Followers

Sunday, December 25, 2011

December 25, 2011


I love board games... the old fashioned way...

(Uncle selalu jatuh muflis bila bermain Monopoly dengan anak-anak..!)

49 comments:

  1. Muflis bila dgn anak?
    Ishhhh...daddy lemah betul ler..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Muflis bila dgn anak?
    Ishhhh...daddy lemah betul ler..hehehehe

    ReplyDelete
  3. Muflis bila dgn anak?
    Ishhhh...daddy lemah betul ler..hehehehe

    ReplyDelete
  4. kalau nak menang, belajar la main monopoly dengan anak-anak uncle :)

    ReplyDelete
  5. saya pulak kalau main chess dengan anak2 mseti kalah...tp klau main kt FB selalu menang ngheee..

    ReplyDelete
  6. teringat time main Saidina ngan siblings dulu...suka songlap duit bank...ish2 kecik-kecik dah pandai pecah amanah -_-!!

    ReplyDelete
  7. So sapa yg konker property kat bukit bintang tu uncle?

    ReplyDelete
  8. haha.. slalu main dulu2. skrang x dah.. huuhu

    ReplyDelete
  9. sekali pusing dadu mesti mau no.6...langkah panjang sikit...pcl pon selalu muflis!

    ReplyDelete
  10. wah! monopoly, lama dah tak main!
    tapi kat sekolah dulu saya jaguh monopoly, selalu jadi jutawan...heheheee

    ReplyDelete
  11. Suka main dam cina @ dam kapal terbang tu.Asyik berjam2 mengadap sampai mak tarik telinga. :D

    ReplyDelete
  12. nampak monopoly jer terus teringat kat arwah anak kak ngah saya yg selalu main dgn angah(ank sya) masa arwah stay dgn kami semasa tunggu result SPM 2010..arwah meninggal dunia 3 hari selepas dpt result...dilanggar lori berdekatan dgn skolah ibunya....kami amat terasa kerana sebulan lebih arwah tinggal dgn saya..al fatihah...

    ReplyDelete
  13. SALAM,
    MUFLIS TAPI MASIH BOLEH BUAT PINJAMAN CAR LOAN ... LF MUFLIS PUN TIDAK TAPI BANK TAK LAYAN ... OLD AGE ..

    ReplyDelete
  14. uncle muflis, saya masuk penjara tak keluar-keluar!

    ReplyDelete
  15. bestkan?rase cam kaye raye men nie..but best moment is spending tym play this game with family =)

    ReplyDelete
  16. Saya pun selalu sengaja mufliskan diri bila main Monopoly, sebab kalu saya kaya raya, anak banyak hutang dia akan nangis! Payahhhh....

    ReplyDelete
  17. anak-anak selalu ajak main monopoly...tapi tak boleh. tak minat. stress.

    ReplyDelete
  18. ayuh uncle, beat me then. i love to play this too when the leisure time comes!

    ReplyDelete
  19. keh keh keh ... bapa main ngan anak ... selalu anak kena kelentong ...

    ReplyDelete
  20. haha..xpe muflis monopoly uncle, jgn muflis account dunia akhirat.

    ReplyDelete
  21. Today is my birthday.

    Gua dah istiharkan 1Dunia cuti hari ni.., kenapa lu berblog... mau kena hukum penjara 12 bulan ke...???

    Santa Claus jer... gua suruh kerja sebab dia dah cuti 364 hari...

    hahahaha... Selamat bercuti bro...

    ReplyDelete
  22. main board game ni old skul baru feel. pakai komputer, pakai henpon, tak menarik!

    ReplyDelete
  23. Alamak..kita pon selalu kantOi laa..hahaha..^^

    ReplyDelete
  24. dah lama sungguh tak main game ni.

    ReplyDelete
  25. uncle!!! asalkan muka dalam gambar tak nampak 'terpaksa' sudah lahhh! hahaha~

    ReplyDelete
  26. cuba uncle main Saidina pulak. ahaha

    ReplyDelete
  27. tak larat nak layan ...dah tua2 ni...hehe

    ReplyDelete
  28. am a sore loser.. ape jenis game pon gitu.. hehe :P

    ReplyDelete
  29. saya dulu x pernah pandai main game nie .. selalu tgk org je main :)

    ReplyDelete
  30. nostalgia, cik ina hampir setiap malam tak tidur masa kat asrama sebab saidina ngan monopoly: )

    ReplyDelete
  31. mak dan anak2 suka main sahibba...

    ReplyDelete
  32. dah lama tak main monopoly, kecik2 dulu selalu main dam ular je hehe...

    ReplyDelete
  33. owhh sangat terharu dengan tindakkan uncle ituw... ;)

    ReplyDelete
  34. errrr.... kami suke main congkak... muahahahaha

    ReplyDelete
  35. monopoly boardgame yg seronok juga tapi sya lebih minat pada scrabble uncle...

    ReplyDelete
  36. MMG SERONOK SAMBIL BLH AKTIFKAN MINDA ^^ APATAH ;AGI KALAU MAIN CONGKAK,SCRABBLE ..

    BUDAK2 ZAMAN LA NI DOK SIBUK MAIN LASTIK MODEN..TU ANGRY BIRD TU TOINKK...TOINKK.....

    ReplyDelete
  37. muflis tu sebab financial strategy dah outdated ... yelah yang main pun bukan muda lagi kaan.. :)

    ReplyDelete
  38. dah lame tak layan board game cmni..bestnye.....suke beli rumah banyak2...wooo

    ReplyDelete
  39. Hmm lama dah rasanya tak main game2 gitu,takde geng :(

    ReplyDelete
  40. board games ni berhantu!


    sy penah main dgn kezen2
    langsung x tidur malam!


    nak kaya punya pasal.

    kahkah!

    ReplyDelete
  41. xboleh main..lama benor nak habis..tau2 semua dah ngantuk...hoho

    ReplyDelete
  42. scha pon suke main benda ni! best kann :D

    ReplyDelete
  43. ohh...gedek suke board games ka....den pun same....:)

    haahahah...enjoy duduk rumah layan board games...

    ReplyDelete
  44. sy pun xreti main game ni..
    tp skrg tgk ank2 dh main game ni kt ipad la plak...macem2..kan??

    ReplyDelete