Followers

Monday, November 28, 2011

November 28, 2011

Entri khas ulangtahun perkahwinan yang ke-17


Ingat lagi tak..?
Cincin nikah kita beli di Chow Kit Road. Kedai emas yang termurah menjadi pilihan kerana kekangan kewangan. Inilah bekas cincinnya... Cantik? Jauh sekali. Maaf jika ia kurang sempurna...


Ingat lagi tak..?
Samping abang hilang. Pinjam samping abang awak. Sarungkan juga walaupun ia tidak sedondon... Maaf jika ia kurang sempurna...


Ingat lagi tak..?
Meja makan pengantin hanya berlatarbelakang papan putih dewan, bukan seperti pengantin sekarang yang penuh glamor. Maaf jika ia kurang sempurna...




Ingat lagi tak..?
Tiada jurufoto profesional untuk merakamkan hari bersejarah ini. Kita hanyalah raja sehari yang cuma berteduh di bawah payung aiskirim..! Maaf jika ia kurang sempurna...




Akhirnya abang sedar, ketidaksempurnaan itu, bila dihimpun tahun demi tahun ia akan menjadi sempura bagi kita sekarang... Selamat ulang tahun perkahwinan kita yang ke -17.


(Comel tak entri ni..?)

148 comments:

  1. comel sgt! selamat ulangtahun uncle gedek! hee :D

    ReplyDelete
  2. happy annivesary uncLe n auntie yg memey!!!

    ReplyDelete
  3. oh my... tegak bulu roma baca entri ni. seribu kali suka sangat! despite ur straight face uncle (senyum dalam hati), there's super cute aunty with so-comel smile. Happy 17th Anniversary both of u. :)))

    ReplyDelete
  4. Muka legend hati kiut :3. Hihi. Happy anniversary Ankel Gedek! :D

    ReplyDelete
  5. so sweet...selamat ulangtahun perkahwinan uncle..hehhehe kita pun penah ada bekas cincin camtu

    ReplyDelete
  6. wowow. so romantic uncle. kalah cerita twilight.

    ReplyDelete
  7. sweet dan comel..ensem uncle dulu ek..he..he

    ReplyDelete
  8. SALAM,
    ALHAMDULILLAH 17 TAHUN ! SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWIN. MENDOAKAN KESEJAHTERAAN YG BERPANJANGAN DUNIA DAN AKHIRAT

    ReplyDelete
  9. Saya suka sgt entry ni, mengimbau kenangan kami masa kawin dulu, amat pilu.........tp kebahagiaan milik kami kini, insyaAllah.
    Selamat ulang tahun utk kamu.....moga kekal hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  10. Sangat comel dan sempurna entry ini... Happy 17 Anniversary U G dan A L...

    ReplyDelete
  11. waaaa..comelll...romantikk..
    hepi anniversary uncle..

    ReplyDelete
  12. Wahh..touching..Uncle & Wife, Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan ye, semoga terus berbahagia hingga ke akhir hayat...Rasanya uncle sekarang lagi hensem dari dulu, :)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum,

    the best from uncle gedek!

    ReplyDelete
  14. comel2!
    selamat ulangtahun perkahwinan uncle!
    may ALLAH always bless u'll =)

    ReplyDelete
  15. Catatan yang sangat comel. Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke 17. Semoga berbahagia ke hujung nyawa. :)

    ReplyDelete
  16. bukan saja comel tp sangat tersentuh..
    selamat ulangtahun ke 17
    sweet 17 kaedahnya(,")

    ReplyDelete
  17. May ALLAH bless Uncle G & family, live happily ever after.

    *tak perlu majlis RM15 juta gedebuk gedebak tu.. encem jugak beliau dolu-dolu.. ;)

    ReplyDelete
  18. so sweet uncle...
    semoga berbahagia selalu...

    ReplyDelete
  19. tetacing. sampai remang2 bulu tangan ni ha. -.-"

    selamat ulang tahun perkahwinan ye uncle gedek ngan akak cantik tu.

    *ewah, uncle ngan akak. pon boleh. haha.

