Followers

Wednesday, December 21, 2011

December 21, 2011


1 in 2..? Jadi, yang mana satu? Selangor atau Kuala Lumpur...?!?!







1) Terima kasih pada TUNZ kerana senaraikan uncle dalam segmen '5 blog lelaki pilihan saya' Terharu peringkat tertinggi..!

2) Mungkin uncle sudah boleh bersara dari dunia blog ni, sebab uncle mula rasa tercabar dengan saingan terbaru ni... Siapa? Jom jenguk blog Cikgu ROSLAINI SAAD...! 

Apa lagi? Lama tak group hug ni...! (sambil depa tangan dan teleng kepala)

51 comments:

  1. dah selangor
    kuala lumpur le plak

    sapa lah confuse masa buat signbod tu!

    ReplyDelete
  2. Sekolah Pandan Indah pun alamatnya begitu. ;-)

    ReplyDelete
  3. jd mcm uia la...bleh cuti 2x..s'ngor n wilayah

    ReplyDelete
  4. die tuk tengah2 kot. hi..hi...hi...

    ReplyDelete
  5. ambil mudah sangat ni bro...apa kata buat aduan sikit...hehe

    ReplyDelete
  6. ini namanya kecelaruan minda ;P

    ReplyDelete
  7. Dia dok tengah2 :p


    In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

    ReplyDelete
  8. hehehe..
    kalo ikut TM punya stail, kita tgk ibu sawat mana yg dekat.. so, kita tau la sekolah KL or Selangor..

    ReplyDelete
  9. selangor tu dalam KL kot. haha

    ReplyDelete
  10. hahahahah sengalll betul =)) takkan tu pon dorang tak realize huuhh


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

    ReplyDelete
  11. nape cenggitu alamat nye? takde sesape ke nak betulkan? uncle, dah alang2 de kat situ tadi, tak bgtau ke kat cikgu beso, heheheheh....

    ReplyDelete
  12. salam uncle..jgn la bersara, huhu

    selangaor ke kl? ada gak alamat cam tu ye uncle.

    ReplyDelete
  13. poskod KL tp negeri selangor.surat smpai kl dulu baru g selangor hehe

    ReplyDelete
  14. ahhh mencik ahhhh semua gedek, sana sini gedek gedik nak ikut cara gedek.oppssss terlaser, ampunkan cik ina roslaini saad. : )

    ReplyDelete
  15. Kasihan budak sekolah ni...terkeliru sekolah sendiri kt mana.... hihi..

    ReplyDelete
  16. sekolah tu kat tengah-tengah negeri kot :P

    ReplyDelete
  17. Errr.....tapelah bang. Same2 parti tu! Ok ler kot?

    =p

    ReplyDelete
  18. Salam Yob Gedek,

    Teknikaliti, teknikaliti jer tu.

    ReplyDelete
  19. wah..di betul2 atas sempadan la kan..

    ReplyDelete
  20. kedua - dua nya berada dlm kawasan lembah kelang,kannn?

    ReplyDelete
  21. uiks...bikin me confuse la uncle


    p/s: jom join teka harga kasut kat blog acu :D

    ReplyDelete
  22. ala uncle..uncle bersara sy pun x mo blogging lagi..

    hehehee~

    ReplyDelete
  23. BETUL-BETUL ATAS SEMPADAN NI..

    ReplyDelete
  24. e'eh? selangor ke kl? dubai ke rab saudi? ehhh???

    *

    uncle. kamu buat ramai histeria di sini http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/ !

    ReplyDelete
  25. tapi uncle kan masa kita
    dok dipandan indah dulu pun
    kita pun konfius ..KL ke selangor :)

    ReplyDelete
  26. konpius...konpius....
    kepala wa pusing seketika nie

    ReplyDelete
  27. MyKAD saya sekeluarga semua alamat macam tu. Dan memang JPN yang bagi pun.

    Kami boleh guna dua-dua, tapi kalu cuti kena ikut majlis daerah mana kita bayar cukai pintu.

    Well, mujur I Selangorian! Dapat air free!!!!!

    ReplyDelete
  28. Ni sama kes dengan Masai dan pasir Gudang kat Johor.

    ReplyDelete
  29. Gila tajam mata dan minda uncle. Mak ni masa mula2 tgk pic uncle nih, dok terpisat2 apa kes n3 uncle arini.

    Huhuhu..dasar lembab nak siput teetttt!!

    ReplyDelete
  30. persaingan itu sesuatu yang sehat.

    ReplyDelete
  31. Muahahaha.... Xnah jumpa g add cenggitu.... Tu Kira dua2 leh cuti la ye...hehehehe

    ReplyDelete
  32. saya pun keliru. Y not uncle gedek carikan jawapan?

    ReplyDelete
  33. ni mesti sekolah ni dok dalam selangor ngan KL ni....macam rumah sy la....depan rumah KL belakang rumah selangor....dalam alamat sy main belasah je kadang2 letak KL....kadang2 letak selangor mana2 je boleh hehe....

    ReplyDelete
  34. sekolah tu sebagai batu tanda antara selangor dan KL kut uncle..

    ReplyDelete
  35. pening..pening..dahla cuti selangor n kl byk yg x sama~ (--")

    uik..kalo tercabar..kene sahut cabaran uncle, buat lagi hebat~
    hehe ;p

    ReplyDelete
  36. sebelah cheras tu ade tulis indah kn uncle? heee

    ReplyDelete