Followers

Monday, November 14, 2011

November 14, 2011


Hari ni uncle mengalami Monday Blues tahap maksimum! Biru nila, tahu!

Gambar belakang? Oh, ya... Sampai hati CIK INA DO DO CHENG tak bagi tahu pun yang anak dia Yuyi ada kedai kopi... (sedih)




63 comments:

  1. keh keh~~monday blues~~ada jumpa yuyi kat situ??

    ReplyDelete
  2. ala biru nila je..igt biru bunga telang..baru kewwwwlllllll

    ReplyDelete
  3. maaflah gedek, cik ina low profile, yuyi tak bagi cakap ngan org. jemput datang kedai ye pekena kopi .larikkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. minyak yu yee cap limau saya tau la ankel..

    ReplyDelete
  5. igt pi mengeteh sekali kat situ hihihi..

    ReplyDelete
  6. keh3..apalaa cik ina anak ada kedai kopi pun tatau ka? hehee./...selain tu anak dia juga ada kedai minyak yuyi cap limau melegakan kembung perut bayi

    ReplyDelete
  7. Nasib baiklah Yuyi cik ina tak ada blog kalau tak kena hack uncle tau:)

    ReplyDelete
  8. kalo gi kedai tu - bleh dapat kopi free secawan tak???

    ReplyDelete
  9. samalah uncle kita pun monday blues ni..wah ingat ada minyak yuyi je..

    ReplyDelete
  10. Bukn aje ada kedai kupi.... Ada dual myk yuyi utk bebi gak.... Keh3x....

    ReplyDelete
  11. yuyi takut uncle ngeteh free hari2.. sebab tu dia low profile je.. haha..

    ReplyDelete
  12. teringat kompleks yuyi kat seremban tu yg mcm hidup segan mati tak mahu...heheheh!

    ReplyDelete
  13. Biru nila la sangat! Ceitt! Tak dak ghope bighu pun....

    ReplyDelete
  14. ingatkan yuyi ni nama minyak baby jer.. kedai kopi pun ada ye..

    ReplyDelete
  15. hehe...ko ni kan ada..adaaaaa sajaaaa....

    ReplyDelete
  16. minyak yuyi cap limau..eh ada ke??

    ReplyDelete
  17. uncle biru ke?

    if life is so blue then select another color from the rainbow

    ntah quote sape ntah neh!

    ReplyDelete
  18. Yuyi tu bukan ka minyak angin untuk baby? ALaaaa..yg ada cap limau tu hah? biz kedai kupi la plak skrg yeh.

    Hik hik hik..

    ReplyDelete
  19. kedai kopi yuyi jual minyak cap yuyi ke?
    heh

    ReplyDelete
  20. uncle jom kita mengeteh (minum petang) sama2...

    hahahaha

    ReplyDelete
  21. hihihihihi ha ah la..nama anak cik ina! :-)))

    ReplyDelete
  22. kak ina tak kasi tau tu pasal taknak org datang minum kopi free le tu.. ekekke

    ReplyDelete
  23. samala.... monday bulu hari ni..
    hihihi

    ReplyDelete
  24. uncle always be looked great everyday :')

    ReplyDelete
  25. uncle jgn lupa empayar YUYI tu besar termasuklah minyak YUYI baik utk kembung perut...

    ReplyDelete
  26. yuyi ni mcm nama minyak urut ke hu ? yuyi cap limau .

    ReplyDelete
  27. huhuhu.. tak pasal pasal... glamer le kedai ni jap agi..

    ReplyDelete
  28. huhuhu.. tak pasal pasal... glamer le kedai ni jap agi..

    ReplyDelete
  29. kahkah...lawak la uncle neh...

    ReplyDelete
  30. minyak yuyi cap limau mungkin ade dijual di kedai kopi ni..mungkin..

    ReplyDelete
  31. yuyi tengah uat pe sana?

    goyang kaki ke bancuh kopi?

    ekekekekeke

    ReplyDelete
  32. lama tak jengok uncle blues ni...

    meh sini pekena kopi kat hai peng.. ajak twin nanti..

    ReplyDelete
  33. wah2 ... x tahan yuyi dah bukak kedai
    sure kak CIMDDC vanger kannnn :))

    ReplyDelete
  34. wahh nama yuyi uncle jmp.blh minum free kat sana

    ReplyDelete
  35. mentang2 nak pergi kedai perempuan lawa,pakai spek hitam terus

    ReplyDelete
  36. Assalam...
    1st time tersinggah sini dan
    1st time jumpa blog post macam ni...
    owner blog ada di setiap post.
    Hmm...sesuatu yg baru nih..

    ReplyDelete
  37. pakcik ni memang stylo habis la..sy follow blog pakcik

    ReplyDelete
  38. jarang kena Monday Blues sbb tak sabo2 nak gi ngajo!

    ReplyDelete
  39. Memang blues kalau layan kopi di pagi senin kan uncle!^^'

    ReplyDelete
  40. bisnes kopi ada masa banyak untuk berblog

    ReplyDelete
  41. Kebiasaan kedai2 makan cina ni iklan dia dari syarikat minuman keras....yang ini jarag tgk 100plus .

    ReplyDelete
  42. apelah uncle ni..janji tunggu kat simpang...kata nak g sama

    ReplyDelete
  43. when i felt damn stress i bw..bila sampai kat rumah si gedek ni..terus gelak tak hengat nyer..

    ReplyDelete
  44. perghh derang masak pakai yuyi jugak kahh...akakkakakaka

    ReplyDelete
  45. Isni memang hari malas segala raja kemalasan :P

    ReplyDelete
  46. ish betul la,cik ina tak bgtahu pun yuyi ada kedai kopi hehehe...

    ReplyDelete
  47. serius ke ni anak cik ina dodo cheng nie uncle... nie...! orng nak caya lah...

    ReplyDelete
  48. Kena tukar nama jadi YUYU, nanti dapat kopi secawan free!

    ReplyDelete