Followers

Friday, November 11, 2011

November 11, 2011


Uncle saaaaaaangat suka hujan pagi. Tapi uncle saaaaaaangat tak suka kena bangun pagi waktu hujan pagi... cheh..!

66 comments:

  1. hujan pagi jemattt! best! tarik selimutt, hehehehe

    ReplyDelete
  2. Marahkan saja sapa yang kejutkan dari tido masa hujan pagi, boleh buat?

    ReplyDelete
  3. best hujan kalau weken kan..

    tapi sini dah 3 hari tak hujan
    pagi...alhamdulillah senang hubby
    nak gi kerja :)

    ReplyDelete
  4. Saya saaaaaaangat suka hujan pagi. Tapi saya saaaaaaangat tak suka on d way nak g kerja (naik motor) basah kena hujan pagi... cheh..!

    ReplyDelete
  5. Uncle...we can share the moment...hujan pagi...hik!

    ReplyDelete
  6. MC jelah.........ley tarik selimut blk! Hiks~

    ReplyDelete
  7. haha.. bila hujan pagi2.. rasa nak tarik selimut je.. xmoh bangun..

    suka gak hujan pagi2.. sbb hujan tu kan rezeki dari Allah

    ReplyDelete
  8. Kalau hari cuti, sedapnya tarik selimut sampai tutup kepala. :)

    ReplyDelete
  9. tak mai PutraJaya ke hari nie?

    ReplyDelete
  10. hehehe.. hujannnn tuh best.. tapi x best kalo lupa bwk payung then smp opis ujan.. lelahhh~

    ReplyDelete
  11. hujan pagi - sejuk - kene pasang ekon - jammed: saya tak suka!!!

    tapi saya suka la hujan tu... :D

    ReplyDelete
  12. lembah bukan lembah klang tak hujan pagi ni.
    harap maklum.

    ReplyDelete
  13. uncle main hujan ke? pastu masuk la tido balik.

    ReplyDelete
  14. hujan pg boleh, tp kalau time nk p kerja tu....kesian kami yg merempit ni :(

    ReplyDelete
  15. el saaaaaaangat suka hujan pagi. Tapi el saaaaaaangat tak suka kena bangun pagi waktu hujan pagi... cheh..!hahahahaha

    ReplyDelete
  16. hujan pagi sedap tido
    tp kalau kena bangun memang x best

    ReplyDelete
  17. Hahaha, pg td kt pdn ujan lebatttt..... :)

    ReplyDelete
  18. saya tak suka hujan pagi kalau time kerja, tapi kalau time cuti saya sangat suka! hehehehee

    ReplyDelete
  19. sy plak tak sukaaaaaa hujan pagi..nnt kain baju x kering..


    sy suka hujan malaammmmmm..best tidooo

    ReplyDelete
  20. sangat benar sekali pengakuan itu bro...hahaha!

    ReplyDelete
  21. Makchik Pulak sukeeeee jer hujan..tak kiralah pagi petang siang mlm ker....tp yg paling besttt hujan Mlammmm.....

    ReplyDelete
  22. tapi kekadang klo hari hujan, surely we can't do anything what we want to do :'(

    ReplyDelete
  23. Bagus gak idea self potrait u ni ! Tapi... I tak gamak nak ambik gambar muka sendiri sebab nampak semua kesan jerawat...awww.
    Salam kenal dari saya.

    ReplyDelete
  24. sy x suka kalu ujan pagi ari isnin or jumaat arggghhghgghghgh kenapa x trn ari cuti

    ReplyDelete
  25. eleh, mentang2 mlm tadi mlm jumaat so tu yg liat bngun kan....
    hahahhaha

    klu ujan pagi bukan ke stress sbb jalan jem?

    ReplyDelete
  26. feeling cam hindustan tak uncle lari2 dlm hujan gerimis gitu..

    ReplyDelete
  27. seremban dah tiga pat hari tak ujan....

    ReplyDelete
  28. sedap tido masa hujan.. huhuhu~..

    ReplyDelete
  29. iols setuju dengan uols!

    hujan pagi memang best
    yg tak best bab nak kena gi keja :nangis:

    ReplyDelete
  30. hujan pagi akan menyebabkan semua aktiviti harian saya jadi agak lembap...

    ReplyDelete
  31. same macam HKL jugak........keh..keh...keh.....

    ReplyDelete
  32. hahahahaa
    uncle kene mandi pagila..
    kasi turun panas
    hehehee

    ReplyDelete
  33. saya suka hujan..tapi kat sini dah berapa hari asyik panas je.adil..heheh

    ReplyDelete
  34. salam jumaat uncle! 1st time dtg sini..sgt2 tertarik ngan blog uncle. dah follow & sy buat entry pasal Blog Uncle Gedek =)

    ReplyDelete
  35. haha.. nice uncle gedek. xyah bangun lah.. hehe

    ReplyDelete
  36. keluar rumah 645 tak hujan...tido dalam tren sejam..sampai kl dah habis hujan..

    ReplyDelete
  37. hujan belah malam lagi best uncle...

    ReplyDelete
  38. tak berapa suka hujan pagi, sebab susah nak hantar anak2 ke sekolah dan ke babysitter.. huhu..

    ReplyDelete
  39. sedap tito kannn..... memang sedap... =)

    ReplyDelete
  40. salam kenal... uppss entri yang ringkas tp penuh makna... pengomen pun banyak.. apa rahsia? 1'm folo

    ReplyDelete
  41. salam kenal... uppss entri yang ringkas tp penuh makna... pengomen pun banyak.. apa rahsia? 1'm folo

    ReplyDelete
  42. hujan waktu pagi kena tidur la uncle.. nikwat woo

    ReplyDelete
  43. baru join sini nak group hug boleh ke hihi =p yeah bangun pagi time hujan memang tak best hee..

    ReplyDelete
  44. mandi hujan pon best gak Uncle !!!~

    ReplyDelete
  45. uncle, bangun.. solt tashbih!! hiiii

    ReplyDelete
  46. pagi nie pun hujan...susah nak bangun!

    ReplyDelete
  47. Kita sama, Uncle. Meh give me 5*pap*

    ReplyDelete
  48. eh eh..sama la plak kita!

    Suka ujan dipagi hari tp x suka kena bgn pagi ketika ujan!

    Muahahaha..

    ReplyDelete
  49. uncle nampak hencemlah!!
    berkat mandi air sejuk kot!!...larikkk.

    ReplyDelete
  50. yelah uncle.suka hujan pagi2 tapi blh tak buat alasan kat bos tak blh gi keja sebab salah hujan???boleh kan?boleh kan?

    ReplyDelete
  51. hujan pagi buat saya malas nak mendobi.. huhuu

    ReplyDelete
  52. Hujan pagi syok tidor,tang nak bangun tu yang liat ! :P

    ReplyDelete