Followers

Friday, October 7, 2011

October 7, 2011


"A hungry man is an angry man"

Malangnya uncle bukan CIK INA yang tangkas memasak...!



63 comments:

  1. goreng telor makan ngan kicap pun sodap

    ReplyDelete
  2. apsal telur belah kiri sekali tu saiz kecik sangat?

    ReplyDelete
  3. ouh...muke uncle muke nak telan org..haha

    ReplyDelete
  4. there's one geng kan pakchik hungry or not tetap angry....

    Angry Bird...

    ReplyDelete
  5. makan telur pun sedap.

    eh tetiba.

    allo uncle!!!! :)

    ReplyDelete
  6. dah boleh masak lauk telur masak kicap tu uncle..hehe :)

    ReplyDelete
  7. Uncle tipu, tak nampak macam muka angry bird pun, muka maintain cool ada aarrr...

    ReplyDelete
  8. mesti habis semua telur tu dimakannya... konpem lapar gila ni! hehehehee

    ReplyDelete
  9. goreng telur mata kerbau udah le uncle.. renjis kicap, sos, tabur bwng bsar n cili kmudian perah air limau sodappp ;P

    ReplyDelete
  10. sedapnya dapat makan telur goreng + ikan bilis goreng + nasi panas + kicap = mengenyangkan..

    ReplyDelete
  11. uncle tangkas memakan

    ~lalala~

    ReplyDelete
  12. saya setuju benar dgn pernyataan itu.

    ReplyDelete
  13. takper pakcik.. goreng telur pun dah kira tangkas jugak.

    ReplyDelete
  14. cik ina tu dah buleh jadi master chef

    ReplyDelete
  15. muka tu nampak angry ! eh sama je dengan yang sebelum ni . hehe .

    arr ! arr ! angry bird .

    ReplyDelete
  16. uncle...
    telur tu ratah gitu jer.. lagi sihat..

    ReplyDelete
  17. tuuu telur ada.... kehkehkeh

    ReplyDelete
  18. Kelihatan telur bersaiz gred AA...

    ReplyDelete
  19. cewah!macam berjodoh plak kite arini uncle, same2 bukak peti sejuk.hahah!

    ReplyDelete
  20. goreng jer telur yg kat belakang tu

    ReplyDelete
  21. ramuan di pintu peti sejuk tu cukup utk buat telur masak kicap

    ReplyDelete
  22. wah, sabo uncle sabo. ari jumaat ni.

    hehe. lucu. =)

    ReplyDelete
  23. singgah sini :)


    hensem telor kat fridge tu..keh keh keh

    ReplyDelete
  24. mmg sempoi lah uncle.. teringin nk tgk gmbr uncle tgh masak plak..hehe

    ReplyDelete
  25. telur banyak. kalau saya sudah buat telur dadar.. yum yum

    ReplyDelete
  26. a Hungarian man has nothing to do with 'hungry' or 'angry'

    ReplyDelete
  27. hehe. tu telur ada.
    sos ada. ok la.
    telur goreng bersos special

    ReplyDelete
  28. rebus je telur..
    makan dengan kicap..
    sedap jugak tu..:p

    ReplyDelete
  29. Wah! Goreng telur jak la uncle. hik3

    ReplyDelete
  30. i guess uncle pakai freezer Panasonic kan...

    mkn telur dgn kicap, iye udahhh

    mmg nmpak garang tu...hohooo

    ReplyDelete
  31. peti es sudah terbuka, cuma harus mengambil stuffs yg ingin dimasak sahaja..hehe.

    have a happy weekend, uncle gedek!

    ReplyDelete
  32. tak tangkas ke atau manja.lelaki memang cam tu samalah ngan suami cik ina.larikkkkk

    ReplyDelete
  33. madam pun malas masak..beli jek kat warung pak munawer hari2..kikik

    ReplyDelete
  34. main games angry bird buat kita lapar.. haishhh~

    ReplyDelete
  35. Salam Yob,

    Memang muke lapor! Goreng telur tuang sos tomato n kicap sedap Yob!

    ReplyDelete
  36. peti ais tak cukup besar la bro

    ReplyDelete
  37. lapar boleh marah ke? haha

    ReplyDelete
  38. ala goreng telor tak kan tak tahu kot....hehe

    ReplyDelete
  39. dhsyat tul muka org ngah lapo ek..huhuuh

    ReplyDelete
  40. Angry Bird tu pun tak bengis macam tu. hehehe

    ReplyDelete
  41. haha..tak boleh blah ngan komen bujal...nampak aje..kehkeh..

    ReplyDelete
  42. fridge tuh ckp lam ati.. bestnya masuk blog!! pemes pemes pasnih..

    ReplyDelete
  43. nsb baik dok dpn peti ais..so tgh angry pun boleh cool down...

    ReplyDelete
  44. "a hungry man is an angry man".

    pelajar sekolah patut guna ni bila cikgu lepaskan rehat lambat.

    ReplyDelete
  45. jangan begitu.nanti kalau anak2 buat essay,mungkin depa tersilap eja hungry dengan angry

    ReplyDelete
  46. goreng je teloq tu uncle.. masak kicap ke asam pedas ke? haha.. kan best..

    ReplyDelete
  47. ni kes bkn x reti msk tp mlas kn?kn? kn?

    ReplyDelete