    ReplyDelete
  20. Selamat menyambut hari ulangtahun kepada Abg T & Kak Lina... kami doakan berkekalan sepanjang hayat... kecucu - cicit... :)

    ReplyDelete
  21. selamat ulang tahun perkahwinan buat uncle dan isteri tersayang...

    semoga berbahagia sampai ke syurga :)

    ReplyDelete
  22. Sweet sgt uncle gedek!! Semoga bahagia utk tahun2 yg akan dtg..aamin..

    happy 17th anniversary!

    ReplyDelete
  23. aloo tomey tomey .. selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 17 untuk uncle & Isteri

    *memuda dulu muka uncle mcm Aman shah la :p*

    ReplyDelete
  24. Selamat ulangtahun uncle......

    Moga dipanjangkan jodoh hingga ke dalam syurga Allah..

    ReplyDelete
  25. Ohhh so sweet Bang GEDEK!

    Cair beb!


    Kalu orang rumah tak menangis baca nih, tak tahu la saya. huhuhuu saya terharu lak.

    Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke17 BRO GEDEK, moga sejahtera kekal bahagia dan terus sempurna.

    Amin..

    ReplyDelete
  26. Mana nak cari baju kurung songket bunga penuh yang original camtuh lagi sekarang nih... lawo beb!

    Nanti bawa lah orang rumah sekali masa Gathering.

    ReplyDelete
  27. alololo. suwit nye..

    selamat ulangtahun uncle! insyallah sampai syurga! amin..

    ReplyDelete
  28. awwww...... touching!!!
    sweet sgt!!!

    happy anniversary to both of u..
    semoga kekal hingga ke syurga....

    amin!!!

    ReplyDelete
  29. Muke uncle tetap static, dulu kini da selamenye. hahahahaha

    ReplyDelete
  30. entri yg paling cumil...aku tunggu pla madah pujangga dr laki aku..klu nda cumil mcm begini, aku pack bantal selimut tido luar..hahaha

    ReplyDelete
  31. aduhhh..
    tersangatlah touchingnya..dan tersangatlah comelnya..

    hepi anniversary..

    muga2 berkekalan hingga akhir hayat dn bertemu di Syurga kelak amin...

    ReplyDelete
  32. comel sgt uncle, sgt touching bila membacanya! perkahwinan uncle lebih kurang saya jugak, tak glamour pun..

    tapi yang penting uncle kekal bahagia sampai sekarang!

    happy anniversary... moga uncle dan auntie kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  33. encem nya pacik muda mudi dulu..hahaa

    btw happy anniversary =)

    ReplyDelete
  34. moga2 kasih abadi hingga ke syurga...

    :)

    ReplyDelete
  35. comel2!
    selamat ulangtahun perkahwinan uncle!

    ReplyDelete
  36. Sweet sgt.. selamat ulangtahun buat Ungkel gedek n isteri..

    ReplyDelete
  37. ini sangat comel!..hihi

    Selamat ulangtahun uncle & isteri..

    ReplyDelete
  38. huaaa . comel sangat . semoga uncle kekal bahagia !

    ReplyDelete
  39. terharunya...tahniah pada uncle and wife...

    ReplyDelete
  40. Selamat ulangtahun perkahwinan... syadu entri kali ni....aww.....

    ReplyDelete
  41. uncle ensem!

    hepi enebesri uncle n untie!

    ReplyDelete
  42. Comelnya kakak dan entri ni... :-)

    Saya sukakan ketidaksempurnaan perkahwinan dahulu
    Ia mencipta bahagia yang tidak membebankan...

    Semoga uncle & kakak bahagia selamanya
    Sihat gumbira...

    ReplyDelete
  43. ahaa... sweeeettt sangat entry ni.. selamat ulangtahun perkahwinan untuk uncle and kak lina..moga kekal dalam rahmatNya :)

    ReplyDelete
  44. so sweet...

    Hepi anniversary uncle...

    Bile bc entri ni, br tau yg uncle rupanya "dlm hati ada taman.." ^___^

    ReplyDelete
  45. so sweet uncle.. romantik gituu. happy 17th anniversary uncle.. :)

    ReplyDelete
  46. alalala comelnya memori hari perkahwinan 17 tahun sudah...tak kisahlah kalau pakai kain sampin yg dipinjam atau cincin yg murah, ataupun berpayungkan payung aiskrim..yg pentingnya perjalanan hidup berumahtangga...semoga gembira selalu disamping wanita idaman u dan juga anak anak...senyum sentiasa ok..- from blooming belle.

