Followers

Saturday, November 5, 2011

November 5, 2011


"Memburu..."

(Berhati-hati memandu pada musim cuti ni ya, folks...?!)

30 comments:

  1. SALAM,
    SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA. TAK KE MANA2 KE MR GEDEK ?

    ReplyDelete
  2. salam uncle.. hehe nice. jmput bc roadtax dan raya qorban di page kami :) salam idul adha

    ReplyDelete
  3. salam aidil fitri...melapah ke esok?

    ReplyDelete
  4. memburu? dalam maksudnya! :'D

    salam idul adha anyway, uncle gedek! :)

    ReplyDelete
  5. sibuk membeli barangan ya pakcik..hehe.

    ReplyDelete
  6. Memburu di pasar mana tu? :D

    Selamat hr raya qurban buat unkel sekuarga.... Maap zahir dan batin.....

    ReplyDelete
  7. saya nak hantar berkat raya...

    uncle lambat memburu lah.....hahhahha

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya,
    berhati hati dijalan raya okeh.

    eh beli dagin ker?

    ReplyDelete
  9. Berhati2 kalo balik kg... Selamat berkorban..

    ReplyDelete
  10. Insyaallah uncle..selamat hari raya Aidiladha..

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya aidiladha kpd uncle gedek n famili. :)

    ReplyDelete
  12. salam hari raya korban utk uncle.hurmm apa makna korban bagi uncle dan kawan2 blogger semua?

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/11/syukur-alhamdulillah-aidiladha-datang.html

    ReplyDelete
  13. dah masak kebelum yg di buru tu?

    ReplyDelete
  14. yg menembak sapa? uncle ke? hahaha..

    ReplyDelete
  15. slmt hari raya qurban uncle... uncle tak de rasa mcm nk korbankan rambut uncle ke?? ahaks!!

    ReplyDelete
  16. slmt hari raya qurban uncle... uncle tak de rasa mcm nk korbankan rambut uncle ke?? ahaks!!

    ReplyDelete
  17. tak kemana pun...tido jer....bosan bro...

    ReplyDelete
  18. pemanduan saya esok mungkin 2km saja ke masjid berdekatan.tak balik kampung halaman.selamat hari raya uncle

    ReplyDelete
  19. Selamat menyambut eidul adha bro gedek dan selamat menjalani ibadah korban

    ReplyDelete
  20. salam aidiladha uncle!
    saya tak balik pun raya ni, raya kat sini je... nak datang beraya umah unclelah! heheheeee

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya aidil adha,

    raya haji tak payah memburu, daging sampai ke rumah.kuk kui kui

    ReplyDelete
  22. tu belakang tu bini uncle eh...:)

    ReplyDelete