Followers

Thursday, November 10, 2011

November 10, 2011

Guest #35


If he is *Spiderman? Then I'm Mary Jane?
(*anak sedara)

61 comments:

  1. wahh..spiderman yang comel gitu..

    ReplyDelete
  2. tak laku le filem kalo mary jane berbulu

    ReplyDelete
  3. hahaha...uncle jadi mary jane?

    tukala...jadi gedek jane..hihihihi

    ReplyDelete
  4. Muahahaha..... Bibir dh samo ngan unkel... :D

    ReplyDelete
  5. ahaha...ye la kot...kalo tak mary jane pun mungkin pakcik kepada spiderman tu..

    ReplyDelete
  6. anak sedara pun muka serius jugak :)ini betul-betul serius :)

    ReplyDelete
  7. mary jane? hahahahahahahahhaah gelak kuat sy hahahaha

    ReplyDelete
  8. Abang Gedek!

    Nak tanya sket nie! Nape eh, family Abang Gedek, sedara-mara, jiran tetangga...bak kata, suku-sakat Abang Gedek klu bergambar...seme stail Abang Gedek? Sebelum amik gambar, Abang Gedek dah bagi warning kat derang ke suh pose mcm Abang Gedek? Ish...ish...ish....

    ReplyDelete
  9. adakah spiderman itu hanak hikan mary jane..kahkahkahkah..kerna mary jane itu lebih 'remaje' drpd spiderman nya hihihi

    ReplyDelete
  10. errr senget la topeng tu. hehe.
    uncle bapak spiderman lerrr

    ReplyDelete
  11. keh keh.
    mulut spiderman tak tahan...

    :p


    .

    ReplyDelete
  12. anak kakngah ada topeng gini. ntah mana hilang dah...

    ReplyDelete
  13. timbamnyer kamu!!! comellll laaaaaaa....! (anak sedara tu, bukan uncle)

    ReplyDelete
  14. bulatnyer.. tembamnyerr spiderman.. hehehe

    ReplyDelete
  15. anak sodara uncle cute. he's wearing spiderman mask? is he going to be a real spiderman? ckckckckc.

    ReplyDelete
  16. encem a anak sedara tu...lalalallala

    ReplyDelete
  17. haha bulatnya spiderman tu.. :D

    ReplyDelete
  18. ape senget topeng spiderman tu..

    spiderman gebus..

    ReplyDelete
  19. hello mary jane..buang misai boleh??

    sepsi la ader misai..huhuhuhu

    ReplyDelete
  20. Spiderman tumpang glemer uncle ke uncle tumpang glemer Spiderman ni?hmmm..

    ReplyDelete
  21. mary jane dari arah belakang ...hehe

    ReplyDelete
  22. mary jane ye pakcik?
    okay jugaa ^^
    hihi

    ReplyDelete
  23. alahai cutenya anak sedara uncle gedek.... kena buang misai & janggut klu nak jadi mary jane

    ReplyDelete
  24. mary jane? hahaha..mary jane? hahaha...

    ReplyDelete
  25. keh keh..uncle nak jadi yg cun ajer.. :)

    ReplyDelete
  26. kehkehkeh... errr... mask spiderman tu senget.. kurang kacaknya..

    ReplyDelete
  27. U r not Mary Jane, u r Gedekman!!! Hahahaha....

    ReplyDelete
  28. hahahah mary jane...cayalah uncle

    ReplyDelete
  29. hahaha..mary jane ada misai janggut...hhahahahhahahhahahaha

    ReplyDelete
  30. uncle..statement tak boleh blah.. saya macam nak gelak guling2.. nasib baik duduk sebelah bos.. hahaha..

    ReplyDelete
  31. Then u r the Sandman @ Venom @ Green Goblin @ Dr. Octopus

    ReplyDelete
  32. phewitttttttttt!~

    hi mary jane!

    hik hik hik

    ReplyDelete
  33. ekekekekk bukak2 je buat saya ketawa ekekkekek

    ReplyDelete
  34. buang misai dengan kumis baru leh jadi MJ, hehe :P

    ReplyDelete
  35. hahaha...

    tu kalau lambat sikit bukak topeng tu, mau lemas anak sedara tu.. tengok idung dia dah ilang...

    ReplyDelete
  36. : uncle memang macam mary jane , cun rambut uncle :)

    ReplyDelete
  37. uncle!!! budak sebelah uncle tu mmg kiuttt~ kiss kan on behalf kat anak sedara uncle yg kiuttt tuuu...tengs~

    ReplyDelete
  38. awat mulot camtu? serius klaka gile! LOL hahahahhahahahahahahha p/s mulot anak sedare uncle.

    ReplyDelete
  39. Beruntung badan dapat berfoto dengan spiderman

    ReplyDelete
  40. bibir spiderman dh macam kak jolie!


    ai like!

    ReplyDelete
  41. cik ina nak cubit pipi spiderman tu boleh tak, geramlah temban dan comei sangat.

    ReplyDelete
  42. sungguh motel pp dak sebalah tu hehehe

    ReplyDelete
  43. mary jane????kahkahkahkahkah
    ini bukan mary jane dah
    ni mary jin ikat toceng hahahaha

    ReplyDelete
  44. kekekekekeke
    mary jane 2012 nanti =]

    ReplyDelete
  45. uncle anak kite yg paling kecil umur dia 4 thn lebih.huwwwaaa sejak dia nampak kawan taska pakai topeng kain spiderman macam bdak comel dgn uncle tu....dia paksa mamanya ni cari.


    hah...sejak beli...hari2 nak pakai.nak basuh pun kena pujuk huwaaaaa!!!

    ReplyDelete
  46. Wahh spiderman taroo ! Ehhh ! Taro? Haha :P

    ReplyDelete