    ReplyDelete
  47. this is so sweet.
    semoga penuh keberkatan. :)

    ReplyDelete
  48. pergh... mmg banyak gambar...

    Dengan ini saya ucapkan selamat hari ulangtahun perkhawinan yan gke 17. Semoga perkhawinan pakcik semakin bertambah sayang dan semakin mendapat kesempurnaan bila ada cucu nanti.. amin.

    ReplyDelete
  49. Ok,sampin tu epik.keh2~ hepi aniversary pakcik makcik..

    ReplyDelete
  50. Perkahwinan sekarang dah ada wedding planner, dulu2 tak de kan?
    Tapi perkahwinan/pasangan dulu2 bertahan lebih lama dan kasih berpanjangan

    ReplyDelete
  51. congratulations pada kak leena dan abang ngah, thank you for ketidaksempurnaan itulah yang membawa kebahagiaan berterusan..thank you thank you thank you

    ReplyDelete
  52. congratulations dari kami sekeluarga..terima kasih kerana menunjukkan ketidaksempurnaan itulah yang membawa bahagia....i salute you guys

    ReplyDelete
  53. comel2.. uncle.. those memories are kept safely in our 'built in' gadget..

    http://februaricinta.blogspot.com/2011/11/built-in-gadget.html

    HAPPY 17TH ANNIVERSARY TO UNCLE GEDEK & WIFEY YA!

    ReplyDelete
  54. hepi annivessary uncle...uncle ni handsome lah..dulu, kini dan selamanya...

    ReplyDelete
  55. happy anniversery..semoga berseri2 selalu...
    cam ne sampin tu bleh ilang? ada org rembat ke?
    knape x letak pic nikah?


    eh eh byk tanya lak sy ni...

    ReplyDelete
  56. sungguh touching...tahniah uncle gedek...happy anniversary =)

    ReplyDelete
  57. Alhamdulillah bertemu jodoh dengan jejaka idaman. Terima kasih kerana menjadi sahabat, kekasih, suami dan ayah yang penyayang. Ketidaksempurnaan mengajar kita erti kesabaran, kesetiaan dan kejujuran dalam melayari bahtera kehidupan.

    ReplyDelete
  58. happy annivesary uncle. semoga bahagia berpanjangan

    ReplyDelete
  59. speechless laa, uncle. super duper well put... sungguh comey. selamat ulangtahun yg ke-17...

    p/s: kalo nak saman, kener cari lawyer berpangkat tan sri kots...heheheeh

    ReplyDelete
  60. Istimewanya bila kita mempunyai blog semua suka duka kita kongsikan bersama-sama...sungguh sweet sekali entry in bro lagi sweet kalau disertakan gambar pertama ketika zaman percintaan....boleh?

    Jika sempurna sangat mungkin tidak berjumpa kesempurnaan yang dimiliki hari ini ...allah maha adil bro...

    Selamat ulangtahaun perkahwinan yang ke-17 semoga terus kekal abadi sehingga akhir hayat ...amin.

    ReplyDelete
  61. happy anniversary to uncle and kakak yg comel...moga jodoh berpanjangan hingga ke hujung nyawa..

    sweetlah gambar u oll...walau tak sempurna..tetap kenangan terindahkan..

    beli cincin kat chow kit? samalah ngan dee..hihihi...

    ReplyDelete
  62. tahniah bro. semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak2 yang soleh.
    gua menitis air mata baca entry tercantik ini.
    17 tahun dulu, gua dah kenal nama lu kat gila-gila endegedek!

    ReplyDelete
  63. double comel!

    hehe tp keseriusan muke uncle tak berubah dr dulu tp disempurnakan dgn kemesraan muka auntie..auntie sgt2 comel..

    smoga hbgn kekal ke syurga..insyAllah (^_^)

    ReplyDelete
  64. AaaaAAAaAAAAaaaaaAAAaa....so cumel bila seorang lelaki yg ungkapkan semua kisah kisah lampau. Slalu2nya, org lelaki ni langsung x henggat dah benda2 tak penting gini

    Hepi anibesari uncle. Moga ikatan perkahwinan uncle dan isteri berkekalan dan bahagia sepanjang hayat!

