Followers

Thursday, December 1, 2011

December 1, 2011


Harga katil di belakang tu dicatatkan RM22 ribu ++
Tapi kalau katil tu boleh mengelakkan mimpi ngeri, uncle beli...!







Cakap tentang mimpi, WANITA MUTALIB ada mimpikan uncle! Haha! Sama dengan mimpi hantu lah tu agaknya, kan? Heeeeehehehehee... (mengilai)

2) Maaf pada YAYAN'S kerana uncle baru teringat nak ucap terima kasih sebab review blog uncle tak lama dulu.... Maklumlah, orang tua, mudah terlupa!

51 comments:

  1. dengo harga je dah buat saya ngeri...

    ReplyDelete
  2. Mak aih! Katil dari jarum emas ke ape tu? Dasat!

    ReplyDelete
  3. rm22 ribu tu uncle, bli umah br pon lps...(deposit - i mean)

    ReplyDelete
  4. wahhhhh..
    uncle, 22ribu serupa jumlah duit nk belanja kenduri kawen je..

    tetiba terasa kerdil sbb tido atas katil bujang tilam nipis je... :(

    ReplyDelete
  5. 22k??? Hohoho..kija smpi matik pun lum tentu leh beli!

    ReplyDelete
  6. RM22K??? Baik kakcik ubahsuai rumah. Buat bilik pengantin terus. :)

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    KALAU UNCLE BELI, LF NAK SEWA SATU MALAM !

    ReplyDelete
  8. hah?
    harvey norman ehhh
    beli la uncle,

    ReplyDelete
  9. masalahnya tak berjaya tu yang uncle tak beli.. ;)

    ReplyDelete
  10. heheh..belik kete ngn duit tu lg ok..hehehehhe

    ReplyDelete
  11. takut nak tidur kat katil yg mahei banget tuh!!...

    ReplyDelete
  12. mak aih..boleh beli kelisa secondhand sebijik :p

    ReplyDelete
  13. lg cun kalo ankel posing sambil baring2 atas katil tu..tp muka kena maintain la hahahah

    ReplyDelete
  14. harga katil tak beragak
    kihkih

    ReplyDelete
  15. mahal giler rega tilam tu.....

    ReplyDelete
  16. wah nak beli katil baru ke nie uncle?

    ReplyDelete
  17. kalau sayalah kan..

    baik tak beli..
    beli tuyang bolehmndtaangkan mimpi ngeri

    ReplyDelete
  18. udah rega hantaran anak dara dah...mak oii...agaknya dah tido kat katil ni x bangun2 kot..

    ReplyDelete
  19. hadehhh...baik buat duit muke utk keta ke umah ke....lg berbaloi...! huhuhu

    ReplyDelete
  20. saya ni duit umah tak habis bayar lagi jadi tak boleh la nak beli katil mahal macam tu..heheheh...

    ReplyDelete
  21. 22k? Kira mimpi ngeri jugaklah nak membelinya..huhu

    ReplyDelete
  22. kalau boleh ngelakkan mimpi skalipun sy xkan beli..kecuali kalau tiap malam pas tidur kelur duit dr katil saya belia..kahkahkah..apa aku cakap ni ntah..hehe

    ReplyDelete
  23. mahalnya! kalau beli ni nak guna pun sayang..

    ReplyDelete
  24. habis 22k jamin tido tak lena

    ReplyDelete
  25. 22K?

    Baik buat hantaran menikah lagi satu!

    hahahahahhaa

    ReplyDelete
  26. apa...?!!!!! 22 ribu? jgn nak mengada...(perghhhh)

    ReplyDelete
  27. katil boleh elak mimpi ngeri? nak jugak uncle...

    who knows kan..satu masa akan ada..

    heh heh~

    ReplyDelete
  28. mimpi-mimpi ada awekk di sebelah .. amacam .... ada yang hangin takkk

    ReplyDelete
  29. heeeeeeeeeeeeeee... acah aja uncle... maheylah uncle.... boleh mimpi emas jongkong tak?

    ReplyDelete
  30. hui..kemain hage...makin mimpi ngeri adela...

    ReplyDelete
  31. saya sanggup guna duit tu untuk kawen uncle :P

    ReplyDelete
  32. setiap kali anniversary,
    kena beli katil baru ke uncle?



    (kihkihkih)

    ReplyDelete
  33. macam tk berbaloi jer harga katil tu uncle....rm22k baek beli gadjet camera kehkehkeh....

    ReplyDelete
  34. hamboihh. mahal gile. 22k bole beli mcm2.

    same2 uncle. mane ade uncle tua. age is just a number. hehehehehehe :D

    ReplyDelete
  35. bapak mahal kot... jgan beli uncle

    ReplyDelete
  36. 22 ribu baik saya beli kereta. Hahahaha

    ReplyDelete
  37. kalau sy masuk depa buat derk je sebab dia tahu sy memang tak mampu gamaknya..

    ReplyDelete
  38. betul tu ke uncle 22K
    22x ansuran kot..wakakakaka

    kalo katil tu leh transform jd kete n sbginya..saya beli ahaks

    ReplyDelete
  39. katil ke ape tue....makaih...

    ReplyDelete
  40. harga katil lagi mahal dari harga bini.
    tak boleh jadi nih!

    ReplyDelete
  41. beli katil mahal2 kang ngigau kencing malam kang payah...keh3x....

    ReplyDelete
  42. kalau cik ina hari boleh mimpi turun duit cik ina beli.kah kah kah

    ReplyDelete