Followers

Wednesday, November 2, 2011

November 2, 2011

Guest #34


This is my lucky day! Cik Pah menghadiahkan uncle kesemua koleksi Coca-Cola nya (lebih 10 botol) kepada uncle. Dia kata kerana dia dah tak larat menjaganya jadi dia serahkan pada yang layak! Nak tengok koleksi uncle yang lain? Klik SINI. (CIK PAH adalah blogger yang telah bersara dari dunia blog! -sedih-) TQ TQ TQ!








Wah! Uncle ada kenalan blogger baru lah yang review blog uncle....! Jom kenal MELATI QISTYNA'S MUMMY..... Ayoh group hug!

58 comments:

  1. wah seronoknyaaa. collect benda2 mcm tu ;)

    ReplyDelete
  2. best nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrr nk jg uncle!

    ReplyDelete
  3. oh uncle suka collect benda-benda yer..kalau sy suka buang ajer hehe

    ReplyDelete
  4. uncle pengumpul tegar botol coke yah? this is a very interesting hobby :'D

    ReplyDelete
  5. tak pernah tengok botol lagu tu...

    ReplyDelete
  6. Koleksi Coke? Peh! Simpan lelame, ley jdk mahal tu!

    ReplyDelete
  7. salam kenal uncle.. sudah follow jugak.. :)

    ReplyDelete
  8. nanti 5-10 tahun lagi mesti mahal tu..

    ReplyDelete
  9. iols rindu ngan cik pah kardashian iteww!..

    hocacy - jom bro gi makan2...

    ReplyDelete
  10. Wah, beznya! Untong la uncle kan3?


    Uncle, sy da berjaya buat wordless wednesday yang betul-betul wordless!=D heee

    ReplyDelete
  11. nk group hug jugak uncle! haha =P

    ReplyDelete
  12. woo...bertambahla collection uncle..jgn lupe wat mini museum nnti leh collect entrance fee :p

    ReplyDelete
  13. sbb melati tu lah gua terjah sini ok..

    ReplyDelete
  14. coca cola..errrr..bergas..tk elok..tp simpan btl tkpe

    ReplyDelete
  15. Peminat koleksi coke rupanya. Airnya minat tak? :)

    ReplyDelete
  16. ewah..ewahh...

    manjanya cik pah..

    hampir2 menongkat dagu di bahu...huhu :P

    ReplyDelete
  17. saya tunggu hari besar kat bangi nak bawa kamera besar nak ambik gambar besar2 dengan uncle...

    saya tak suka ayaq coke...tp kalau ankle bagi saya minum aje...:)

    ReplyDelete
  18. uncle rajin ke menjaganya?
    ke ada org lain yg tukang jaga...heheheh!

    ReplyDelete
  19. oooo... hobi antik!
    (macam empunya diri). jom LARI!!!!

    ReplyDelete
  20. wah,dapat koleksi coca-cola.hebat!

    ReplyDelete
  21. Ahaha.... Seronotnye dpt hadiah peberet kite.... :D


    Bila la nak Jadi #guest neh..... Ehehehe.... Mana tau terserempak ngan unkel kt pasar pdn jaya.... Hehehe


    Tks unkel.... :)

    ReplyDelete
  22. buat koleksi ka?

    botol kicap mau?

    ReplyDelete
  23. untunglah uncle dpt pelbagai botol coca cola, boleh buat koleksi ni!

    ReplyDelete
  24. bro, bad choice of location. hati-hati terhadap fitnah.

    ReplyDelete
  25. ni2..umur bersara blog berapa weyh

    ReplyDelete
  26. hahah.. first time datang blog uncle,
    buleh layan!
    buleh layan! heheheh:)

    jom group hug!

    ReplyDelete
  27. cik pah i miss u so much, cilakak lu,bukan nak jumpa gua. gua nak serang lu kat facebook.

    ReplyDelete
  28. suka collect coke rupa nye ek...
    insyaAllah if acu travel nanti acu beli kan untuk uncle ye

    ReplyDelete
  29. wa datang dari melatiqistyna's mummy..
    :)

    ReplyDelete
  30. wah3...

    gua kumpul botol air mineral je uncle keh3

    ReplyDelete
  31. ada pakchik tanyakan tak naper PAH stop blogging...

    bertambah lah lebih 10 bijik lagi koleksi...

    ReplyDelete
  32. ha ah..dek kerana Melati qistyna tu ler mak dtg sini smlm.

    Pastu, dok godek2 soploh doploh n3 uncle, terus TERjatohhh chentaa sama ini blog~bukan pd tuan blog yeh!!

    P/s: Renungan matamu buat mak takott nyahhhh. hahahaha..

    ReplyDelete
  33. salam kenal..mama dr blog melati Qistyna..

    ReplyDelete
  34. tak leh minum selalu selalu Coco Cola nie

    ReplyDelete
  35. wah bestnya..teringat koleksi coke member..

    ReplyDelete
  36. peminat coke ke.. sama macam my BIL..

    ReplyDelete
  37. yeehaaaa!!

    coke collectors. kewl!

    er, guest yg ni uncle paksa suh siyes x? hehe,

    ReplyDelete
  38. pergh uncle
    sukelah
    sy penah jmp kedai makan kat jb yg kumpul botol coke ni dr zaman awal2 lag smp skrg
    mang besh!

    ReplyDelete
  39. selepas 4 tahun baru saya nak komen entry ni.. ;)

    ReplyDelete