Followers

Thursday, December 29, 2011

December 29, 2011


SOALAN: Cuba cari ikan yang menyarungkan Jersi Pasukan Bolasepak Kebangsaan Malaysia...








1) Terima kasih MAMA TUNZ kerana memilih blog ini sebagai blog pilihan 2011... (sambil kesat air mata) 2) Terima kasih PIDA kerana entry ini... "Kita kan geng..."

Cepat depakan tangan besar-besar... kita group hug!

46 comments:

  1. save it from ze crab uncLe!!!!!

    ReplyDelete
  2. eh ketam!
    ikan tu satu nama angelfish.

    ReplyDelete
  3. hehehe...ikan yg nak kena hug group ngan siketam tu..betul?

    ReplyDelete
  4. mural sekolah anak uncle kan? hahaha

    ReplyDelete
  5. Muahahahaha..... Dh mula beli buku skolah anak2 ke unkel? Kita lom lg.... Xtau bila nak p....hehehehe

    ReplyDelete
  6. Yang menghala ke kepala Uncle tu lahhh ! Yeyyyy cepat cepattt ! Nak hadiah ! haha :P

    ReplyDelete
  7. Hahahahaha! Ada je modal dia nie! Tak tahan!

    ReplyDelete
  8. tangan tak cukup besar la, sebab tengah dukung anak! haha. tq uncle.

    ReplyDelete
  9. tu yg dok cucuk2 kepala uncle tudia dah la tu...hiiiii

    ReplyDelete
  10. Salam Uncle!

    Hahahaha...uncle ni kreatif ar. Slalu je ada idea yg blh dikaitkan dgn pic kt blkg tu. :)

    ReplyDelete
  11. Ikan pun ada semangat 1 malaysia tau..malaysia mmg buleh!!

    ReplyDelete
  12. NI NAMANYA IKAN HARIMAU MALAYA... HEHE

    ReplyDelete
  13. ikan pun ikut kaler rasmi jersi bolasepak negara ...hebat tuuu!

    ReplyDelete
  14. alaa comelnya uncle . eh, ikan berjersi Pasukan Bolasepak Kebangsaan Malaysia la yg comel sebenarnya :p

    ReplyDelete
  15. Ikan atas ketam tu uncle :P.. harimau muda :)

    ReplyDelete
  16. Owhhh...agaknya yang mencipta Jersi Pasukan Bola Sepak Malaysia tu pinjam idea ikan ni le ek?

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Uncle

    ikan pun peminat pasukan bola kita

    Wassalam

    ReplyDelete
  18. alamak..byknye ikan yg stripe hitam kuning..harimau malaya abesla... :p

    ReplyDelete
  19. apa nama ikan tu???
    betul2 atas kepala uncle

    ReplyDelete
  20. tq jugak pd uncle gedek kerana sudi jadi sahabat blogger....u r special gitu(udah lah tu..jgn nangih nau...buruk rupenyer.....hahah..just joking...saya dah nampak ikan yg pakai jersi harimau malaya!!!ikan nazmi ke ikan safee sali???hhahaa

    ReplyDelete
  21. nah amek tisu ni pulak..hahahahah

    jawapan: haruslah ikan yang dekat kepala uncle tuh :p

    ReplyDelete
  22. Yang mana lagi kalau tak yang kuning belang merah tu!

    ReplyDelete
  23. alaa...dah ramai ke jumpa ikan tuuuu???

    ReplyDelete
  24. TAHNIAH !!!

    ANUGERAH EKSTRAVAGANZA 2011
    MEMBERI PENGIKTIRAFAN KEPADA BLOG
    ANDA SEBAGAI PEMENANG BAGI KATEGORI

    BEST PERSONAL BLOG
    BEST MALE BLOG
    BLOG OF THE YEAR

    http://awieomar.blogspot.com/2011/12/anugerah-ekstravaganza-2011.html

    TERUSKAN BERBLOGING DENGAN JAYANYA
    DAN SELAMAT TAHUN BARU 2012

    ReplyDelete
  25. cermin mata berbingkai hitam tebal sedang 'in' sekarang... baik kamu cari semula bingkai tu...!

    ReplyDelete
  26. Uncle..macam familiar jer artwork tu...jap ek..kalau I berjaya cari artwork tu I nak buat camwhore macam uncle buat, nak link terus ke entry ini...

    ReplyDelete
  27. Yang ketam tu represent singapore ke indonesia? Bhy nih....:-)

    ReplyDelete
  28. wow..reaksi muka tiap pic pon sama..

    ReplyDelete
  29. byknya ikan+harimau malaya..eh..confuse..ikan ke harimau..

    ReplyDelete
  30. hehe.yg gigit kat kepala uncle tu la..hehehe

    ReplyDelete
  31. ikan yang sedang cium kepala uncle itu..

    ReplyDelete
  32. alamakkkk ikan tu tak pakai kasut bola laaa....

    ReplyDelete