Followers

Thursday, November 3, 2011

November 3, 2011


Durian for King Kong... (King Kong makan durian, ke?)







Ada dua orang awek ni betul-betul merisaukan uncle... Nasib nasib baik DEE tak pakai baju hitam! Dan nasib baik SI REBEN MERAH tak pakai tudung hitam....! Kalau tak... uncle tak boleh cari makan, tahu...! Klick SINI untuk tengok!

53 comments:

  1. Kalaulah ada durian sebesar itu! :)

    ReplyDelete
  2. opocot, tajam nye durii.. boleh tembus badan baa..

    ReplyDelete
  3. kat mana ni uncle?

    *haa dh tgk blog dee..kelakar la diorg =)

    ReplyDelete
  4. dapat durian besar gedapak macam tu, kenduri sekampung gayanya.

    ReplyDelete
  5. mkn tak abis kan.. jika durian betul segedabak gitu..:)

    ReplyDelete
  6. bapak besaq kot .. replika ke ape tu?

    ReplyDelete
  7. ada org tak suka makan durian...
    haihhh...heran bin ajaib..!

    ReplyDelete
  8. besonye durian...mehla share ckit ngn sy uncle..hahaha

    ReplyDelete
  9. sape yg KO dulu kalu dpt durian cm tu?

    ReplyDelete
  10. Nampak gayanya fenomena unkel Gedek tekan menular di mana2.... Hahaha.... Tahniah buat unkel.... Unkel mmg currlassttt.... :D

    ReplyDelete
  11. lamanya tak makan durian, uncle ni buat saya terus nak beli durian balik kerja ni! kena usaha sampai dapat..huhuhuuuu

    ReplyDelete
  12. King Kong makan pun sure tk habis...

    ReplyDelete
  13. #pengsan... (bau durians...) haha!

    ReplyDelete
  14. oh mannnn...bukan musang king ke.
    :(

    ReplyDelete
  15. panas ke angkel? sepet mata..hahhaha

    ReplyDelete
  16. macam kat tepi jalan
    pandan jaya aje...???


    ^________________~

    ReplyDelete
  17. sapa suka durian dia se kroni dgn king kong.

    ReplyDelete
  18. rasanya renungan uncle lagi tajam dr duri durian tu...huhuuuu

    ReplyDelete
  19. King Kong tak tahan bau durian- fakta auta.

    ReplyDelete
  20. Wahh! Replika durian! Kat ne nie?

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan UG..blh bg nick UG = Uncle Gedek ?
    Tak berani nak sapa sbb air muka UG seyes yg amat hahahaha...kalau makan doyan agak² UG blh senyum tak? ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  22. kingkong from hongkong makan kot hahah

    ReplyDelete
  23. Kingkong nak makan durian ke? :)

    ReplyDelete
  24. sib baik replika..

    kalau betul..makan sebulan pun tak abih lagi ni..hehehe

    ReplyDelete
  25. kalau ada durian ni pasti ada kink konk ...hehe

    ReplyDelete
  26. king kong tu sape??? uncle ke? hurkkkk larikkkkkkkk

    ReplyDelete
  27. errr...depa berdua tuh x dpt 'peluk berkumpulan' ker, uncle? hihihiih...

    ReplyDelete
  28. baru jngah blog dee... hahaha
    ada hati gak nk pose mcm uncle tp malu la puloks ;)

    ReplyDelete
  29. Dont worry uncle tetap boleh carik makan coz eLLy dah vote uncle :D

    Cer tekan: ;)

    ReplyDelete
  30. this is so called clone of durian..HIHIHIHI.

    ReplyDelete
  31. lepas uncle gedek belah durian tuh, bijinya bg saya yer, nk tanam.. leh dpt durian gergasi...




    tqvm sbb dtg melawat blog saya ( sorii sbb blognye huru hara) tgh belaja bertatih nulis blog

    ReplyDelete
  32. bila hantu durian, replikanya pun masih nampak sedap.. he..he..

    ReplyDelete
  33. mak aii,uncle,.nasib bukan mak sy,.hehe,.

    ReplyDelete
  34. hehe. tajamnya.. jmput lwt blog kami :)

    ReplyDelete
  35. alamak.. kalau sebesar itu.. mmg tak terjangkal ayu nak makan..
    takutttttt

    ReplyDelete
  36. saya suka doyan..dee mmg jarang pakai baju hitam sebab kaler hitam tu saya punya je. iyra penah sentap sebab riben merah nya saya curik..hihihi...

    salam uncle gedek..patut la diaorg sibuk suruh saya masuk sini. kat sini ada macam² nyupernya..salam kenal yer..

    ReplyDelete
  37. hahahha..kingkong bukan kata durian.. tempoyak pun dier bantai..hhuhu

    ReplyDelete
  38. sekampung makan ni uncle..haha..

    ReplyDelete
  39. boleh dpt berbekas2 tempoyak niiii!!


    hai uncle!

    :)

    ReplyDelete
  40. kompom boleh buat berbalang-balang tempoyak kalau mcm ni punya besar...

    ReplyDelete
  41. kita kongsi ekk deghoyan king kong ni.. besor ya hamat...

    ReplyDelete
  42. kenapa durian belon time cik ina sekolah ada kat situ.

    ReplyDelete
  43. kami je uncle taknak group hug kan..takut sebab kami awal2 ckp haram eh..hahaha...apapun..kami n the geng dah sepakat akan undi uncle habis-habisan..mcm kata sis ct elly tu..huhu..

    ReplyDelete
  44. Unkel doyan besau tu kt tepi jalan pandan jaya tu ke? Hr tu Ada terperasan doyan gergasi neh....hahaha

    ReplyDelete
  45. hehehe
    sebab uncle je pakai baju itam
    hehehee

    ReplyDelete