    ReplyDelete
  65. emsemnyaaaaa uncle...
    wife uncle sgt comel >___<

    tahniah uncle dan auntie
    hope berkekalan smp dlm syurga

    ReplyDelete
  66. waa tacing kejap....

    bekas cincin tu nostalgia nye...mane nak dapat lagi...

    cayalah uncle

    tahniah semoga berkekalan hingga hujung nyawa

    ReplyDelete
  67. Terharu rasanya abam!!! Selamat ulang tahun perkahwinan. semoga berkekalan sampai ke syurga. amin.

    ReplyDelete
  68. 1st nak cakap.... happy anivesery....
    2nd comel tahu uncle...
    3rd semua pic tu oshem tahu...
    4th tang pic 1st tu memang lawak(gelak sebab sah-sah tak sedondon... kudut aja tgk...) :p

    ps: ketidak sempurnaan itu bukan pelengkap... tetapi cebisan untuk mehimpunkan ke semuanya agar sempurna sedikit demi sedikit...

    ReplyDelete
  69. So sweeetttttttt........Selamat Hari Ulangtahun Perkahwinan ke-17...semoga terus berbahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  70. Uncle,
    satu persamaan dengan saya iaitu payung aiskrim.
    semua gambar adalah comel dan cukup sempurna.

    Selamat ulangtahun perkahwinan uncle dan auntie yang ke 17.
    semoga dilanjutkan usia, murah rezeki, berjaya dan bahagia di dunia dan akhirat.

    uncle dan auntie memang menyempurnakan satu sama lain.
    tanpa memori indah masa lalu, hidup kita takkan sesempurna hari ini.

    ReplyDelete
  71. wow..sangat sweet...tacing giler...

    ReplyDelete
  72. Pergghhh.... n3 plg kiut dan comel dan pjg.... sejak blog ni ditubuhkan...kekekekeke


    Selamat hr ulangtahun ke 17 buat unkel suami isteri.... :)

    ReplyDelete
  73. sama cun
    sama kacak.
    sama la macam mak ayah saya.
    hehe.

    ReplyDelete
  74. so sweet la uncle n wife.
    Hepi eniversari to both of u.
    Finally dapat gak tgk uncle pakai baju selain kaler itam.

    ReplyDelete
  75. ya Allah..so sweet...mcm 1st time uncle wat entry panjang berjela...

    happy anniverysary yg ke 17!
    semoga terus bahagia hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  76. Tahniah, Uncle! Memang comel pun, akak kat belakang you tu!

    (mesti dia tak kering gusai lepak dgn you, kan? ke you seriesssss jer all the time?)

    anway, semoga lebih ramai lagi menghargai masa seperti Uncle! Congrats!

    ReplyDelete
  77. happy anniversary uncle gedek & aunty leena.
    many wonderful years to come :)

    ReplyDelete
  78. org umah sgt comel..:)
    epi nbeseri seri both of u
    semoga pjg umo..dimurahkan rezeki
    bahagia bersama org2 tersayang n hgga ke ujung nyawe

    ReplyDelete
  79. okeh.,..serius..comel sangaaaatttt....

    terpancar keromantikan d amor pokcik.. =p

    selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 17... =)

    ReplyDelete
  80. uncle ni.. eh uncle ke.. abg kot lebih seshuai sbb umor wedding teman beza 4thn je dgn abg & akak :)
    heppi enniveseri-seri.. moge bahagia yg berkekalan ke akhirnye.. amiinnn..

    sesekali begambor dgn akk tu cenyum le.. senyumlah ahhaaii abg gedek!

    ReplyDelete
  81. waaahhh.... hero malaya segak berbaju melayu songket..!! kalo masa tu rambut panjang, waaahhhh lagi macam hang tuah..

    happy anniversary uncle..!!!

    tapi pada hari yang sama itu kan, 28 nov 1994 kami bersedih...!!!

