Followers

Sunday, November 20, 2011

November 20, 2011


ANIS: Ehem-ehem, hari ni birthday Anis lah, ayah....
AYAH: Haaa... Ayah saja diamkan, nak tengok Anis ingat atau tidak.
(Padahal ayah memang tak ingat! Hahaha...! Happy birthday sayang, 20112011 @ 8 tahun)

58 comments:

  1. Happy Birthday Anis. Jom ajak ayah makan kat luar - ajak makcik sekali, boleh? :)

    ReplyDelete
  2. happy best-day anis!

    p.s. jgn lupa 'paw' ayah kaw-kaw ari ni! today is ur day! enjoy!

    ReplyDelete
  3. happy best-day anis!

    p.s. jgn lupa 'paw' ayah kaw-kaw ari ni! today is ur day! enjoy!

    ReplyDelete
  4. aloloolololo...

    epi besday anis comel!!!!!!!!!


    adiah mintak kat ayah heeeeee..

    ReplyDelete
  5. happy birthday Anis! minta ayah belikan hadiah ye...


    sama baya ngan anak Mas yang sulung!

    ReplyDelete
  6. happy birthday anis....cantik plak nombor thn ni ye...

    ReplyDelete
  7. HAPPY BIRTHDAY JUGAK UNTUK ANIS...DRP MAMA TUNZ...SEMOGA JADI ANK YG SOLEHAH...TAAT PADA TUHAN DAN IBU BAPA....

    ReplyDelete
  8. Happpy 18th birthday anis.
    may Allah bless both of you :)

    ReplyDelete
  9. Happy bestday anis.. jgan nakal2 tau.. ingat ayah tu.. hehe

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Anis...semoga ceria2x selalu... :D
    (ada berani ker tulis statment "tak ingat" tu klw tarikh lahir kak lina) hihihihihihhi....

    ReplyDelete
  11. Hahaha, ayah mitali *mithali* eppy besday buat anis, mg membesar Jd kebanggan Mak n ayah....

    ReplyDelete
  12. ahahaha.. terbaik brader gedek cover line!

    btw, Happy birthday kpd Anis yg ke 8thn.

    ReplyDelete
  13. cantik no birthday tu..agak2 ada blog macam ayah tak?

    ReplyDelete
  14. happy brthday !
    anis apa lagi minta la hadiah

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday to Anis..Wish her all the best n happy selalu..Nice date today uncle.

    ReplyDelete
  16. happy bday anis!!...teruk uncle sengaja nwat2 lupa..nak segelat hadiah aaa tuh...hik2

    ReplyDelete
  17. Happy bday anis.. ari tu ayah dah claim kat sekolah sorang RM100 so ape lagikk sila tuntuttt....

    ReplyDelete
  18. happy bday anis :)
    semoga jadi anak yg solehah ye..

    ReplyDelete
  19. nak tengok uncle senyum boleh? :D

    happy bday anis!

    ReplyDelete
  20. comelnyerrrr...

    yang belakang tu..bukan yang depan

    ReplyDelete
  21. happy birthday anis... mintak ayah hadiah besaaarrrr punya..!!!

    ReplyDelete
  22. Fahammmm.... org tua memang mudah lupa bro.....!


    kah! kah! kah!

    ReplyDelete
  23. happy birthday to anis...to anis..nanti klu dah 18thn bace post ni balik mst dia tersenyum hehehe

    ReplyDelete
  24. anis ni tau baca dan tau x blog ni?
    kalau dia tau mesti dia kecewa hehe

    ReplyDelete
  25. Happy Birthday Anis...

    Anis ada banyak iras uncle... kan?

    ReplyDelete
  26. hepi besday anis
    ayah hang mmg kahkahkahhhh

    ReplyDelete
  27. owhhh happy birthday juga utk anis yg comel tu ye :)

    ReplyDelete
  28. Happy Birthday Anis.. hehe..

    Uncle maintain x senyum...haih...haha

    ReplyDelete
  29. Laaa ada lagi anak kecik?

    Ingatkan ritu yang lelaki tu yang last. hehehehe

    Ada lagi bawah ANIS?

    ehhh... Selamat Ulangtahun Kelahiran ANIS. Be a good girl, ok.

    ReplyDelete
  30. hahahaha... text book punya alasan. Boleh pinjam next time!hooray.

    ReplyDelete
  31. Happy birthday Anis!
    Uncle bagi bunga --------------((@

    ReplyDelete
  32. bro, hadiahkan dia akaun fb, biar facebook yang ingatkan lu birthday dia tahun depan dan seterusnya. happy birthday anis.

    ReplyDelete
  33. happy belated birthday Anis.
    Sila tuntut hadiah kat ayah ye.

    ReplyDelete
  34. Happy Bestday Anis...semoga membesar jadi anak yang manis..

    ReplyDelete
  35. thanks for the idea..sbb i pun jenis pelupa..hahahaha...

    ReplyDelete
  36. happy besday anis..

    sama tarikh besday adik saya.. :)

    ReplyDelete
  37. ishh. ayah..ayah.. saje je kan! huhuhu.. tapi ayah anis cool...

    selamat hari lahir anis... minta ayah adia beso..beso..

    ReplyDelete
  38. happy besday anis. jadik budak baik jadikk budak baik , kenang jasa ayah dan ibu. anak lelaki cik ina no 3 19/11

    ReplyDelete
  39. Alahai tomeynyer..Happy Birthday Anis. Hadiah sila Claim kat Ayah hari hari..hehe

    ReplyDelete
  40. Happy birthday Anis!~
    jangan nakal2~ ;p

    ReplyDelete
  41. owhhh...hahaahha sedih kalu anis baca..kakakakakkaa happy birthday anis!

    ReplyDelete
  42. happy belated besday utk anak uncle,anis!

    comelnya... semoga jadi anak yg baik dan sentiasa berjaya di dunia dan akhirat..Amin..

    ReplyDelete
  43. selamat hari lahir Anis..
    Moga panjang umur murah rezeki dan dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

    psstt: dapat hadiah apa ye?

    ReplyDelete
  44. cntik tol tarikh..anis sgt cute (^_^)

    ReplyDelete
  45. penat sy godek balek entri lama
    sebab tau terlepas nk wish


    HAPPY BIRTHDAY ANIS!

    (uncle, ckp kt dia, kalau nk buat blog, bukan amek gmbr sendiri je. byk lagi bleh tulis. HAHAHA)

    ReplyDelete