Followers

Monday, November 21, 2011

November 21, 2011


Kedai 1 Malaysia ada jual petrol, tak?

48 comments:

  1. Kedai petrol ada jual barangan 1M tak? ;-)

    ReplyDelete
  2. ada~~lengkap dengan e-coli~ (eletronik bra)

    keh keh~

    ReplyDelete
  3. kalau ada comfirm ramai yg serbu nie uncle

    ReplyDelete
  4. ada kot,
    isi dlm botol kicap..

    macam jual kat kampung2 nun...heheheh!

    ReplyDelete
  5. ayat tu mcm..

    AKU ADA kO ADA?
    hahahha

    tapi susu tin nya murah pokcik..1.90 je.. =p

    ReplyDelete
  6. hahaha kalo ada sy pun nak gak kihkihkih

    ReplyDelete
  7. Kalau ada, alangkah bahagianya..:)

    ReplyDelete
  8. woohaa...menarik idea tuh...kalu ader, sure orang ramai beratur kat kedai 1 Malaysia....

    agak2nyer berape lah harga seliter petrol ron 95 n 97, also desel...hhahaha

    :)

    ReplyDelete
  9. ahahahahaha... petrol 'dalam botol'...

    ReplyDelete
  10. kalau ada mesti hari2 sold out.. hehehe..

    ReplyDelete
  11. errr, tak penah jumpa lagi kedai 1malaysia...

    ReplyDelete
  12. kena tanya najib :D

    p/s: uncle, jemput dtg farty eyh http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/happy-belated-8th-buffday-caxoeras-blog.html

    ReplyDelete
  13. emm tk tahulah pulak..jgn petrol yg low quality udah le...

    ReplyDelete
  14. tak nak lah saya ambil petrol kalau ada jual sekalipun di kedai 1Malaysia. Kalau susu tercemar E.coli, mungkin petrol tercemar minyak kerosen...ekekekekeke

    Tapi saya tak jumpa lagi kedai 1Malaysia kat area saya...uncle dah try blom?

    ReplyDelete
  15. uncle...kalo de jual..moon pon nak gak.. haha

    ReplyDelete
  16. Kena supply la kot...leh masyukkkkk

    ReplyDelete
  17. buat masa ni takde lagi uncle...heheheee

    ReplyDelete
  18. agak2 lagi murah or lagi mahal???
    ekekekeke

    ReplyDelete
  19. Uncle bagaimana nak ringankan blog jikalau begitu

    ReplyDelete
  20. kalau dapat seliter Rm.1 ...
    hari2 HKL tadah tong isi...keh..keeh..keh......

    ReplyDelete
  21. all of us will be so lucky if it's fated to be sold in kedai 1 malaysia..hehehe.

    ReplyDelete
  22. uncle. jom kite bukak stesen minyak!!!

    ReplyDelete
  23. persoalan yg sgt bagus uncle!

    syabas bette!!!

    ekekekeke

    ReplyDelete
  24. kalau ada berapa harga nya, agak nya?

    ReplyDelete
  25. ada kedai 1 malaysia ke?maaf cik ina tertinggal keretapi.

    ReplyDelete
  26. MUNGKIN ade.. jenama 1Petrol.. haha.. uncle kecik2 dulu, uncle pernah degr tak pasal dongengan si ibu?????

    ReplyDelete
  27. bley masuk lam kotak cadangan tu Uncle~ =p

    ReplyDelete
  28. namanya pam minyak 1 malaysia..
    belum ada ler..huhu

    ReplyDelete
  29. sebut je nak apa...malaysia boleh!

    ReplyDelete
  30. kedai 1msia sm mahal gak ngan kedai2 lain...ntah hape2 jek...

    ReplyDelete
  31. kalau ada agaknya mesti lagi banyak penyelewengan petrol.. maklumlah lagi senang nak dapat..

    ReplyDelete