    ReplyDelete
  82. makchik rasa terharu sgttt..teringat pelamin perkahwinan makchik 20 thn dahulu backdrop diperbuat dari kain batik panjang arwah nenek....hepi anibersari Gedek..suka sgt ayt last ko..kerana ketidaksempurnaan itu dahulu menjadi sempurna sekarang...

    ReplyDelete
  83. alalala tomeinya entri hehe...tomei pulak aunty tu..
    happy anniversary uncle n aunty..cherish ur moments together..n hope long lasting until the end of time..boleh gitu?
    salam maal hijrah

    ReplyDelete
  84. Comel sgt2. So touching and feeling gitewwww.

    ReplyDelete
  85. cik ina rasa ini cerita paling terbaek terbaek terbaek, sukaaaaaaaaaa:)

    ReplyDelete
  86. entry paling romantik uncle.. bertuahnya untie dapat uncle gedek ni... hehe

    ReplyDelete
  87. romentik sgt!!!!
    yg tidak smpurna itulah mnjadi kebhgiaan selama2nya.
    kalo uncle sebaya dgn saya, saye ngort dlu dah. kehkekeh

    ReplyDelete
  88. uncle,
    so sweeeeeeeet...


    selamat ulangtahun perkahwinan..
    semoga berbahagia hingga ke syurga~

    ReplyDelete
  89. happy anniversary uncle gedek & wifey...masa zaman saya kawin pon masih tiada professional photographer melayu...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  90. wahhhhhhh..nk nengesss..chumilnyer uncle ni..
    happy anniversary pak cik=) bahagia hingga akhirnya.. ^^

    ReplyDelete
  91. sgt menjentik perasaan..yg simple ni gak bertahan lama yg jota2 lum tentu lagi..tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  92. hepi aniversary uncle..walaupun terlambat nak ucap..
    comey sgt2.. :D

    ReplyDelete
  93. happy anniversary ye bro!
    my regards to your wife also...

    ReplyDelete
  94. COMEL SGT... TAHNIAH UNCLE.... HAPPY ANNIVERSARY

    ReplyDelete
  95. comel giler! kenapa bila kita baza ni meremang bulu roma ni... disertakan rasa terharu sangat...
    so sweet la uncle!!! so sweet!
    semoga kalian berdua sentiasa bahagia.. dicucuri rahmat oleh Tuhan.. diberkati dan di permudahkan segala urusan oleh Nya...
    selamat ulang tahun uncle and akak.. =D

    ReplyDelete
  96. entry ni menyingkap kenangan.. comel sangat2..

    selamat ulangtahun buat uncle dan auntie.. moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam mengharungi hari-hari mendatang..

    ReplyDelete
  97. alamak uncle.. sy baca dh rasa nak menitik ayakmata.. wife uncle baca sure terharu kot..
    tahniah uncle.. semoga usia perkahwinan kekal ke akhir hayat..aminn

    ReplyDelete
  98. Salam uncle. Suweettttt sgt2 n3 ni. Niway AP anniversary yer. Sweet 17 gitew. Wish i could maintain my marriage as long as u or till death tears us apart. Cewahh.

    ReplyDelete
  99. uncle yang berumur 40+ lebih comel

    ReplyDelete
  100. Dulu dan sekarang, dua2 menggoda.Tu yang Mrs Gedek terpikat tu.Tambah pulak dengan entry paling sweet sedunia.Tahniahlah atas ulang tahun ke 17 tu moga kekal berdua ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  101. salam uncle n auntie..

    eppy anniversary..

    sweet sgt entri ni..suka kite..:)

    ReplyDelete
  102. fuyyooo..hensem la u uncle masa muda2

    ReplyDelete
  103. Sori lambat wish..Slmt ulangthn perkahwinan yg ke 17..tak boleh kalah kan akak..ke 24 dah..:)
    Entri mcm ni pasti membuat si dia terharu ni..:)

    ReplyDelete
  104. wa baca entri nie terharu rasa....

    terbaeklah uncle.

    ReplyDelete
  105. Salam Bro;

    Alamak gua terlepas pandang entry lu ini. Anyway... "Happy Anniversary" bro...

    Moga Sempurna dan berBahagia hingga ke Akhir Hayat...

