Followers

Saturday, December 10, 2011

December 10, 2011


Potong! Baru saja nak 'cuci mata'.... Puan isteri dah 'timbul' di belakang... Ha ha ha..!

36 comments:

  1. ayu baru nak tidru, nampak entry uncle.. terus masuk..

    hahahhaa..

    uncle nakal...

    ReplyDelete
  2. hahah.. uncle tak leh nak cuci mata ngan adinda ditepi..
    heheh

    ReplyDelete
  3. hahaha...nasi baik puan isteri ada...er uncle hati-hati, masuk ayor dalam hp..habesss!

    ReplyDelete
  4. dekat swimming pool mana boleh tgkp gmbar la.
    salah neh uncle

    ReplyDelete
  5. wah! 2-2 pandai berenang..dalam pool
    berenang kat tempat lain boleh tak?

    ReplyDelete
  6. Hahahaha.... Nakal unkel neh....


    Ni kt Cheraskah? :)

    ReplyDelete
  7. woaaahhh.... hidup cergas, badan sihat...!!! syabas.. happy & healthy sokmo uncle..!!

    ReplyDelete
  8. uncle gedek...cam retis mangga lak sy tengok :p

    ReplyDelete
  9. lain kali uncle pakai submarine, teropong awek dari dalam air. ~haha

    ReplyDelete
  10. Oooo!Mengata Puan Isteri ye!Report baru tau!

    ReplyDelete
  11. :) wah, pn isteri pandai berenang..kagumm..

    ReplyDelete
  12. wowo... uncle gedek seksi. Uncle, sorry saya terfollow 2 kali. Gmbr bunga merah tu. :)

    ReplyDelete
  13. Puan isteri pun ada sensor bila uncle nak cuci mata je dia timbullah..hehehe:P

    ReplyDelete
  14. hahaha tak jadik nk cuci mata ye uncle

    ReplyDelete
  15. Hahaha..dah mcm jaws dah puan isteri tu dtg dari belakang. Jgn kena ngap, sudah lahhhh..

    ReplyDelete
  16. comel comel! lucu la dengan penggunaan perkataan 'timbul' tu uncle. mcm mmg kena dengan gambar. haha

    ReplyDelete
  17. sejukkkk mandi swimming pool..
    grrrrrr~

    ReplyDelete
  18. berenang bagus untuk kesihatan. sila jaga mata ya! (>.<)

    ReplyDelete
  19. hahaha.. itu standby je uncle, untuk CPR kalau uncle lemas..

    ReplyDelete
  20. amboi uncle nih! potong potong!!

    ReplyDelete
  21. Ni ada kang tercalon Antara blogger terseksi ni karang...hehe..Cilok gambo nie nak letak kat WW...miahaha

    ReplyDelete
  22. best la uncle ni.....ni br betul..hingga akhir nyawa...ke mana2 sentiasa bersama..

    ReplyDelete