Followers

Friday, November 4, 2011

November 4, 2011


WARNING!! This entry is rated 18SX. Not suitable for children under 18 years old. Pemilik blog tidak bertanggung jawab jika ketumbit tumbuh di mata pembaca blog....






Terima kasih pada MISZNORUL kerana review kamu... juga mintak ampun kerana melonggarkan sendi rahang kamu.... Group hug, ndak? 

57 comments:

  1. gropu hug ndak?

    bahasa ape tuh uncle?

    hehehehehehehe..

    ReplyDelete
  2. yaa aaa aauuww!!!
    sekse ane tu..

    ReplyDelete
  3. Dalam stor mana tu? Tidak bekaitan dengan apa tu... perhimpunan seksualiti? kan???

    ReplyDelete
  4. hahahahaaa...ni bukan takat tumbuh ketumbit uncle, bisul pun boleh tumbuh! ^_*

    ReplyDelete
  5. tumbuh ketumbit kalo ngintai orang mandi atau melabur.. kalo nengok orang belenggeng tumbuh ketumbit, harus berketumbit2 dah mata ni..

    panas beno ke sampai buang baju mamak tu?

    ReplyDelete
  6. auwww wat pe berdua duk kat situ

    ReplyDelete
  7. setakat ane bulu lebat tu x ketumbit tgk..lain lah kalo uncle yg berpakaian begitu..bkn ketumbit dah dah kematu terus wakakakakaka

    uncle mmg giler cooollll

    ReplyDelete
  8. eiii...benda apa kat belakang tu???hehhehe

    ReplyDelete
  9. Seksinya pakcik yang belakang tu...

    ReplyDelete
  10. hah?
    sape kat belakang tu.
    ketumbit ke ketimbing?

    eheks~

    ReplyDelete
  11. badan tak ketul2..xmerembes menengoknya jauh sekali nak tumbuh ketumbit..nak muntoh ada lah..pokcik bulus2 kat belakang tu idup zaman dinasour berkeliaran ke apa tu xpakai baju berlenggeng je..
    sat nak tanya adakah beliau berlenggeng dari kepala hingga ke paras pinggang je atau ke hujung buku lali sekali opssssss..hahhaha

    ReplyDelete
  12. sama-sama uncle gedek.. tk sangka uncle review belog sy..arini kena wat treatment rahang...

    p/s..group hug juge >:D<

    ReplyDelete
  13. kedai hardware ka tu :p scary jaaa..

    ReplyDelete
  14. tutup mata tutup mulut....heehehe

    ReplyDelete
  15. selamat saye dah over 18.ceh~(muka bangga)

    ReplyDelete
  16. aiya uncle, mane dpt stok ni??? baeeekkk punyer!!!

    ReplyDelete
  17. ayooo mamak.....sgt banyak bulu la...adusssss....

    ReplyDelete
  18. aiyooo amma appa...ane mana uncle cilok jadik model nih? hahaha

    ReplyDelete
  19. Children under 18? Kalau 17 pun children ke? Kejam uncle ni...

    Neway, siapalah yg uncle pedajal tu. mesti dia bukan pembaca blog

    ReplyDelete
  20. Posting ni takdak sangkut-paut dengan Program Seksualiti Merdeka 2011 tu kan? Hahaha...

    ReplyDelete
  21. komen sambil tutup mata sebelah.boley??

    salam aidiladha & hepi holiday uncle :)

    ReplyDelete
  22. ni kalau abg bulu tu baca blog uncle nih.... aku kena siku ni uncle!


    .

    ReplyDelete
  23. wah, klu mkn daging korban tu makin ke depan perut dia kan...

    hahahhaha

    ReplyDelete
  24. cik ina tak kisah, sebab dah lebih 40, tak leh ada ketumbit.

    ReplyDelete
  25. Sexy nya... Besar teteknya... Hahahah

    ReplyDelete
  26. nasib baik saya tak tengok perut buncit lelaki tu.. hahaha~~

    ReplyDelete
  27. hadehhh..kena samak mata la cmni!

    ReplyDelete
  28. kalau yang ini, terus tumbuh bisul..haha

    ReplyDelete
  29. kita tengok ngan mata hati ... keh keh keh ..

    ReplyDelete
  30. ahahahahahahahhahaha #sexy yawww !

    ReplyDelete
  31. kehkehkeh... berlenggang perut brader di belakang tu...

    ReplyDelete
  32. ha..ha..hu....tak pernah tgk blog macam ni. Boleh jadi hos national geographic / Discovery channel. Tabik 10X

    ReplyDelete
  33. ha..ha..hu....tak pernah tgk blog macam ni. Boleh jadi hos national geographic / Discovery channel. Tabik 10X

    ReplyDelete
  34. nampak bayang2 ketumbit kat mata uncle

    ReplyDelete
  35. muahahaha.... seb baik dh di blur kan muka anne tu, kalau x mau fofuler masuk blog unkel :D

    ReplyDelete
  36. mesti tersenyum sendiri bila buka blog uncle ni.
    tak perlu ayat pjg lebar, tempek sekeping gambar je dh buat wawa tersenyum. kagum dgn uncle.


    :)

    ReplyDelete