Followers

Sunday, November 13, 2011

November 13, 2011


Ha ha...!







Semalam uncle tergelak-gelak baca review LAGENDA MAHSURI. Dia bahasakan diri dia 'Mak', walhal penulisannya ala-ala remaja, je.... Ayuh, group hug (tapi 'Mak' panggil Blog hug..! Haha...)

54 comments:

  1. tgk,burung tu pun dah marah,asyik ajuk dia jer...heheheh!

    ReplyDelete
  2. tgk,burung tu pun dah marah,asyik ajuk dia jer...heheheh!

    ReplyDelete
  3. Mwahahahahaha....woiii tak cukup tanah nak gelak. Angry bird la sAngat uncle!!!

    ReplyDelete
  4. wah angry bird...

    mak mmg biasakan diri dia mak.suka bergayut ke blog mak, uncle...bg lah link group tu.nak gak join

    ReplyDelete
  5. trend kening nipis dan halus akan pupus tidak lama lagi
    hihihi!!

    ReplyDelete
  6. hehe.. nice la uncle.. macam angry bird.. konfius mana stau angry bird. haha..

    ReplyDelete
  7. Tanpa Bird tu pun, memang ketara nampak Bro GEDEK macam Angry!

    gua lariiiiiii....!

    ReplyDelete
  8. Kt bawah jembatan mana la gambo unkel kt sbelah ni, yg ade carwash itukah? Hihihih

    ReplyDelete
  9. tambah lak muncung kuning KAH KAH KAH

    ReplyDelete
  10. ahha,
    aku keliru mana satu uncle ni

    ReplyDelete
  11. hahahha...lama tak jengah blog uncle la..hehehhe..^^

    ReplyDelete
  12. Buruknya rupa Abg gedek marah.Dah serupa burung dah.

    ReplyDelete
  13. hehehhehehe

    uncle kot yea pon edit kening ;p

    memamng seswai ngan angry bird tuh

    ReplyDelete
  14. uncle kenapa tak cat merah muka tu...budak2 tgk je kening uncle confirm diorg tak jadi lari dari tok mudim...sure gi sunat!!!lagi takut tgk kening uncle dari menghadap tok mudim ngeeee ^^

    ReplyDelete
  15. angry bird sudah menawan hati uncle kah? :'D

    ReplyDelete
  16. hahahahaa...ni mesti tuan burung tu!

    ReplyDelete
  17. Mak kedek2 dtg sini tgk uncle yg angry mak tukau nama group hug dia kpd blog hug. Ekekeke..

    Penulisan ala2 remaja?? Ahahaha..Dah tak remaja dah mak ni uncle oiiiii!!

    P/s: Angry bird dgn angry uncle sejibik sama!

    ReplyDelete
  18. uncle G tak mo kuningkan hidung < mancung itu kah??? (",)

    ReplyDelete
  19. wowww angry gedek, mana satu nak beli dua-dua nampak angry.larikkkkk

    ReplyDelete
  20. :D Kawe pernah bhs kan diri sebagai Papa ___ di blog. Agak janggal dan change back pada nama sendiri. Still, Mak Legenda sounds legend betul! :wink:

    ReplyDelete
  21. Agry Gedek.....Angryy lah sgtt kannn...

    ReplyDelete
  22. lebih kurang le muka uncle ngan angry bird tu.. hehehe

    ReplyDelete
  23. hahahahahahaha,..adoiiii makkkk..kening tu ukur ngan pembaris ke uncle?hahahah

    ReplyDelete
  24. kehkehkeh...
    dah macam watak mahaguru kungfu....

    ReplyDelete
  25. ni kalau anak2 izan tgk mesti dia tanya,takde pun burung baju hitam tu dlm game dia hehehehehehe

    ReplyDelete
  26. uncle, seiras lah :)
    ~touch up kening ye?

    ReplyDelete