Followers

Wednesday, December 7, 2011

December 7, 2011


Betul kata orang... tulisan doktor hodoh...

(Kecuali kecuali tulisan Dr. DADDY ZIYYAD and Dr. HANIE lah, of course)

58 comments:

  1. At least tulisan kat belakang tu boleh dibaca lagi..ada tulisan dr yang langsung tak boleh baca..huhu

    ReplyDelete
  2. hahahhahha
    sebab org pandai memang cm nie

    ReplyDelete
  3. hahahaha..
    tuh doctor x bertauliah..

    *btul la uncle, ai pon x mampu nk saving rm20.. 20sen boleh la sehari.. hahahahahaha*

    ReplyDelete
  4. hahaha..cepat2 uncle cover..kalo tak DZ boikot uncle..hahaha lagi sekali..

    ReplyDelete
  5. KENAPA ERK DIORANG NYER TULISAN TERUK TP ORG LAIN ESPECIALLY DR BLEH FAHAM..MMG ITU TECHNIC DIA KER?

    ReplyDelete
  6. tp doktor cinta nyer tulisan lawa lor...

    ReplyDelete
  7. tulisan saya pun buruk - boleh jadi doktor

    ReplyDelete
  8. a'ah betul tu..tulisan tu leh bc lg..ada setengah doc tu..main lintang pukang tulis..kdg2 nak phm tp xphm2 jugak hahahaha

    ReplyDelete
  9. tulisan dr rozmey agak2 huduh ke tak?

    ReplyDelete
  10. dulu pernah g klinik, dokotr ckp sya patutlah sye tak leh jd doktr, sbb tulisan tak mcm org2 golongan dy. haha

    ReplyDelete
  11. tulisan DZ tu kat blog jer cantik..cuba kat kad patients...maun rabun,...heheheh!

    ReplyDelete
  12. saya bukan doktor tapi tulisan saya buruk je pun? keh keh~

    ReplyDelete
  13. hahahaha..
    tulisan saya pun huduh.. camner?
    ngengengengengeeeeeeee

    ReplyDelete
  14. Tulisan doktor hodoh, tapi doktor nya jelita dan tampan. :)

    ReplyDelete
  15. Bukan hodoh tapi tulisan dorang unik :P

    ReplyDelete
  16. cuba tnjuk tulisan Uncle sket...nk tgk!

    ReplyDelete
  17. tulisan kat belakang tu ok lagi, masih boleh dibaca tapi tulisan doctor yang pernah ai jumpa, adakala langsung tak boleh baca.. macam mana staf dorang boleh faham ek..

    ReplyDelete
  18. doktor kasut tulis tegak2..doktor yg selalu kita jumpa tu lagi tak blh baca tulisan mereka kan uncle?


    saya pernah kerja klinik 3 bulan, selalu kena marah sbb sediakan ubat silap, bila doc check dia kata salah...dlm hati, lor?saper suruh tulis cincai2?huhu

    ReplyDelete
  19. kalau tulisan dr rozmey mcm mane pulak uncle hahaha

    ReplyDelete
  20. hahaha..fakta yg blh buatkan doktor2 yg ada nih kecik ati. Tp mak rasakan, doktor2 ni mmg dilatih utk bertulisan hodoh la kot. Mudah x pyh patient baca..keh keh keh

    ReplyDelete
  21. Takut ke nak kata tulisan Dr Daddyziyyad dgn Dr Hanie hodoh...:)

    ReplyDelete
  22. muahahaha.... hanya doc dan nurse je yg buleh baca... tu pong kekdg nurse xleh baca :D

    ReplyDelete
  23. Eleh, abang Gedek! Cpt2 bt correction eh? Ahahahahah!

    ReplyDelete
  24. saya bukan doktor tapi tetap tulisan hodoh...

    huwaaaa

    ReplyDelete
  25. ramai org berpendapat begitu..he2x..tapi ada satu tulisan prof.dr PPUM cantik sgt, waktu tu dia tulis lapuran perubatan utk saya..mcm tak percaya tulisan dia cantik !!!..he2x..thanks..

    ReplyDelete
  26. tulisan doctors kekadang unik..hehehe, keliatan macam tulisan berangkai..:)

    ReplyDelete
  27. hanya nurse yg paham tulisan dr so sapa lebih pandai nurse ke dr???

    ReplyDelete
  28. nasib baik uncle dah awal awal puji! kalau tak saya baling dgn kasut! hahahaha

    ReplyDelete
  29. salam blogger :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  30. hehe.. tulisan saya pun hodoh uncle :(

    ReplyDelete
  31. berkunjung sob..salam blogger
    salam kenal dan sukses selalu ..:)

    ReplyDelete
  32. heheh.. malu la ada orang puji! miahaha


    sebenarnya, bukan tulisan kitorang buruk. tapi kitorang saje tulis cincai2 supaya patient tak paham apa kitorang tulis.. ngeee~

    ReplyDelete
  33. sy geram betul doktor yg tulis tak leh bace bila suh die bace balik die pun tak tau ape die tulis...
    pastu free2 je kena mara padan muko ko doktor sape suh tulis sampai tak leh bace...
    kalau tak leh bace kan susah nak buat keje tak tau ape die order...

    ReplyDelete
  34. kedekut kertas betul doktor kasut tu..

    ReplyDelete
  35. ahahahahhhaa. uncle sangat berterus terang. :D

    ReplyDelete
  36. tulisan saya pon hodoh tapi tak jadi doktor pon.. jadi doktor kat dapor je.. huwa hahaaa...

    ReplyDelete
  37. doktor yang tu... .. patutlerpun.. ni bukan tak leh baca tapi tak betoi...

    ReplyDelete
  38. lama dia fikir apa nak tulis.. nak letak klinik ke bengkel.. hmm, rasanya klinik lagi profesional, sebab dia tukang kasut pro..

    ReplyDelete
  39. Yg mcm ni huduh kreatif bukan hodoh ngade2 mcm doktor

    ReplyDelete
  40. Doktor kasut tulisan dia lagi senang nak baca dari doktor orang1

    ReplyDelete
  41. dokter pandai tulis sambung-sambung
    sampai tersimpul-simpul



    :p

    ReplyDelete
  42. Dari dulu saya heran, kenapa doktor mesti tulis hodoh hodoh?

    ReplyDelete
  43. huhuhu,tak lawa.. tp x hodoh..heee :)

    ReplyDelete
  44. tulisan saya cantik lagi uncle...walaupun sekarang dah gradually makin hodoh. ;(

    ReplyDelete
  45. itulah skill lain doktor..

    dia tulis, dia dan staf2 kat hospital/klinik jer yang tahu..

    ..sikit punya sambung..telek macam manapun pesakit x paham..

    ..jadi mmg berjaya lah niat dr.hanie tuh.. ngeee~

    ReplyDelete
  46. saya tak peduli tulisan doktor hodoh ke tidak, yang penting doktor saya handsome...hahaha

    ReplyDelete
  47. ada doktor langsung tak tahu menulis..dia tahu 'injek' je...tu pun kat lengan dia je..

    ReplyDelete
  48. azzah suka tulisan doc sbb tak faham..tapi tulisan doc kasut?pening!

    ReplyDelete
  49. tulisan hodoh takpe, tapi kalau jahit kasut pun jadi hodoh mmg gb hempuk je dgn kasut tu. heheh~

    ReplyDelete
  50. kasut org umah ker kasut pakchik yg sakit??...

    ReplyDelete