Followers

Monday, December 26, 2011

December 26, 2011


Nasib baik ramai.... kalau tiada orang, sudah tentu uncle yang tertonggeng di sana...

48 comments:

  1. amboi,jiwa kanak - kanak nampak.hehe

    ReplyDelete
  2. wah..kalau uncle nakjoin sekali pon ok per...leh depa tu tolak uncle kasi naik atas tali2 tu kan..huhu

    ReplyDelete
  3. hahaha uncle pon dok panjat2 ka hehe
    nak join

    ReplyDelete
  4. jangan uncle,
    kang patah tulang jari kang,
    susah nak tangkap gambar :D

    ReplyDelete
  5. jp nk imagine uncle yg tgh main...ermmmm...sure sangkut pnya...hehehhe

    ReplyDelete
  6. 1st time landing kat blog uncle...simple, menarik & kreatif... =)

    ReplyDelete
  7. haha..lin selalu pi main gak buaian bile pi jogging kt taman..

    ReplyDelete
  8. tertonggeng tak pe uncle.. jangan tertumus sudah.. haha.. jmput singgah blog, SIGNAL KIRI?? SIGNAL KANAN?

    ReplyDelete
  9. Salam Yob,

    Hari kuarga ke apa ni? Kena panjat2 tak? Kalau jatuh jgn lupa rakam ya.

    ReplyDelete
  10. hahaha....ape salahnya kalau nak tertonggeng kat kat situ uncle...jatuh bangun sendiri (^_^)

    ReplyDelete
  11. teringin ye..masa kecik mana ada benda cam tu kan?

    ReplyDelete
  12. Hehe......pernah gak join anak ditempat mcm ni, takyah malu, selamber je......

    ReplyDelete
  13. mcm kt tmn tasik permaisuri jer. x nmpk lak uncle td...klu tk leh mintak sign otograp. Hehe

    ReplyDelete
  14. Permaisuri?

    Lama saya tak pi situ.

    Ingat nak bawak anak2 pi swimming tadi, tapi tido gak yang sedap!

    ReplyDelete
  15. orang tak perasan lah.nampak sebaya

    ReplyDelete
  16. percaya....saya percaya...uncle akan berbuat begitu..heeeee heeee.

    ReplyDelete
  17. tak boleh uncle..bawah 12 tahun saja boleh tertonggeng mahupun berguling-guling di sana =p

    ReplyDelete
  18. ye lah kan...masa kita kecik dulu dulu mana ada semua niiii. (.. mintak izin letak link) >>> My Sabah trip: Mendaki gunung kinabalu..???

    ReplyDelete
  19. hahaha teringat zaman kecik2 dulu layan bende2 nie. skrg lalu jer.

    ReplyDelete
  20. uncle mahu main jugak ye? haaaha.

    uncle saya junior je kot dulu kat GG. saya pun kurg pasti berapa lama kerjanya kat situ. namanya zul albani abd majid.

    ReplyDelete
  21. teringin jugak rupanya..ekekekek

    ReplyDelete
  22. PERSADA tu adalah Persada Heights, suatu projek tanah yang saya terlibat. (tugasan luar saya)

    Ada beberapa entri saya menyebut secara ringkas. Di bawah label Persada dan KOSIM.

    Antaranya entri ini: “Lawatan Tapak: “Kalu jatuh gaung, kren akan angkat...” uishhhh!”

    ReplyDelete
  23. kalau saya dah join dah... syok ooo!

    ReplyDelete
  24. MORNING UNCLE!OWH LAMA TAK KOMEN KAT SINI SEBAB NAK 'BW' PUN BUSY BENOR,BELI PERSIAPAN SEKOLAH ANAK2. TIME CUTI JE KUAR HEHEHEHE..

    OWH BUKAN KE..YG KAT PLAYGROUD SEMALAM TU KITE NAMPAK UNCLE?YG PAKAI TOPENG SPIDERMAN?

    ReplyDelete
  25. pegi malam la bawak torchlight sekali...kompom tak der org...

    ReplyDelete
  26. Masih mampukah uncle memanjat?
    kuang kuang kuang

    ReplyDelete
  27. aiii, bukan lepas amik gambo join2 gak ke.. :)

    ReplyDelete
  28. kalau dah teringin sgt buat derk je...apa lagi panjattt

    ReplyDelete
  29. bestkan sekali sekala kita main kat situ.. amek feel zaman kanak2 yg x pernah merasa alat2 permainan camtuh.. br kita sedar diri kata da tua kannn..

    ehhh ehhhhhhh.. apekah maksud komen saya ini? wahahahaha~

    ReplyDelete
  30. kalau nak join tak yah segan segan Uncle~ :P

    ReplyDelete
  31. hahahah serius ini mmg lawak hahahahha

    ReplyDelete
  32. jangaaann..tersangkut rambut celah2 tu guane cerita?

    ReplyDelete
  33. Mengimbau zaman kegemilangan ke? Hikhik

    ReplyDelete