Followers

Friday, December 2, 2011

December 2, 2011


Dead or Alive..!
(Tak perlulah susah-susah nak tangkap uncle... reward ciput je..!)








Tak sangka ada orang buat ENTRI KHAS untuk ENTRI KHAS uncle tempoh hari... Terasa hebat bila kita dihargai, kan? Terima kasih kepada SCARLETT O'HARA atas entri tersebut...

48 comments:

  1. x layak muka wanted..layak untuk muka cool!!

    ReplyDelete
  2. orang nak tangkap pun takut, muka serius je! heheheeee

    ReplyDelete
  3. dah bebeberapa hari rindu kat uncel..
    eh!! silap.. rindu kat blog uncle..

    mujur hari nie ayu nampak

    hahhaha.. walhal ayu yang sibuk kat kedai..
    hari nie cuti.. sebab tu dapat sini

    ReplyDelete
  4. muka wanted tak wanted langsung. hehe

    ReplyDelete
  5. Rasanya org yg nak tangkap pun pikir bnyak kali kot...

    ReplyDelete
  6. Besar ke jenayah yg telah di rekodkan?
    Kalau besar jenayahnya, walaupun ciput reward mesti di tangkap dan masuk lokap. hehehehe

    ReplyDelete
  7. org tak berani nak dekat pun unlce..sbb muka uncle ganas sgt..cuba buat muka x ganas :P

    ReplyDelete
  8. reward ciput?
    hurmm memang tak berbaloiii :D

    ReplyDelete
  9. kalau kena tangkap xsyiok laaa xda entry baru uncle =p

    ReplyDelete
  10. org yg nk tngkap uncle tu awl2 ag lari..takutt..hahahahaha

    uncle sy dh ada ank sedara pempuan..yeayy

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/12/posing-dengan-anak-sedara-perempun.html

    ReplyDelete
  11. Baru kena tenung dgn muka serius dan x de perasaan gitu oleh uncle pun dah leh buat org yg nak menangkap uncle tercicir2 tutt...tuutttt

    hehehe..

    ReplyDelete
  12. takde sebab saper2 nak tangkap uncle.tp kalau nak tangkap sebab nak tangkap gambar sekali boleh? hehe

    ReplyDelete
  13. ahaks.

    wanted - nak jumpa Uncle
    :D

    ReplyDelete
  14. masa awal2 dulu ada masuk paper" Osama Ben Laden. Wanted:Dead Only"

    ReplyDelete
  15. masa awal2 dulu ada masuk paper" Osama Ben Laden. Wanted:Dead Only"

    ReplyDelete
  16. reward ciput pun, reward jgak!
    pocket nak! pocket nak!

    ReplyDelete
  17. kalau tangkap gambar saya berani laa..hehe

    ReplyDelete
  18. ramai banget peminat uols ni!
    setiap hari ada je yg buat review blog uols....

    ReplyDelete
  19. ngeri jugak la..tetibanya lari kat tepi saya kan hahahaha..

    nasib baik dalam mimpi tu uncle ikat rambut..kalau uncle lepaskan????? ngeeeeeee....

    ReplyDelete
  20. pakchik bikin jenayah apa ni..sampai kena wanted...bunuh semut merah ker...

    ReplyDelete
  21. hahaha
    siap serah diri
    senang kan uncle

    ReplyDelete
  22. tengok muka uncle... teringat angry bird... hehehe

    ReplyDelete
  23. kena buat muka garang sket uncle! baru leh blah hahahaha :p

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/111111-nyah-kau-november.html

    ReplyDelete
  24. the most wanted uncle.hehe sebab entri dia santai

    ReplyDelete
  25. kehkehkeh..... rasa tak berbaloi kot

    ReplyDelete
  26. cer alih sikit.. nak tengok ayat2 kat iklan tu.. rasanya wanted, customer relations officer @ GRO? erkkk..

    ReplyDelete
  27. muka uncle xde rupa mcm budak wanted pown..huhu

    ReplyDelete
  28. dtg sini sbb nk baca entry khas itu

    ;)


    -rincatherine-

    ReplyDelete
  29. you aren't wanted in the real world! hehe.

    ReplyDelete
  30. Wanted kerana muke uncle yg sgt cool hahahaha

    ReplyDelete
  31. byk mn reward die uncle? ciput pun ciput la

    ReplyDelete
  32. polis nak tangkap pon ketar tengok muka uncle yg sokmo2 nya serios ni..

    twin tak balik cuti ujung tahun ke?

    ReplyDelete
  33. aah cer cerita sikit pasal apa wanted...hehe

    ReplyDelete
  34. Tangkap kurung kat rumah kang baru tahu!

    ReplyDelete
  35. takutnya uncle yg tangkap org...akekekekke cabottttt

    ReplyDelete
  36. ahahah seyess wanted uncle :)

    ReplyDelete
  37. hari2 ada yg review blog ni...jelesssss...ekeke.

    ReplyDelete
  38. aikk.. jgn le tangkap uncle.. nnt takde org nk update blog...

    ReplyDelete
  39. Uncle "gediks" mmg ramai peminat. Sume org nak review dia. Ala-ala retis gitew.

    ReplyDelete