Followers

Tuesday, November 8, 2011

November 8, 2011


Bapa siapa lah dalam cermin tu... Jalan-jalan dengan baju-T hitam lusuh, seluar katok, selipar jepun, bag-pack buruk, rambut ala hippies...! Tak malu ke orang tua tu...?!?! Selekeh!

65 comments:

  1. yg pasti bkn bapa sy! ;-)

    p/s ada mengumpat psl pakcik @ blog ;-)

    ReplyDelete
  2. tinggal pakai kopiah je~~terus jadi tabligh! keh keh~

    *checkout pakcik punya kawan~

    http://izismile.com/2011/11/04/girl_who_looks_different_every_day_56_pics_1_video.html

    ReplyDelete
  3. hahaha...sempoi abesla uncle ni!

    ReplyDelete
  4. sempoi lah bapak dia.. seluar katok yg paling mahal tu.. haha..

    ReplyDelete
  5. pastu snap gamba sinisana...

    hahaha...itulah papa ROCKKKK

    ReplyDelete
  6. sempoi.
    dalam kacak habes

    thumbs up.

    ReplyDelete
  7. Yang pastinya itu bukan Boneka Dalam Cermin...hehehe... :)

    ReplyDelete
  8. Hahahahahahah!
    Mana ada selekeh! Nmpk mcm backpacker la Abang Gedek! Kelas apa!

    ReplyDelete
  9. MONEY CHANGER...UNCLE GEDEK NAK TUKAR DUIT KE? NAK BERCUTI KE?

    ReplyDelete
  10. hehehehe.... mcm tu eh rupanya dia pose.... =)

    ReplyDelete
  11. oklah tu uncle..dr xde pki apa2..kakahkahkahkahhhh

    motip: bersyukur dgn apa yg ada :)

    ReplyDelete
  12. ntahnya..bapak sapa la tu yek..cer teka cer teka..hahahahahahhahaaa

    ReplyDelete
  13. a ah .. bapak sapa la kan, selekeh betul.. tapi bergambar depan money changer.. hmm sure poket seluar katok tu teballl,.. kekkeke..

    ReplyDelete
  14. Uncle, muahahaha..org x kata apa2 yeh. Uncle yg kata..

    Bukankah org didpn dan org diblkg tu org yg sama?

    hihihi...

    ReplyDelete
  15. tmbh 1 lg,

    "amik gmbr sndri dpn org rmai'
    hahahaha

    caya lah uncle!

    ReplyDelete
  16. hihihi....kiter kenal sapa dia tu....

    ReplyDelete
  17. don't judge a book by its cover
    and don't judge others solely on appearance
    look can be deceiving!

    ReplyDelete
  18. uncle, rasa mcm ayat tu u-turn blk lh... ngeh3x...

    ReplyDelete
  19. ur reflection ke uncle..hahaha..

    ReplyDelete
  20. Muahaha..... Pengurup Wang mana la Jd Mangsa tuh :D

    ReplyDelete
  21. seluar katok? kalau pd sy seluar katok = spender

    ReplyDelete
  22. Terlanjur tanya bapa siapa tu, ehem...ehem... Ada anak perempuan tak abah? Eh, uncle.

    ReplyDelete
  23. festime setuju dengan isi entri neh
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  24. jgn menilai sesorang pada luaran shj..
    :)

    ReplyDelete
  25. ntah..bapak sapa la gamaknya tu...

    ReplyDelete
  26. yang penting Bapa budak tu baru tuka duit kat money changer ......agaknya US$ => Rm .... shopping2X

    ReplyDelete
  27. a`aa eik, selalu perasan uncle ambil gambar..
    tapi tak tau pun dari bau ke bawah, apa yang uncle sarungkan..
    ahaksssssss..
    by day way.. uncle hensem lorr.

    ReplyDelete
  28. apek yang slalu g bank pakai singlet pagoda dgn suar pendek, slalu dapat layanan VIP staf bank..:D

    ReplyDelete
  29. next time gathering, uncle pakai seluar katok tu + backpack. Saya nak ambik gambar..~haha

    ReplyDelete
  30. fuh..pose tak menahan(dalam cermin). ^_^

    ReplyDelete
  31. Visit here... visit me back :) I also recommend: http://linkchronicle.blogspot.com/p/add-your-link.html to promote your Blog.

    ReplyDelete
  32. mana ada selekeh uncle! itu style uncle kan? janji pakai baju dan uncle seorang yang cool... saya respek! heheheheee..

    ReplyDelete
  33. ok r uncle, nampak coooool tu. hehehe

    ReplyDelete
  34. selekeh tapi duit bermountain-mountain

    ReplyDelete
  35. malu? malu ke.. hehee..
    nak malu apa yerk..

    ReplyDelete
  36. suke style entry uncle~ slalu sy jd silent reader je~ thanks sebab uncle sudi lwt blog saya~~~

    ReplyDelete
  37. katok bukan sebarang seluar.. kasi tunjuk brand ah...eheheheh

    ReplyDelete
  38. ish ish ishhh... sape laa tue erkk...

    lipat seluar mcm banjir jerkk.. haha

    ReplyDelete
  39. owhh..kaki kena kangkang sikit je..baru dapat posing sama kan?

    ReplyDelete
  40. seb baik tak pakai baju sama kaler mcm back pack..mau bertukar..hehehhehe

    ReplyDelete
  41. orang tua tu = licensed money changer??? semmpoiiii ;)

    ReplyDelete
  42. Heiiii tah la..bapak sapa la tu...tah ada duit nak makan ker tidak ni....Uncle!!!tolong sedekah kat dia 10 henggit...

    ReplyDelete
  43. setuju ngan saranan daddyziyyad..heheh...

    ReplyDelete
  44. hahaha... sempoi... pandai betul la uncle ni adjust gambo ni kan.. ni sekali snap terus dapat gini ke..

    ReplyDelete
  45. hoish. baru nak kutuk org dalam bayang tu!

    ReplyDelete
  46. ye lah bapak saplah tu. ada sesiapa kat sini kehilangan bapa, angkat tangan.larikk

    ReplyDelete
  47. yang pastinya yg sedang menaip belog ni
    hehehehehe

    ReplyDelete
  48. btw, letak uncle gedek dalam bloglist abu..yeahh!! :)

    ReplyDelete