Followers

Saturday, October 8, 2011

October 8, 2011


iSad...


Steve Jobs tribute wall
LOCATION: Machines, Mid Valley Megamall

75 comments:

  1. Steve Jobs is a wonderful man...sentiasa ingat tentang mati. :)

    ReplyDelete
  2. R.I.P steve jobs

    hehee...sempat lagi pkcik camwhore tu !

    ReplyDelete
  3. :)... saya kirim lalu guna angin.... mungkin tak berapa nak nampak tu.... :P

    ReplyDelete
  4. wah... femeslah uncle gedek lepas ni! hehehehe..

    ReplyDelete
  5. xpalah... sedih sikit2 saja... kita pun akan menyusul xlama lagi..hehe

    ReplyDelete
  6. uncle xkn tribute camtu je kot..gantung la iphone 4s ke kat wall tu..bley sama g amik.heh

    ReplyDelete
  7. Ramai dah kata, Iphone akan mati menjelang tahun depan, bila banyak gadjet lain memberikan saingan.

    Bila Steve pula telah tiada....

    ReplyDelete
  8. if u are pengganti steve jobs, how proud i'm then..;)

    ReplyDelete
  9. iSad? hehee.. kreatif la uncle gedek nih..

    ReplyDelete
  10. saya pun pergi mid juga tadi. kenapa lah tak terjumpa uncle.

    ReplyDelete
  11. Salam Yob,

    Pakcikcam Whore? Far out!

    ReplyDelete
  12. nasib baik tak turun KL hari ni kalau tidak gua kasi conteng sikit kat situ ....hehe

    ReplyDelete
  13. wah semangat uncle! mesti uncle pakai Apple nih! :)

    ReplyDelete
  14. @KhuZa SunshiNe

    Haha! Mesti sempat...!

    Depan tu punya la ramai orang... uncle buat muak tebal je...!

    Hhaha!

    ReplyDelete
  15. @Amalina

    Haha...

    kamu pandai ambik kesempatan!

    ReplyDelete
  16. Dah pergi dah penginovasi... Steve Jobs

    ReplyDelete
  17. @azieazah

    Apple tetap 'fun' sampai bila-bila...

    ReplyDelete
  18. @suk

    Alaaa....

    kalau jumpa, kita boleh bergambar sama-sama, kan?

    ReplyDelete
  19. @MOH KEMBARA

    BUkan teman yang letak nama pakcikcamwhore tu... teman terjumpa kat Twitter dan forum Low Yatt...

    Tengok sini.... http://forum.lowyat.net/topic/1991859/+0

    ReplyDelete
  20. @Bigdaddyz

    asal jangan conteng arang kat muka gua sudah..!

    haha!

    ReplyDelete
  21. @che sakinah

    Oh ya... uncle pakai apple dari 1993 lagi... masa tu Apple Colour Classic...

    oldskool tu!

    ReplyDelete
  22. @JIJI YU

    kalau hantu dia datang, uncle lari...!

    ReplyDelete
  23. iSad?

    tak nampak pun air mata uncle?

    ReplyDelete
  24. siap tulis uncle camwhore. hahahah

    ReplyDelete
  25. Tulisan uncle macam kartun....larikkkkk!

    ReplyDelete
  26. SJ pon tahu dia tak akan hidup lama..sebab tu dia letak jawatan kan..

    ReplyDelete
  27. eLLy was here ...

    uncle tolong pi tampal kan :D

    ReplyDelete
  28. computer pertama cik ina guna jenama apple.peminat steve job ye.

    ReplyDelete
  29. ni namanya Steve Jobs Malaysia...

    ReplyDelete
  30. yg dlm bracket tu yg paling mahal =)

    ReplyDelete
  31. @h4ni3

    Sedih sangat... sampai dah kering....


    haha!

    ReplyDelete
  32. @Lady Windsor

    Ye ke?

    Unlce tiru tulisan dokto lah...!

    ReplyDelete
  33. @Ezad Skytech

    Memang...

    Sia letak jawatan selepas dapat tahu dia hidap cancer tu...

    ReplyDelete
  34. @eLLy

    tolong tampal kat dahi uncle sekali ok...?

    ReplyDelete
  35. @~izan~

    dalam bracket tu yg paling ditakuti...!

    ReplyDelete
  36. ala, terlepas nak g conteng-conteng gak.

    ReplyDelete
  37. @eLL

    kamu conteng kat tandas opis kamu je la....

    ReplyDelete
  38. .."pakcik camwhore"
    hahaha! cool tribute!

    ReplyDelete