    Anniversary kita sama bro... yup.. sama tahun jelah... Yang ke 17th...

    This coming Christmas... ngam2 17 tahun dengan pramugari gua... perghhh.. lama jugak kan...???

    Tak boring ke...??? hahahaha...

    ReplyDelete
  106. happy anniversary ya..bahagia selalu.

    ReplyDelete
  107. ingat lagi kata2 uncle,

    'kak leena tu diturunkan utk uncle'

    :)


    HAPPY ANNIVERSARY Uncle & Auntie!

    semoga berbahagia hingga hujung nyawa.

    amin.

    ReplyDelete
  108. comel entry ni macam isteri uncle :)semoga bahagia sampai syurga :)

    ReplyDelete
  109. selamat ulang tahun uncle...
    aunty sgt comel.

    aunty?
    layak panggil kakak tu...

    sgt comel.


    .

    ReplyDelete
  110. Hahaha bro..Ulangtahun Perkahwinan kita sama bro cuma gua awal lagi 25th Nov..hehe.. Selamat Ulangtahun bro

    ReplyDelete
  111. comel sgt!!! semoga kekal bhgia dunia akhirat, uncle...

    ReplyDelete
  112. comel... cam uncle ngan wife... sweet...:)

    **cube senyum sikit..:)

    ReplyDelete
  113. cograts uncle! May Allah bless both of you!


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/www-10-wonderful-world-woooohuuu.html

    ReplyDelete
  114. Entry ni khas utk Abg gedek dan isteri.Maaf kerana terlewat sedikit.

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/12/cintailah-dia-seadanya.html

    ReplyDelete
  115. so sweeeeet. mrs gedek must be truly feel the sincerity behind the imperfections. look at her contented smile.
    really very much similar to my simple low cost wedding. that's when true appreciation lies in the inner qualities.
    btw how in the world did u lose ur samping? ok la matching jugak.
    actually ur hairier present self exudes youthfulness.

    ReplyDelete
  116. happy anniversary uncle ...semoga diberkati Allah hendaknya..amin

    ReplyDelete
  117. pakcik! sweetnye!! nak nangis da ni... :)

    ReplyDelete
  118. SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN BRO!

    MOGA PERHUBUNGAN DAN KEBAHGIAAN ITU MENJADI KESEMPURNAAN DALAM HIDUP KALIAN BERDUA.

    ReplyDelete
  119. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Uncle!

    ReplyDelete
  120. (T_T) hati kiut! Sampai syurga hendaknya both of you! Group hug!!

    ReplyDelete
  121. memang comel! n wife uncle pun comella. :)

    ReplyDelete
  122. Awak buat kite nangis lah baca entry ni...
    Happy anniversary...May you live happily ever after!

    ReplyDelete
  123. i missed this entry! and it turned out to be the best entry i've came across this year!

    kak leena sangat bertuah, uncle pun sangat bertuah. saya suka sangat!!!

    saya doakan semoga uncle dan akak (eh??) terus berbahagia. kerana kebahagiaan korang adalah kebahagiaan kami semua. bila bahagia, baru la uncle dapat upload entri hari-hari, dan kami pun hari-hari bahagia! *mcm kelaut je bunyik tapi ada point tau uncle! :D

    ReplyDelete
  124. teringin nak komen kat entry ni..hehehehe....cute mehhhhhh...hehe..sweetttttt

    ReplyDelete
  125. uncle,comel sangat2!!!! :) happy selalu ye :)

    ReplyDelete
  126. the best entry ever.

    jgn lupe singgah.
    http://sanviruses.blogspot.com/2012/01/big-thanks-to-ayeem.html

    ReplyDelete
  127. aww sweetnye. tacing la bace.

    betul, kesempurnaan tidak menjamin kpd kebahagiaan.

    ReplyDelete
  128. wlaupun muka ketat je uncle ni tapi x sangka dalam hati ada taman rupanya.sy review blog uncle dari awal smp habis.

    hampir terkeluar air mata sy baca sebab sngtlha geli hati.97% coretan uncle berjaya buat sy gelak.

    uncle rock lah.hehe
    keep on blogging :)

    ReplyDelete