Followers

Friday, November 25, 2011

November 25, 2011


Today is payday for my lovely, beautiful, wonderful wife...! YEAY!
(Kami tidak mengamalkan konsep 'Gaji engkau duit engkau, gaji aku duit aku', okey?)







Sebenarnya semalam tertarik dengan topik Gaji dari blog kawan baik maya uncle iaitu MAS SAARI. Itu yang tercetus nak buat entri gaji juga... Haha! "MAS, dah habis gaji, dah?"

57 comments:

  1. Kakcik dah gaji semalam, tapi hari ini dah tak ada baki lagi!
    :(

    ReplyDelete
  2. Terbaikkk! Jom buat grup..duit kita gaji kita! Ahaha aha...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah gaji saya ikut suka hati saya.
    maklumla, kerja ala-ala sendiri :p

    ReplyDelete
  4. niceeeee gud konsep!

    nak kasitau ni....saya bukan hantu tau! http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/nyawa-yang-tersisa.html

    ReplyDelete
  5. pocket gaji lambat lagi.
    ohh! xcukup xcukup!

    ReplyDelete
  6. gaji masuk..gaji keluarr....abess dh gaji...huhuh

    ReplyDelete
  7. Muahahahaha.... Melangitnye kata2 tuh, keh3x.... Kita xde gaji, bolehkah gaji istri yg jelita itu, gajiku jua...hahahahaha

    ReplyDelete
  8. semalam hari gaji saya.
    hari ini gaji habis.
    ahaks

    ReplyDelete
  9. Seronok la lu orang meraikan gaji tiap bulan. Gua jugak xda gaji... sedih...!!!!

    ReplyDelete
  10. Gaji kakak buat simpanan aje... sebab kami kerja swasta. tak ada pencen!!

    ReplyDelete
  11. kita akan dapat gaji harini..

    tapi rasanya esok bakal habis dah..!
    adehhh

    ReplyDelete
  12. hehehee...ada lagi uncle, simpanlah sikit sehingga gaji bulan depan!

    saya pun sama tak amalkan gaji ko duit ko, gaji aku duit aku!

    ReplyDelete
  13. kpah pulak...."gaji aku..gaji aku...gaji engkau..kena bagi aku.." hahhaaaaa...

    ReplyDelete
  14. Org gomen mmg le gaj iawal. Sy yg keje prebet nie?

    =p

    ReplyDelete
  15. sy pun semalam gaji tp hari ni tggl abuk je...untung ada wf or hsb kan..

    ReplyDelete
  16. hehe..gaji sy share dgn mak ayah je.. :D

    ReplyDelete
  17. gaji datang dan pergi.. begitu setia

    ReplyDelete
  18. bertuah la bro....amalan yg sama juga diamalkan disini...hehe

    ReplyDelete
  19. tak kisah sangat nak bagi ambik,tak bagi takan nak mintak...heheheh!

    ReplyDelete
  20. arini gaji..esok leh makan megiiiii.....

    ReplyDelete
  21. pinjam duit boleh? KC lmbt lgi nak gaji.

    ReplyDelete
  22. saya tak bergaji pun uncle sebab tak kerja..huhu..

    best jd wife uncle sbb uncle panggil dgn pelbagai perkataan indah!

    ReplyDelete
  23. 6 hari lagi baru gaji. Dlm keadaan skrg ni terkorek-korek tepi sofa, bawah tilam, celah seat kereta, tonggeng pasu bunga, kot-kot ada terselit seribu dua...

    ReplyDelete
  24. bro, pakai `maybank.untuk.awak' je senang...

    ReplyDelete
  25. uncle, sy lon dpt gaji lg...blanje kepsi bleh?hahahah

    ReplyDelete
  26. you're being very nice with your beloved ones, uncle..

    ReplyDelete
  27. Uncle..hari yang gaji hari paling best...mesti masyuk tuh...group hug??? heheheeh!

    ReplyDelete
  28. Salam Bro,
    Hahaha...Same la kita, hari ni jugak hari gaji cik wife, tuk menampung poket yg kosong ini...hehehe

    ReplyDelete
  29. sedih..
    dpt gaji cam x de gaji je..

    nangesss!
    tapi kejap2..
    gaji saya masuk setiap 32hb la...

    ReplyDelete
  30. haha.. uncle, kalu gaji dah dapat belanja2 la kengkawan ni.. 'Tertekan' ke kalau gaji lambat.. hehe... mari bc pasal 'tertekan' dekat blog kami..

    ReplyDelete
  31. uncle,
    you asal jumaat muka berseri...

    seperasan aku la..

    :)



    .

    ReplyDelete
  32. As for me, my gaji is for my mum to go shopping, my siblings to further their studies... and for myself to enjoy maggi mee, huhuhu...

    ReplyDelete
  33. xder org beratur amek duit pun Ungkel.. ATM dah abiss pitis tuhh

    ReplyDelete
  34. jom blog gather!uncle support lala (^_^)

    ReplyDelete
  35. da jumpa daaaaa....

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/mencari-diri-sendiri-katanyeeeerrr.html

    ReplyDelete
  36. kata yang ditulis 'YEAY'
    tapi raut wajahnya tak yeay pon..

    hehee..gurau je uncle..
    bila lah uncle nak senyum nih.. hehee..

    p/s:hari ni payday my wonderful husband..! yeay!!

    ReplyDelete
  37. tolong cocok gaji untuk istri ye bang...keh keh keh

    ReplyDelete
  38. "alamak dah 26/11, hoyeay..gaji...gaji...nak gi jenjalan lah..jom."

    ReplyDelete
  39. sama la kita .. eLLy mengamalkan konsep sharing is caring :p

    ReplyDelete
  40. saya belum gaji. errr...hai kak leena....wink wink wink!!!

    ReplyDelete
  41. salam maaj hijrah uncle :D

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/salam-maaj-hijrah-1433h.html

    ReplyDelete
  42. Yeayyyyyyyyyyyyyy! UNCLE nak beli kacang kuda!

    ReplyDelete
  43. kak es baru gaji hari ni. konsep kita sama la cuma..... gaji hubby hak bersama...gaji kak es, kak es punya laaa hua hua hua

    ReplyDelete
  44. gaji husband gaji saya...sebab saya tak de gaji...muahahhahahahhaa

    ReplyDelete
  45. dulu hubby tak tau no. pin kad ai, sekarang tak lagi cuma isi dalamannya tetap milik ai sorang.. hehehe...

    ReplyDelete