Followers

Tuesday, December 6, 2011

December 6, 2011


Tolong!! Orang gila! Orang gila...!

(ARAHAN MEMBACA: Jangan salah faham. Orang yang menjerit tu sebenarnya uncle, tahu... bukan perempuan yang di belakang tu..!)







MISI MURNI: Pernah dengar istilah Cerebral Palsy (lumpuh otak) dan Mitochondrial Disease? Klik SINI untuk info lanjut... terima kasih...

(Annisa pernah jadi Guest #25 dalam blog ini, tahu!)



56 comments:

  1. hahahahah..larikkk ankel awat org gila cunnn sangat

    ReplyDelete
  2. dia nak suprise pakcik tu~keh keh~

    ReplyDelete
  3. apekahhhhh?
    uncle hilang macho la kalo jerit2 camtuh...

    ReplyDelete
  4. Kenapa orang yang menjerit tu tak bukak mulut pun? ;-)

    ReplyDelete
  5. Ok. Igt abang gedek! tak amik tau follower abang gedek!. Upanya alert okeh!

    ReplyDelete
  6. hehe.. tapi uncle macam tenang je kat situ :)

    ReplyDelete
  7. ke org dibelakang tu terkejut,rambut uncle lbh pjng dari rambut dia..hehehehe!

    ReplyDelete
  8. kalau uncle yang menjerit, perempuan tu pula buat apa?


    ganas benar kalau jenis menguap macam tu.

    ReplyDelete
  9. Hahaha..macam dia harrase uncle jer..tsk!

    ReplyDelete
  10. ingat kan "orang belakang" yang jerit :)

    ReplyDelete
  11. uncle...sure ke org yg menjerit tu uncle! hahaha...muke cool jek..

    ReplyDelete
  12. nampak mcm si wanita dibelakang je yg menjerit. uncle xtolong dia kah?

    ReplyDelete
  13. hehehehe...tapi perempuan tu yang terkejut tengok uncle!

    ReplyDelete
  14. Hai, sape gila???
    (saya tanya perempuan kat belakang tu uncle)

    Adik Annisa, semoga dipermudahkan urusanmu...

    ReplyDelete
  15. bukan awek belakang tu jerit..

    "Uncleeeee.... nak sainnnnn~~"

    ReplyDelete
  16. uncle ni salah eja disember lak ni...tu yang orang tu menjerit kat belakang uncle heee..

    ReplyDelete
  17. *imejin abg gedek jerit2 suare haluih*

    ReplyDelete
  18. comel pasangan uncle kali ni. hihi.

    ReplyDelete
  19. kehkehkeh...tapi gaya mcm budak pompuan tu jer yang menjerit

    ReplyDelete
  20. Ok, saya tak salah faham ketika membaca. : )

    ReplyDelete
  21. haha, naper uncle bergambar ngan orang gila? :)

    ReplyDelete
  22. kalau mcm tu,uncle digilai ramai sebenarnya hehe

    ReplyDelete
  23. dan annisa adalah sangat adorable... :)

    ReplyDelete
  24. hehheheheh..teruja sgt tgk uncle smpai menjerit..heheh

    ReplyDelete
  25. hai :)


    tp kenapa uncle x macam nk larikk pon..

    ReplyDelete
  26. uncle rindu kammmmmmmmmmuuuu


    hahhahaha

    ReplyDelete
  27. itu yg sy fikirkan.. siapa yg menjerit.. hehee

    ReplyDelete
  28. Muahahaha..... Kita paham sebalik ya la unkel.... :D


    Moga kwn unkel tu tabah dlm mengharungi dugaanNya.... Dia tidak menduga melebihi tahap kemampuan kita....

    ReplyDelete
  29. ocopot.. !

    nanti tabung tu ada masa gathering kann..

    ReplyDelete
  30. isshhh sampai hati kata ada orang gila cun melecun kat situ....

    ReplyDelete
  31. the girl was shocked cause of looking to uncle rock!! hihihi.

    ReplyDelete
  32. biar apa pun situasi ko tttp statik disitu Gedek...bilalah nak tgk ko senyum....

    ReplyDelete
  33. hahaha.. kalau x baca arahan membaca.. dah pk lain dah.. :P

    ReplyDelete
  34. Awek tu terperanjat, ada uban kat rambut panjang tuh. hehehe

    ReplyDelete
  35. boleh ker mcm tu pulak hahaha

    ReplyDelete
  36. Salam, i'm currently doing master in TESL in uitm Shah alam.. i'm doing a study on language in blogs, do u approve me to study ur blog? semasa mencari2 blog yg sesuai, i came across ur blog, yg menarik dan cool.. Harap sgt dpt ur approval.. tqvm!

    *study tu pasal kenapa ppl suka campur2 bahasa (esp BM with BI) dlm blogs.. jgn risau, content tak disiasat, n nama takkan disebut.. cuma penggunaan bahasa dlm aspek tu je..

    kalau approved, sy perlu email address untuk communicate in future.. mine: tumadhir@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. yeke ? nampak macam terbalik je ! hehe

    ReplyDelete
  38. cantek betul orang giler tu..sempat bekenalan tak????

    ReplyDelete
  39. ahahhaha..tp pmpuan tu x nmpk gaya mcm org gile...Uncle? mungkin.





    ekekek..gurau²

    ReplyDelete
  40. aahh lahhh cun tuu .. nak larik ke ?? sure ke dia gile lalalalla

    ReplyDelete
  41. hehehehe uncle ke jerit??inagt awek blakang tu..baru dtg nak tlg td

    ReplyDelete
  42. yang belakang tu menjerit sebab uncle terhimpit dia.. kehkehkeh..

    ReplyDelete