Followers

Monday, December 19, 2011

December 19, 2011


Nampak tak 'nur' yang terpancar dari kepala uncle?

LOKASI: Galeria PJH, Presint 4, Putrajaya. 

65 comments:

  1. da rupa telinga arnab da~~keh keh~~

    ReplyDelete
  2. heheheeee... nur itu telah menyerlahkan muka uncle!

    ReplyDelete
  3. hikhikhik... nur dari wajah la uncle.. kalo dr kepala tuh da mcm citer otromen..

    ReplyDelete
  4. bolehla menggunakan khidmat uncle sekiranya berlaku black-out!


    HAHAHA

    ReplyDelete
  5. Salam Yob Gedek,

    'Nur' jadi-jadian. Kalau membulat buleh jadi Angel Gedek!

    ReplyDelete
  6. ader 4 lubang nur disitu..hihihihi

    ReplyDelete
  7. uncle, nur ke tu???

    tp sy tgk dh mcm torch light yg penoreh getah guna nk masuk estate jer... sdg elok kat atas kepala... huhuhuhu....

    ReplyDelete
  8. mcm spot light
    ada konsert ke kat atas kepala tu
    keh3

    ReplyDelete
  9. sebelum baca soalan lg saya dah nampak. :D

    ReplyDelete
  10. nampak nampak...tu kuar api nak berlepas ke angkasa ke.. :)

    ReplyDelete
  11. Err...okeh!Kreatif gile. Pandai cari 'nur' tuh!

    ReplyDelete
  12. nampak sangat...pcl nk amik ilmu tu boleh gedek !

    ReplyDelete
  13. hahahah the verryy NUR :p

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

    ReplyDelete
  14. ouch!!! [sambil tutup mata sebab silau sangat] :P

    ReplyDelete
  15. berapa kali cuba baru jadi gambar ni ?

    ReplyDelete
  16. Wow..sampai ada 4 pancaran Nur...I adore ur creativity uncle... Smart enuff. Hikhikhik...

    ReplyDelete
  17. nur?? haha..

    dah mcm superhero pulak! ada lampu kat kepala..*__*

    ReplyDelete
  18. Moga NUR tu terus menyinari wajah UNCLE juga.

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Uncle

    ziarah yg pertama sudah ada nurnya

    salam ukhwah

    Wassalam

    ReplyDelete
  20. nasib baik nur terpancar tu ada empat, kalau 2 je dan kaler merah?

    ReplyDelete
  21. brooo...

    sorry gua tak datang...ada hal famili laa...


    jgn bersedih yer...hehehe!

    ReplyDelete
  22. OMG! uncle gedek!! visited my blog.. hahaha... terkejut saya.. baru jek published entry pasal legoland tu.. terus ada yg ngomen nyer... uncle gedek pulak tuuu.. huhu... tq! terharu uu.. hehe

    ReplyDelete
  23. nampak2..berseri2 lah............

    blakang uncle..hahahaha

    lama tak jengah sini..sibuk..hehehehe

    ReplyDelete
  24. ini 'nur' tahap gaban neh... 4 series..aahhaha

    ReplyDelete
  25. belum botak lagi, tapi dah mampu memantulkan cahaya matahari. hmm... musykil.

    ReplyDelete
  26. jangan kata itu botak ya... hahahhahah

    LARIIIIIIIIII

    ReplyDelete
  27. salam. baru sekali ni datang menegur. Selalunya lalu lalang saja...

    ReplyDelete
  28. nampak beriman !

    *sambil menadah tangan luas ke langit*

    ReplyDelete
  29. salam.... semuga allah memanjangkan umur kita

    ReplyDelete
  30. hahaha...sampai 4 nur yg terpancar...memang sangat beriman :)

    ReplyDelete
  31. sib baik warna putih, kalau kaler merah NUR tukar jd DEVIL

    ReplyDelete
  32. wow..

    tapi kalau pakai bj putih
    lg menjadi ni :)

    ReplyDelete
  33. banyak nur uncle gedek ni :) aneway salam kenal..hehe

    ReplyDelete
  34. banyak nur uncle gedek, insaf sekejap cik ina. larikkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  35. Wah! Nurrrrr lah....

    Uncle, nanti dalam dua tiga tahun lagi,
    nur itu akan terpancar terus 'live' dari kepala uncle...

    Mungkinkah???

    ReplyDelete
  36. baik2..sat lg nur lain plak mai..hahaha jgn min2 ngan nur taw :)

    ReplyDelete
  37. sampai 4 terpancar tu uncle hehe

    ReplyDelete