Followers

Wednesday, November 30, 2011

November 30, 2011


1:10 pm, New York; It's freezing here...!
(Okey, okey! Uncle tipu! Kat Cheras!)







Tapi hari tu HIDEMICHI 'ter'jumpa uncle kat Penang tau! Kantoi!
Buat apa kat Penang? Apa lagi... bak kata RAI @ OURKIZUNA uncle 'Sawan Bergambar!' Hadoi!

50 comments:

  1. New York? Class...feeling 2 snow eh! Hikhikhik!

    ReplyDelete
  2. tp pakcik yang jumpa kat Penang tu lebih banyak lepak-lepak je, cuci mata kot!hahahah.

    Anyway, kalau kita raya sebulan...diorg sebelum raya sebulan!

    ReplyDelete
  3. kalau freezing pun pose uncle still maintain ^^

    ReplyDelete
  4. nape xpkai topi santa..baru real =P

    ReplyDelete
  5. tgk gambar pun tak caya kat new york...heheheeee

    ReplyDelete
  6. hi uncle. lama saya tak jengah. erm, sawan bergambar juga lebih dikenali sebagai sawan kamera kan? hehehe..

    ReplyDelete
  7. hah..muke tak tunjuk freezing langsung :p

    ReplyDelete
  8. kalau kuar asap kat hidung baru saya percaya. heheh~

    ReplyDelete
  9. kita feeling2 sejuk time hujan lebat je uncle tp idak la beku ehehe... tu pun feeling takot bah skali..mintak dijauhkan...

    ReplyDelete
  10. Depan Perabot Cempaka ke tu? ;-)

    ReplyDelete
  11. ~jauh benor uncle pegi Penang.

    HO-Ho-Ho

    ReplyDelete
  12. hahahhaha verangan itu kadang2 perlu kannnnnnn

    ReplyDelete
  13. i feel the cold...oh...winter time in cheras..

    this is my blog:
    http://blog2shout.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. da menyebut NY tu mcm nk hanimun kali ke 4 je nmpk nyer hehehehe

    ReplyDelete
  15. kembo uncle kt penang??..harus g carik ni amek otograp hakhakhak

    ReplyDelete
  16. leaving on a jet plane..London, here I come...ehhh.. terjangkit feeling uncle pulak...

    ReplyDelete
  17. Bukan cheras saja ada di mana-mana pun ada sekarang nie...

    ReplyDelete
  18. tahu dahhh uncle nipuuuuuuuuuuuuu :)

    ReplyDelete
  19. NASIB BAIK TAK PAKAI BAJU SANTA CLAUS ...

    ReplyDelete
  20. perghhh nampak real la...............

    real menipu...hihi...

    ReplyDelete
  21. apa2 situasi pun tapi uncle tetap maintain..hehe

    ReplyDelete
  22. NY? Tak best! Sesak! Err, tapi nak kirim snowflake sana. Leh tak? Hiks~

    ReplyDelete
  23. tapaukan sikit.
    nak buat ais kepal.

    ReplyDelete
  24. haha..mmg tak boleh blah ayat sawan bergambar tu...

    baru nak jeles tadi tgok gmbr kat new york..haha

    ReplyDelete
  25. maknanyer bukan sejuk semula jadi..tapi sejuk buatan laa nie.. (dalam aircond..haha)

    ReplyDelete
  26. cheras belah mana tu unkel? keh3x...

    hr tu kami di penang smpi 27hb, pastu ke kelantan, skang ni di terengganu... sok balik KL.... :)

    ReplyDelete
  27. erk..kenapa santa ni tak pakai spek dan topi santa...?.. teeettt

    ReplyDelete
  28. makin tua makin kuat menipu la org tua ni...hahaha!

    ReplyDelete
  29. patutnya uncle pakai topi santa sekali..hahaha..

    ReplyDelete
  30. sempoi je pakai t shirt kat tmpt sejuk. tebal betul kulit uncle. mcm kulit badak. ;p

    ReplyDelete
  31. setakat niat pun jadi la Uncle..mana tau satu ari nnt betul dpt pegi NY~ ;p

    ReplyDelete
  32. Sejuk? Rambut tak tegak punnn! tipuuuuuuu....

    ReplyDelete
  33. cheras dlm bahsa venezuela adalah philadelphia

    ReplyDelete
  34. janggut dah kena snow tapi nape misai & rambut tak de snow pun??
    hehehehee

    ReplyDelete
  35. pasal sawan tu ada kemungkinan gak
    :)larikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  36. nasib baik tipu kalau betul harus jelesss hahaha

    ReplyDelete
  37. Sawan bergambar = sawan kamera, kan? So, kita sama spesis. Meh give me five uncle*pap*tampor skrin je ye. Hihi

    ReplyDelete