Followers

Wednesday, December 14, 2011

December 14, 2011


- Wordless Wednesday -

(Terkorban lah juga misai uncle lima - enam helai semasa nak buka pelekat ni... menyesal..!)








Jutaan terma kasih pada CIK PUAN NURUL kerana review blog ini... Jangan gelak 'sorang-sorang', orang pandang serong nanti...!

54 comments:

  1. aduhh mesti pedih nak buka tadi tu uncle..

    ReplyDelete
  2. Hahahaah...pakai hat kaler biru plak tuh...nasib baik tak taruk yang palstik warna coklat tu, mau senget mulut nanti!

    ReplyDelete
  3. La, igtkan keseluruhan misai! Hiks~

    ReplyDelete
  4. SALAM,
    TAPE MULUT TAK MENGAPA ! TAPI JANGAN TAPE HIDUNG. TAK JUMPA KITA NANTI HARI AHAD.

    ReplyDelete
  5. jangan orang panggil buang tebiat sudah...

    ReplyDelete
  6. baik uncle letak gam wax terus. baru nampak muda sket nnt

    ReplyDelete
  7. memang sanggup neh uncle.. ai likeeeee uncle tanpa misai.. ahakss~

    ReplyDelete
  8. tak tau nak komen apa... hehehe

    ReplyDelete
  9. heheheheee...menyesal kemudian tiada gunanya!

    ReplyDelete
  10. PERGHH.. BEBETUL PUNYA "WORDLESS" NI..

    ReplyDelete
  11. Salam Yob Gedek, eleh...yg 5-6 lai tu ganti jer dgn rambut panjang mengurai tuh!

    ReplyDelete
  12. ahahaha..betapa nak tunjukkan wordless smpi terkorban misai =))

    ReplyDelete
  13. aduhai. mesti sakit. perit. kelat. senyum kelat ;p

    ReplyDelete
  14. hahaha..betapa sanggupnyer uncle utk tepek maskin tape dekat mulut n misai2.. kelassss uncle gedek...hehe

    ReplyDelete
  15. hahaha, sapa suruh uncle guna pelekat? Lain kali guna kain sudahhh.. :P

    ReplyDelete
  16. Masa nak tarik pelekat tu mesti keluar suara garau uncle "AWWWWW!!!"

    ReplyDelete
  17. Tutup mulut tak payah guna cellotape uncle, ketap bibir sudahlah...

    ReplyDelete
  18. sesal dulu pendapatan hehehehee

    ReplyDelete
  19. tu kalau ada orang dengki~~sedap ragut tu~~keh keh~

    ReplyDelete
  20. bulu hidung terlibat juga kah....hahahaha!

    ReplyDelete
  21. Haha..boleh lah try tepek kat ketiak pulak lepas ni!!

    ReplyDelete
  22. kah kah kah
    mana lu lagi sayang. misai atau rambut.

    ReplyDelete
  23. hahahah..mesti sakit gile kan..hahahhahhahahhahha

    ReplyDelete
  24. Ala apa risau kan...esok lusa tumbuh le balik tu 2 3 helai.

    ReplyDelete
  25. emm..macam mana lah agak nye rupa uncle w/o misai kan??

    ReplyDelete
  26. terkurang ohsem jugak la uncle gedek arini kerana beberapa helai misai terbang gara-gara "Wordless" hari ini ye? HIhihi

    ReplyDelete
  27. kehkehkeh!! sebbaik tak tercabut semua misai uncle..

    ReplyDelete
  28. itu kalau bukak laju2 pelekat tu , best !

    ReplyDelete
  29. hahahah lawaklah ankel ni..dok eh dok gelak sorang2...gelak ramai2 ala2 menonton maharaja lawak gitu

    ReplyDelete
  30. sakit tak masa bukak pelekat tu???
    keh keh keh

    ReplyDelete
  31. isshh... misai buleh tumboh lagi.. spray baja bunga lagi cepat kot.. hehehe....

    ReplyDelete
  32. erk. seksa tu tercabut bulu mulut!

    ReplyDelete
  33. kehkehkeh..... bhgn misai ada tobek dak?

    ReplyDelete
  34. uncel kena culik ke?? uncle pergi ke 18 aribulan nnti?

    ReplyDelete
  35. aksi yg simple tapi..hehe..uncle ni macam2 daa..

    ReplyDelete
  36. hahahha... WW la katakan ya! auchh!!

    ReplyDelete
  37. so lekat selama 24 jam sepanjang rabu la ek?

    cooolllll!

    ReplyDelete
  38. umang ai..mcm buat wax lak uncle..huhu

    ReplyDelete
  39. hahahahaha shut uppppppp!!!! keh keh keh


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

    ReplyDelete
  40. owhhh boleh tampal di tempat yg sepatutnya nehhh....haaa jgn pikir kuning...akakakkakka

    ReplyDelete
  41. o-em-gee!!
    uncle.. what have u done?

    ReplyDelete
  42. 5 &6 helai je kan, tak pelah nanti boleh tumbuh balik : )

    ReplyDelete
  43. TQ uncle sebab bagi saya ketawa petang2 Isnin ni.. ok.. kena sambung keje.. haha..


    p/s :: jgn lupe bukak tape laju2.. hahaha..

    ReplyDelete