Followers

Friday, December 23, 2011

December 23, 2011


Membaca adalah amalan murni. Jadikan berkunjung ke kedai buku amalan anda. Pelbagai jenis buku yang mungkin menarik minat anda...








1) Gelaran Pakcikcamwhore sudah, Pokerface pun sudah.... Tapi kali ini AZIRA.. NOZIE.. KECHIK panggil uncle dengan gelaran PAKCIKMUKASTRET pula... Hahaha!

2) Uncle terjumpa kawan lama uncle (Zaman mIRC) Rupanya dia dah jadi blogger... Hai PIDA

Mereka ini memang nak kena group hug, ni...!

45 comments:

  1. perghhh.... mirc tuh, lama tu unkel...muahahahaha


    errr, buku ape yg unkel beli tuh...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. banyak2 buku, buku tu dok depan sekali ek..

    ReplyDelete
  3. Ok. Tumpuan bkn kat abang g. Tp kat perkataan SEKS.

    Hahahahah!

    ReplyDelete
  4. Buku jambatan ilmu kalau benar cara gunakan... makin femes uncle sekarang nie:)

    ReplyDelete
  5. Biar rajin membaca dari malas menuntut ilmu..

    Punya la banyak buku kat situ, spot itu jugak yang uncle berkenan ek...

    ReplyDelete
  6. haha..saya tak layak lagi nak baca buku belakang uncle. esok lusa da jadi org rumah, saya baca hari2. =)

    ReplyDelete
  7. mula2 terus tengok seks dulu kemudian baru baca..haha! sangat menarik perhatian.

    ReplyDelete
  8. SALAM,
    UNCLE TOLONG BACA DULU ... KEMUDIAN UNCLE SHARE DGN LF ! BOLEH TAK ?

    ReplyDelete
  9. pcl pon nak belaja lg lah tentang SEXsefon nih...

    ReplyDelete
  10. membaca luas pengetahuan...uncle suka baca buku yg genre apa

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Uncle

    menuntut ilmu hingga ke akhir ayat

    Wassalam

    ReplyDelete
  12. i mmg suka buku uncle, suka sangattt..:)

    ReplyDelete
  13. SAYA SUKA JUGA MEMBACA.. TAPI BERMUSIM JUGA..

    ReplyDelete
  14. hai uncle gedek! ooo naughty ye baca buku cenggitu! hihihi...

    ReplyDelete
  15. hahahaha otai2 ajer main mirc kan heheh


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/yes-aku-benci-kau-lalat.html

    ReplyDelete
  16. hehe, membaca jambatan ilmu, indeed and this is why i love reading so much! :)

    ReplyDelete
  17. tak kisah buku apa kan janji boleh bagi ilmu..

    ReplyDelete
  18. salam uncle...rasenye buku yg belakang uncle tu buatkan org ramai nak masuk kedai tu..hehehhe

    ReplyDelete
  19. antara tempat yg iols suka pegi
    errr... kedai buku lah...

    ReplyDelete
  20. boleh buat poster kempen membaca ^^

    ReplyDelete
  21. kat mana nak beli buku tu? he~~

    ReplyDelete
  22. i love reading too..semua pun belasah je..

    p/s: dee ni..kat opis kena blocked..huhu..

    ReplyDelete
  23. sekrg semua dah open...takde tapis2 lagi dah ker???

    ReplyDelete
  24. buku apa tuh..cam menarik je..lalalalalaaaaaaaaaaaariks

    ReplyDelete
  25. wah!! ucle baca buku kat belakang tu yer. nanti dah abis baca, sy pinjam.. hehe

    ReplyDelete
  26. zaman mirc apa nick uncle erk?
    hehee..

    ReplyDelete
  27. Salam Uncle Pokerface,

    Buku Karmasutra best!

    ReplyDelete
  28. Takkan lah UNCLE GEDEK kita masih perlukan buku itu??

    ReplyDelete
  29. kah kah kah berteori lagi ke bro?

    ReplyDelete
  30. Lelaki dan seks mcm isi dgn kuku :D

    ReplyDelete
  31. kadang tak sempat nak membaca buku sbb busy bloghop..!!!

    ReplyDelete
  32. Motif?


    ada beribu buku kat situ alih2 snap kat situ...

    cerita sikit bro...:)

    ReplyDelete
  33. jom jadi kaki buku...eh ulat buku lebih comel:) mcm uncle..hehehehe

    ReplyDelete
  34. jom jadi kaki buku...eh ulat buku lebih comel:) mcm uncle..hehehehe

    ReplyDelete
  35. Mak dan anak memang slalu pi kedai buku..Tapiiiiiiiii....

    Harap2 anak2 mak idok la guling2 nangis nak membeli buku tu kat stationery!

    ReplyDelete
  36. memang buku tu je la jadi titik fokus.


    kawan MIRC? awesome !

    ReplyDelete
  37. gedek kenapa pasal buku, fokus tepat kat perkataan tu.larikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  38. ini kang ade yang cari buku ituew...

    "sape suruh bace?"

    Errr..pakcik gedek...

    kehkehkeh...

    ReplyDelete
  39. zaman mIRC dulu? ehh sure kita tak pernah chat?? kakaka..

    ReplyDelete
  40. teringat sanggup bersengkang mata layan mIRC tu dulu..

    ReplyDelete