Followers

Saturday, November 19, 2011

November 19, 2011


Olololo... Comel kan? Itu belum pakai bulu mata lagi, tu...

39 comments:

  1. auuuwwwww!!!
    yang bawah dagu berwarna putih itu tidak mahu di'blond' kah?? ;)

    ReplyDelete
  2. ahahahahaha..comei! memang comei! tapi weird sebab ada janggut! ahahaha..beyonce@gedek.

    ReplyDelete
  3. ni kalau posing mcm marilyn monroe, osah cantek...hehehehe

    ReplyDelete
  4. sikit lagi megamind sikatun biru kepala besar tu jugak.
    cuma yang ni ada rambut :D heheheh

    ReplyDelete
  5. kikiki, buleh la terai masuk miss universe nih... :P

    ReplyDelete
  6. muahahahahahahah
    muahahahahahahah

    cam ni beyonce pun kalah...muahahaha gelak jahatttt

    ReplyDelete
  7. nak tak suruh yuyi make up kan?, dia banyak bulu mata pelesu. larikk

    ReplyDelete
  8. wow! jelitanya...
    kalau senyum sikit lagi jelita! hehee

    ReplyDelete
  9. misai dan janggut tu camne nak buang?huhu

    ReplyDelete
  10. uncle...nape uncle mcm sotong je sy tgk? kikiki

    ReplyDelete
  11. Tapiiii.... misai dan janggut tu cukurlah bang! :)

    ReplyDelete
  12. Nak pakai bulu mata pelesu? Macam Che Ita?

    Rentikan lahhh banggggg....

    ReplyDelete
  13. kalau uncle tebuk muka dia... masuk muka uncle... perghhhh serius aummmm uncle...

    ps: minta otograf boleh? apa rahsia wajah ayu gebu? heeeee

    ReplyDelete
  14. nak pinjam rambut boleh? sok ada kenduri kawen

    ReplyDelete
  15. oh my..hehe, ingatkan pakai rambut palsu tadi..gimik je ni..

    ReplyDelete
  16. how do you look like if you're truly wearing wig? hehehehe.

    ReplyDelete
  17. hahahahha.....mcm tu rupanya klu uncle pki rambut palsu :p

    ReplyDelete
  18. wahh kemain kembang rambot baru uncle tu ek...leh pinjam g dinner tak?

    ReplyDelete
  19. kalau pakai bulu mata pasti ada yg masuk meminang wooo....hehe!

    ReplyDelete
  20. sangat comel la...letak lipstick merah cili..sure cun..

    ReplyDelete
  21. hahaha..serius macam real uncle.. 2-3 kali tengok..jambu gitu..ahakss

    ReplyDelete
  22. tergoda tau!

    alamakkkkk.. uncle neh sweet sgt.. ehehehe

    ReplyDelete
  23. ahaha..nampak pelik la uncle!~ =p

    ReplyDelete
  24. sekali pandang nampak macam betul uncle pakai rambut tu.. kihkihkih...

    ReplyDelete
  25. Dh pakai bulu mata nnt, sebijik cam Kris Dayanti. Haha

    ReplyDelete
  26. tempek eye shadow and lipstik sket.. sah2 kena kejar dgn geng nyahhh... owhhh i tak rela yyyooouuu

    ReplyDelete
  27. comel uncle!!!heheh..boleh terpikat gini..kuikui

    ReplyDelete