Followers

Wednesday, November 16, 2011

November 16, 2011


Satu-satunya subjek yang uncle boleh skor A++ semasa sekolah dahulu ialah, 'Main Ceper...'








a) Terima kasih pada JAI dari TERATAKARMO kerana: 1) Review. 2) Lukiskan muka uncle menggunakan Photoscape!  ~ Nampak makin muda! 

b) Terima kasih dan maaf  pada ILLA kerana uncle baru saja perasan ada entri tentang uncle... Thanks babe!

Eh, ayuh group hug!

64 comments:

  1. main ceper??
    penutup botol ke uncle?

    ReplyDelete
  2. handal gak uncle main gasing ek
    bagus2

    ReplyDelete
  3. eh, gasing mende..
    salah taip
    cis

    ReplyDelete
  4. uncle meh la vs sy..sure 100 - 0 hehehehe

    ReplyDelete
  5. kagum respek mmg rare uncle..leh jd contoh ni wakakakaka

    ReplyDelete
  6. Hahahahaha! Skor A? Sy smpi la nie asik failed je!

    ReplyDelete
  7. samalah tu..

    kalau mainan mesti skor :)

    ReplyDelete
  8. x pernah dgr main ceper...
    bese main tutup oren jer....
    keh..keh..keh....

    ReplyDelete
  9. main ni gua pun skor..kena plak jamban atau bunga...up 50 tu...tapi gua johan lagi main tepuk kad...

    ReplyDelete
  10. huh,anak bujang kaklong hari2 dok main ceper ni,sejak2 kat sekolah dah tak belajar lagi nih...heheheh!

    ReplyDelete
  11. hahah..ceper..

    em, rumah 10,000 satu kali....ader bran bro??hahhaha

    ReplyDelete
  12. uncle............

    ayu nak jadi geng uncle.. nak menang cepat. hahaha

    ReplyDelete
  13. main ceper tu main tutup botol kan!!

    ReplyDelete
  14. Bebudak sekarang kebanyakkan layan PSP jer. Bebudak kat mana ni uncle masih layan tutup oren ??

    ReplyDelete
  15. mcm tahu2 je uncle ni izan dok skodeng blog uncle hehe...gie rumah cik pah,dia kemain cerita dpt jumpa uncle.nak jumpa jugak la camtu.bljr amik gmbr mcm tu hehe...

    apa2 pun,kagum dgn sekolah uncle sbb ada subjek 'ceper' hehehe

    ReplyDelete
  16. kalau main nie... konpem kalah ngan adik2.. huhu..

    ReplyDelete
  17. jom lawan main ceper.. hehehe..:)

    ReplyDelete
  18. saya dulu juara bertahan~mau lawan??

    ReplyDelete
  19. sayang betul, sukan ceper tak masuk sukan sea... kalau tak mesti uncle dah dpt pingat emas

    ReplyDelete
  20. Anak sedara pB , kalau mai umah , mesti bawak tudung botol nie

    ReplyDelete
  21. pastu bile cikgu datang berterabur semua larik..hahah

    ReplyDelete
  22. kita pon terrer unkel, ayoh lawan....kekekeke

    ReplyDelete
  23. antara pose terbaik
    1 pic = 1 story.

    ayoohh~~ nak group hug juga!

    ReplyDelete
  24. nie mesti uncle snap tyme pergi skola ank uncle nie~~

    ReplyDelete
  25. sya teror main batu seremban dgn lompat getah!

    champion smpai semua takut nak lawan...

    hahahhaha

    ReplyDelete
  26. Yeaaayyy!! Mak pun suka main ceper tu jugak!! Hohoho..

    ReplyDelete
  27. teman gemor galah panjang, batu semban & congkak!

    ReplyDelete
  28. permainan zaman kekanak mmg sronok...

    ReplyDelete
  29. saya dapat Sijil Dekan dlm game batu Selemban...

    ReplyDelete
  30. sy lak main ceper x berapa nk pandai.. main batu seremban sgt la terer.. haha..

    ReplyDelete
  31. permainan kecik2 dulu.. especially jam raya. sebab banyak rmh hidang air oren bodoh :P

    ReplyDelete
  32. main aper tu ceper...?? batu seremban, konda kondi, polis santri tau la... cer senyom sikit, anak2 dapat rm100 sorang kan sekarang ni... hehehe...

    ReplyDelete
  33. uncle pergi sekloah nak claim subsidi kerajaan rm100 kah?

    ReplyDelete
  34. Uncle,
    nak loading follower gedek pun 5 minit tau. aihetyu.hahaha.

    gua skorer main tikam.

    ReplyDelete
  35. Hahaha..terima kasih kembali bro. Blog bro selayaknya mendapat review disebabkan ada keunikan tersendiri. Pasal gambo tuh gua terpaksa adjust guna photoscape. Kalo guna gambo ori nanti takut orang takut nak masuk blog bro pasal muka serius sangat...miahahaha..anyway good job bro dan teruskan berkarya dengan cara tersendiri..will support lu..

    ReplyDelete
  36. erk uncle watpe g skolah ni?

    (^_^)

    ReplyDelete
  37. Main ceper?My favourite.Takde org boleh lawan tau! :D

    ReplyDelete
  38. uncle kena organise satu pertandingan main ceper inter blogger ni..hehe

    ReplyDelete
  39. uncle punya 'setting gambar ' macam lari lah saya tgk...tak macam biasa...ekekekekek

    ReplyDelete
  40. ceper tu main tudung botol kan?
    kenapa saya tak tau istilah ni...

    kalau betul, budak kedah panggil:
    'tudung menet'

    saya pun juara bertahan...

    ReplyDelete
  41. ada ke subjek tu..? outdoor lettewkan...? haish..... monteng aja keje...

    ReplyDelete
  42. saya suka subjek ini.

    ceper i heart

    ReplyDelete
  43. Acara wajib sepupu sepapat time balik kg berhari raya. Dah mcm mkn nasi ambeng sedulang, duduk keliling beramai2...jom Uncle buat tournament...wakakaka

    ReplyDelete
  44. erk...selalu sangat bergaduh main benda ni...hehe

    ReplyDelete
  45. dulu penah kumpul lapik dalam tdg botol tu


    dapat hadiah apa tah

    tp sy lagi suka main tiang!

    HAHAHA

    ReplyDelete
  46. cik ina feveret main tutp botol ni, tapi fail selalu kalah.habis cam mano tu.

    ReplyDelete
  47. Main baling selipar guna terompah. Jom, ada berani?

    ReplyDelete