Followers

Saturday, December 31, 2011

December 31, 2011


PERIBAHASA MODEN:
"Apa guna berambut panjang kalau tak minat rock"






1) Kini uncle betul-betul syak yang blogger LADY WINDSOR ada alat 'Gedek Detector' kerana dia jumpa lokasi aksi uncle dengan tepat! Dulu uncle bergambar DI SINI, dia JUMPA. Semalam uncle bergambar DI SINI, dia pun JUMPA... Hahaha!

2) Sekarang uncle dah ada apprentices! Tak percaya? Jom tengok blog MUNAFENDY

Apa lagi...? Jom group hug! 

29 comments:

  1. hehe...tahniahlah
    comey plak tuh!

    ReplyDelete
  2. yeyeahhhhhhh!

    sy rock muslimah..hahahaha

    ReplyDelete
  3. nak beli gitar sebijik ke uncle?

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    Singgah dan Ucapan selamat tahun baru 2012M dan 1433H drpd LF dan isteri. Mendoakan moga kita semua sentiasa di atas landasanNYA.

    ReplyDelete
  5. nak mintak alat tu kat dia la..
    heheh

    ReplyDelete
  6. Lg peribahasa baru :

    Apa guna minat rock klu x tahu petik gitar!!

    hahahaha...

    ReplyDelete
  7. ahaaaaa...ini yg paling aku suka..masuk kedai musik!!! bentley!!!

    ReplyDelete
  8. sokong kata-kata itu.

    GEDEK SLAMAT TAHUN BARU 2012, SEMOGA HIDUP GEDEK AKAN LEBIH BAIK PADA TAHUN 2012 DAN TAHUN-TAHUN SETERUSNYA.KIM SALAM NGAN LEENA
    YE : )

    ReplyDelete
  9. rock kapak!!!

    sila baca ini khas utkmu

    http://tunzhotspot.blogspot.com/2011/12/terima-kasih-dan-maafkan-aku.html

    ReplyDelete
  10. Muahahahaha..... Unkel dh ade peminat tegar ni.... Nak kena Padang bdgad x unkel? Kang kena kidnep.....keh3x....

    ReplyDelete
  11. kalau putus tali gitar tu x pyh beli baru. petik je rambut yang panjang tu. huehuehueh

    ReplyDelete
  12. yayyy rockkk.. sy tgk uncle kalau lepas rambut pun dah mcm pemain gitar kumpulan rock dah..HIHIHI.

    ReplyDelete
  13. first time tgk uncle pun saya dah tahu uncle rock!!! rambut panjang + always in black, tak kanlah layan dangdut pulak kan...ekekekeke

    Happy New Year bro Gedek !

    ReplyDelete
  14. tengok muka dan rambut
    oklah...rock :)


    selamat menyambut tahun 2012
    jumpa lagi tahun depan di maya :)

    ReplyDelete
  15. Hahaha...bukan setakat Gedek Protector...I ada GPS segala bagai. Uncle pi swim ka, dive ka...luar atau dalam radius ka, tetap dalam radar. Ada beran? Kehkehkeh...

    Errr itu kedai ada jual ukulele kah?

    ReplyDelete
  16. Sorry lupa...selamat meninggalkan 2011 dan pasti uncle dah siap siaga nak memasuki 2012!

    ReplyDelete
  17. Uncle! Tng sy baca blog dia tny sape atok gedek? Sy tnjuk blog uncle kt dia...kemain suke lagi dia tgk gmbr2 uncle nak2 gmbr gitar ni..die kata uncle krtif..hee..ni die nk explore blog uncle,siap suh sy ltk blog uncle kt bloglist! :)

    ReplyDelete
  18. Uncle! Tng sy baca blog dia tny sape atok gedek? Sy tnjuk blog uncle kt dia...kemain suke lagi dia tgk gmbr2 uncle nak2 gmbr gitar ni..die kata uncle krtif..hee..ni die nk explore blog uncle,siap suh sy ltk blog uncle kt bloglist! :)

    ReplyDelete
  19. muka uncle memang dah rock!

    happy new year uncle, nanti buatlah gambar berlatar belakangkan bunga api...heheheee

    ReplyDelete
  20. hadiahkan gua satu fender abe gedek. gua pun rokes jugak.

    ReplyDelete
  21. bak kata OA, kumpulan kala jengking itu memang banyak lagu sodap!!

    ReplyDelete