Followers

Tuesday, November 22, 2011

November 22, 2011


Uncle tercari-cari latar belakang yang sesuai dengan Harimau Muda Malaysia, tapi gagal.
Err... Yang ni sesuai tak...?

(Congratulation to our Harimau Muda Malaysia team for winning the GOLD medal against Indonesia in the 2011 SEA Games last night..!)

73 comments:

  1. Hahaha...bolehlah. G zoo jer, bergambar ngan anak rimau. Konfem hebat!!!

    ReplyDelete
  2. bolehlah tu uncle!!
    Tahniah kepada pasukan harimau muda..:)

    ReplyDelete
  3. Idea Abg Gedek yg bersahaja dan suka berseloroh nie mmg sgt2 cool okeh!

    ReplyDelete
  4. tapi ramai org mengamuk ke Pakri.

    kih kih.


    .

    ReplyDelete
  5. kuat harimau pun jadilah uncle..kuat jugakk...hehehe...

    ReplyDelete
  6. yang penting harimau! hahahh

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/garuda-kecundang-dibaham-diratah.html

    ReplyDelete
  7. Hahaha, yg ni pong jadi la unkel, janji Ada harimau.... :D *model kt depan tu x wape nak muda dah* larikkkk

    ReplyDelete
  8. yg nie pon dah kira sesuai uncle... auuummmmmm :)

    ReplyDelete
  9. wahh sangat sesuaiii uncle, hehe

    ReplyDelete
  10. boleh la drpd xde!
    auuuummmmmmmmmmmmm!!!!!

    ReplyDelete
  11. erk...... boleh lah uncle~~ hihihihihihihihihihi! u just made my day.. Kuat Harimau!!! Jom cakar harimau sama2.. LOL!

    ReplyDelete
  12. sesuai je uncle!
    Harimau Kuat... auuuummmmmmmmmm!

    ReplyDelete
  13. sesuaiiiiiiiiiii gila uolsss.


    memang kuat sungguh sabun itu . muahaha

    ReplyDelete
  14. harimau yang ni mengaum tak uncle??

    ReplyDelete
  15. uncle patot pergi zoo negara, kan dekat aja dgn rumah uncle..;P

    boleh pose dgn rimau..

    ReplyDelete
  16. Cap sabun...at least more better than cap ayam...hik!

    ReplyDelete
  17. haha boleh la tu...

    penjaga gol indon tu pasti "sakit jiwa" setahun...!

    ReplyDelete
  18. uncle kreatif.
    KUAT HARIMAU. AUmmmmmmmm

    ReplyDelete
  19. sesuai la tu tapi kenapa ambik size kecik..:)

    ReplyDelete
  20. harimau kuat tu pun okey..tahniah2..

    ReplyDelete
  21. Uncle!!!

    Hehe lama tak jenguk sini. Yeah Kuat
    Harimau pun bolehhhh :D

    ReplyDelete
  22. yg ni harimau kuat. xsesuai!
    tp kira buleh la. maybank kira harimau gak apa? :D

    ReplyDelete
  23. SALAM,
    CAMPUR DENGAN AIR PANAS DAN MINUM, APA MACAM ?

    ReplyDelete
  24. tak sesuai sebab pek kecik..tu berapa gram tu..pilih lah yang 5 kg punya ke... :)

    tapi, kalo bergambor dalam kandang rimau berlatarbelakangkan rimau kumbang ngan rimau belang, lagi seswai... seswai untuk dijadikan santapan, kata rimau2 tu... kekeke..

    ReplyDelete
  25. Harimau kat belakang tu, kalau dibancuh dan kasi minum sama garuda, nanti garuda bisa ngomong, pak. :)

    ReplyDelete
  26. Background terbaik diwaktu terdesak!

    ReplyDelete
  27. ehem ehem~


    hahaha! harimau memang kuat kan uncle!

    :)


    alaaa~ rindunyaaa lama x masuk sini


    -rincatherine-

    ReplyDelete
  28. haha...kuat harimau pun boleh.. =p

    ReplyDelete
  29. haha...kuat harimau sebagai ganti harimau muda =))

    ReplyDelete
  30. haha...kuat harimau sebagai ganti harimau muda =))

    ReplyDelete
  31. oklah tu ankel asalkan ada RIMAUnya...

    ReplyDelete
  32. u ni kreatiflah. sabun cap harimau tu berseh tak ?

    ReplyDelete
  33. keh...keh..keh...
    mmng nampak usahe pakcik di situ....

    ReplyDelete
  34. hahaha..janji ada rimau + kuat, maknanya buleh la tu...

    ReplyDelete
  35. jersi HM uncle mn? x muat lg ke? haaahahahah

    ReplyDelete
  36. awat tak singgah maybank ke esso ker..byk rimau ni....

    ReplyDelete
  37. yeahhhhh congratulations aummmmmmmm hahaha

    ReplyDelete
  38. gigih nok uncle dok cari lambang tiger...gud job

    ReplyDelete
  39. arhaha haha

    kelakar kelakar..
    sesuailah jugak...

    ReplyDelete
  40. Jgn risau uncle... Jo Qusary is here with da perfect spot!

    http://citerjo.blogspot.com/2011/11/gedek-harimau-muda.html

    ReplyDelete
  41. kita dah mengaum dari minggu lepas...!!! lepas tu simpan utk mengaum malam tadi..!!! yahooooo.. yahoooo..... kita menang..!!!

    ReplyDelete
  42. Suatu hari nanti kalu nak buat entri tentang, budak berkhatan... agak-agak latar belakang batang pisang kah yang menjadi pilihan?

    ReplyDelete
  43. oke ajer.. mesej sampai..
    hehee.. sy igt uncle nak pecah rekod tukar baju kaler itam tuh ke jersey panthera.. hehee
    ;)

    ReplyDelete
  44. harimau jugak tu uncle =)

    harimau memang kuat hehe

    ReplyDelete
  45. http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/11/bila-semua-orang-bercakap-pasal-harimau.html#links (izin copy yaa)

    ReplyDelete
  46. sakit tekak sebab menjerit bagai nak rak...!

    ReplyDelete
  47. wooooooooooo..mantopla uncle :p
    jnji de rimau..ahakz!

    ReplyDelete
  48. hensem lah uncle ni...ada tokoh jadi model kuat harimau..... ngaummmmm...

    ReplyDelete
  49. Fuhhh..nasib baik tak ambik gambo tiger tengah buat show...wakakakaka

    ReplyDelete