Followers

Tuesday, December 20, 2011

December 20, 2011


'Dewan Orang Ramai' yang lebih layak di panggil 'Dewan Hantu Ramai...'
Infrastruktur sudah ada, ditinggal pula...

60 comments:

  1. HAHA..dh jd tmpt hantu bermeeting dan bernjoy dah ^_^

    ReplyDelete
  2. hantu2 je dok meeting tetiap bulan kan hahahah..wat kenduri kendara segala

    ReplyDelete
  3. Salam Yob Gedek,

    Kalau kat kampong, jadi Dewan Kambing/Lembu Ramai!

    ReplyDelete
  4. zombe kg.pisang banyak kat situ..hahahah!

    ReplyDelete
  5. remaja dah berhijrah keluar..biasalah tu gedek...macam pcl gak.

    ReplyDelete
  6. tempat kak limah and the geng bermosorat..

    ReplyDelete
  7. hoh? sarang tido makhluk lain.

    ReplyDelete
  8. Jm kita gotong royong ramai2 bersihkan dewan tu! T ley bt gath! Hahaha!

    ReplyDelete
  9. syok hantu meeting kat situ! huhuhuuu

    itulah kan, bila ada kemudahan tak diguna dan dijaga dengan elok... bila takde bising!

    ReplyDelete
  10. sayangnya bila kemudahan yg ada tidak dijaga dan digunakan sebaiknya..

    hari tu ada joget lambak yer.. rugi betul terpaksa balik awal.. ha..ha..

    ReplyDelete
  11. Selain hnatu ynag tak pijak tanah, hantu yang adik-beradik dengan kacang pun suka tempat2 macam ni.

    ReplyDelete
  12. Tulah, kalau xde dimintak2, dah ade ditinggal2...... Terbengkalai

    ReplyDelete
  13. bila tak ada minta, bila ada tak mau jaga...manusia tak pernah puas dengan apa yang ada...:)

    ReplyDelete
  14. kumpul ramai ramai .. gi wat gotong royong :p


    In conjunction of my 4th Blog anniversary … Nak RM40?

    ReplyDelete
  15. selain hantu
    mat pet jugak suka buat meeting kat tempat camtu
    hik hik hik

    ReplyDelete
  16. diorg saje je tu ,..buat konsep horror...or hallowee\n.. =p

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Gedek

    mukin PRU13 nanti digunakan sepenuhnya

    Wassalam

    ReplyDelete
  18. biasa ni bila tiada balaraya sibuk mintak bila sudah ada pergi lantak...

    ReplyDelete
  19. jd tempat muda mudi buat anak....haha

    ReplyDelete
  20. eh sapa kat belakang uncle tu ya...???

    ReplyDelete
  21. KALAU HANTU TAKPE LAGI.. JANGAN JADI TEMPAT MAKSIAT.. TEMPAT MAT DADAH..

    ReplyDelete
  22. ajak penduduk kat situ gotong royong la uncle. tak baik biar macam tu, bazir je. huhu.

    ReplyDelete
  23. pergh.....mmg tmpt puaka mcm nie uncle.

    ReplyDelete
  24. bila takde nak..

    bila ada tak di jaga..haruu

    ReplyDelete
  25. *lagu tema- sini ada hantu*

    ok bai...

    ReplyDelete
  26. uish. tu kalau buat meeting kt situ, saya tak pegi dah!!!!

    ReplyDelete
  27. uncle! nak lari topik skit, today my mum's burstday, belanja dinner okey tak? heeee~

    ReplyDelete
  28. agaknya orang kat situ dah tak ramai kot...

    ReplyDelete
  29. dewan hantu cam tu ada kat kawasan perumahan cik ina satu.

    ReplyDelete
  30. sayang bila terbengkalai macam tu.. rugi duit rugi tenaga..

    ReplyDelete
  31. Kenapa terbiar macam tu uncle?

    Adakah kerana orang tidak ramai?
    Sedangkan namanya Dewan Orang Ramai?

    ReplyDelete
  32. nasib baik balai raya kampung saya masih aktip!

    ReplyDelete
  33. hantu dok free2 je takyah bayo. ini tidak adil!

    ReplyDelete
  34. dewan mat gian meneruskan kegiatan `baik' secara berjemaah.

    ReplyDelete
  35. uncle gedek pilihan mama !!

    http://tunzhotspot.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  36. waaaaaa...takuttttt..larikk unclee..hehe

    ReplyDelete
  37. ini mcm ulau pun bersarang huncle..

    ReplyDelete
  38. uncle ni boleh panggil seekers ni:)

    ReplyDelete
  39. kalau sesapa tak ada rumah boleh la duduk kat situ...

    ReplyDelete
  40. bila takde, mintak.

    bila dah ada, terbiar.


    ish ish ish

    ReplyDelete
  41. rumah mcm ni mmg byk
    hantu???mn ada hantu..jin ada hahahaha

    ReplyDelete
  42. ehem...salam Uncle...sebab banyak merembat gambar-gambar uncle..maka say dengan rendah hatinya memohon rembatan saya ini direstui..kehkehkeh,...

    Macam mana la bole kekalkan kerutan sama tuh?

    ReplyDelete
  43. hehe..betul la tu uncle. menghantui ramai org plak lps tu hehe

    ReplyDelete
  44. ni kt cheras indah ni uncle...

    ReplyDelete
  45. ni kt cheras indah ni uncle kn?

    ReplyDelete
  46. dekat2 ctu gak...uncle dok area situ ke? =D

    ReplyDelete