aitt, kata rabun dekatt.. spek rabun jauh pun boleh pakai gakk.. confirm dah tua..

    ReplyDelete
  18. Puan Isteri ada owang curi cemin mata!!!! heeheh


    Hidup umpana gegulerr stobeyieee :D
    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-of-sayings.html

    ReplyDelete
  19. smlah kita uncle
    sllu sgt misplaced spek mata
    jenuh cari satu umah taw...
    kdg2 baru je letak spek tu satu tempat dah lupa...miahahaha

    ReplyDelete
  20. nampak pelik le plak...
    heheheheh

    ReplyDelete
  21. macam cikgu gayah la uncle..hahaha..

    ReplyDelete
  22. Errr.... Rapinya unkel sikat lambut arini...hehehehe

    ReplyDelete
  23. sylo jugak uncle pakai spek ni...hahaha...eh, power sama ka?

    ReplyDelete
  24. kalau frame dia color pink lagi cun, sweeeeet je...

    ReplyDelete
  25. hunny do you found my glasses?

    try look inside the blog. I mean box!

    ReplyDelete
  26. pun bolehhh..dr takder langsung..ye tak?

    ReplyDelete
  27. Hahaha!
    Wife to the rescue!
    ***RequestSpecial :
    Snap the same photo but with your hair...untied...please!

    ReplyDelete
  28. cermin mata isteri yang lama? kene kasi terang ayat tu uncle....heheheh!!!

    ReplyDelete
  29. kehkehkeh....xsesuai tengok.
    nampak macam dah tak brutal dah

    ReplyDelete
  30. patut masa twin kt Vietnam, buat LASIK kt sana.. murah bangat..

    ReplyDelete
  31. saya ade frame glasses yang same. cume tinggal frame je.

    ReplyDelete
  32. kalau lah reading glasses tu boleh di miskol..kan senang carik..hehee

    ReplyDelete
  33. sungguh tajam penglihatan gadisbunga ya uncle.. die leh nampak ayat tuh.. hehee..
    'isteri lama'?

    ReplyDelete
  34. nampak umur banyak la uncle..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/12/indahnya-cintakukerna-kamu.html

    ReplyDelete
  35. wah!Sehati sejiwa betulSpek pun boleh share!

    ReplyDelete
  36. memang isteri tak kan pantau sebab spek dia uncle dah amik :)

    ReplyDelete
  37. silalah delete komen sy kt atas tu uncle

    itu virus dr pc!


    oh. uncle kelihatan seperti ANGRYBIRD!

    ReplyDelete
  38. silalah delete komen sy kt atas tu uncle

    itu virus dr pc!


    oh. uncle kelihatan seperti ANGRYBIRD!

    ReplyDelete
  39. reading glasses mmg selalu miss place uncle..buat la multifocal..:)

    ReplyDelete