Followers

Wednesday, October 5, 2011

October 5, 2011


"Ghost films hurt society" ~ Tun Dr Mahathir Mohamed. (read HERE)

Gambar Zomba belakang tu adalah hasil karya BUJAL X menggunakan apps dari telefon bimbit berkuasa tinggi beliau.... Hadiah kreafif ini sangat berharga, terima kasih!







Terima kasih pada
1) IYRA SI RIBEN MERAH kerana mengatakan baca blog ini boleh happy. 
2)  MISS CLOUDY kerana anggap blog ini sangat kewl.
3) IJAHANS kerana senaraikan blog ini blog wajib tengok setiap hari....

Terima kasih review! Jom, group hug!!!!

130 comments:

  1. canggih sungguh henpon si bujal!

    boleh lawan pakcik mamat camnih! ;)

    ReplyDelete
  2. ai letak blog uncle gedek dalam blog list jejaka tampan

    suker tak?

    ^_^

    ReplyDelete
  3. Uncle lepas ni kalau saya buat filem, uncle kena jadi watak utama.

    henpon bujal ohsemmm.

    ReplyDelete
  4. kemain banyak peminat sekarang! keh keh~~

    ReplyDelete
  5. Eii, tak suka zombie. Nampak busuk. makan daging org. Entah apa-apa.

    ReplyDelete
  6. kalau jpe tgh mlm pasti sy cabut lari...

    p/s sy pun bila masuk blog wajib singgah blog gedek...nk tahu apa citer...kalau sy tk singgah tu mknanya sy tk buka tenet...

    ReplyDelete
  7. pergh.. scary.. teringat citer rasuk lakonan fauziah gous.. gigi tu nak sama dah dengan dia.

    ReplyDelete
  8. camtu r plak gamba nmpk mulot. ahhahaha

    ReplyDelete
  9. Wahhhh hantu ni kuat isap darah eh?

    Tanjat Boboi!!

    ReplyDelete
  10. manual kata, kalau jumpa zombi macam ni hempuk kepalanya dengan kayu baseball.

    ReplyDelete
  11. sgt cool zomba tu!. hehehe

    ni boleh guna utk cabaran Daddy ni uncle..hehehehe

    ReplyDelete
  12. Salam Yob Gedek,

    Ajernyer ya cakap orang tua tu. Terlampor banyak citer seram ni. Sampai tak jadi seram, jadi katun! Hensom gak Yob bila jadi zombie tu!

    ReplyDelete
  13. eeeeeee...seramnya muka uncle!
    konpem lepas ni ahmad idham amik uncle berlakon! heeheheee

    kadang2 terlalu banyak cerita hantu pun tak best jugak kan?

    ReplyDelete
  14. rambut kasi lepas baru nampak scary bro..

    pepepun Mr BujalX dah create bro dalam aksi buka mulut walaupun bukan aksi senyum... hurmmm

    ReplyDelete
  15. Seb baik muka yg tengah tu masih dalam mood macho kan..? Hehe...

    ReplyDelete
  16. Gua ingat gua ada jumpa macam ni kat jirat cina semalam malam la bro...sebijik!

    ReplyDelete
  17. eeeeee...seram la gambar zombi belakang tuh! lariiiiiii.....

    ReplyDelete
  18. uncle kelihatan super ensem dalam versi zombie!

    ReplyDelete
  19. ingatkan Bujal yang jadi hantu ...

    lama tak masuk sini...rindulah plak ... hahahahah

    ReplyDelete
  20. hehehehe
    [tak pasti apa motif saya menyeringai. sori uncle!]

    ReplyDelete
  21. wah... bujal mmg kreatif--
    dan tahniah buat uncle sebab ramai sayang dan jatuh pitam dengan blog uncle...

    ReplyDelete
  22. isk, i'm not too brave to face the true zombie in the true life..:O

    ReplyDelete
  23. pakcik! saya dah lama tak jenguk sini kan? tiba tiba masuk je tengok gambo cenggini! wah.. terkejut gak la seposen! menggerunkan laaa... hhhhuuuuuuuu....

    ReplyDelete
  24. kerut dahi gambar belakang ada 3 line..
    ok sgt klasik...3 line(atau kedut) di dahi simbol sesuatu yg tgh seram..

    thanks for the link...:)

    ReplyDelete
  25. pasni Tun M masuk blog ni mesti dia kata "blogs begin at 40 hurts society"

    hahahhaa

    ReplyDelete
  26. yeah...madam 1st commenttt....

    http://mdmlala.blogspot.com/2011/10/wordless-wednesday-12-sewel.html

    ReplyDelete
  27. kus semangat...!!! sunggoh tak suka yg di kiri dan kanan itu.. menci..!!!

    ReplyDelete
  28. aaaa ada sikit gedek, banyak darah kat gigi, sapa mangsanya tu.keh keh

    ReplyDelete
  29. Awwww

    "My heart is falling down-down-down"

    keh keh keh.

    ReplyDelete
  30. jenama henpon saya disenaraikan dalam 10 obsolete brands in 2012 oleh yahoo

    ReplyDelete
  31. bnyak tgk citer hantu jadik camni laa...

    btul kata mantan PM kta tu :)

    ReplyDelete
  32. masyarakat malaya terlalu dibodohkan media yang mencacai. (komen marah ni.)

    ReplyDelete
  33. alamakkkkk..takot nyer.....dah geget sapa tu uncle????hehehhe

    ReplyDelete
  34. erk..


    semoga berjaya menyahut cabaran daddy..go for it!(^_^)

    ReplyDelete
  35. uncle, datang tak gathering 23/10 ni. kat pandan indah je pun. jom la jom la!

    ReplyDelete
  36. Pergh!!! Gempak ah hempon Bujal X. Cuba buat muka senyum, buleh tak? Hehehe.

    Bro Gedek, orang sempoi macam lu memang disayangi ramai...

    Peh!

    ReplyDelete
  37. uwaaa.. takutnye tgk gambar tu.. haha!!~

    ReplyDelete
  38. Jadi, mana uncle gedek yang sebenar???
    saya keliru...

    ReplyDelete
  39. @h4ni3

    henpon pakcik 10 tahon kebelakang!

    ReplyDelete
  40. @kakcik

    Siap ada penambahan 'amat' di depan!

    ReplyDelete
  41. @bujal X

    bukan peminat...

    kawan kawan maya!

    ReplyDelete
  42. @Fara

    sundalbolong lagi terok dari zombi!

    ReplyDelete
  43. @rATu kEBaYA

    fauziah gous kening bersambong...!

    haha!

    ReplyDelete
  44. @azieazah

    uncle hisap darah kat tengkok tahu!

    ReplyDelete
  45. @mas saari

    ahmad idham tak nak unlce...

    muka keras je...!

    haha!

    ReplyDelete
  46. @Ijahans

    Rambot lepas nanti orang ingat pontianak!

    ReplyDelete
  47. @Bigdaddyz

    Hantu cina tampal kertas kat dahi...!

    haha!

    ReplyDelete
  48. @eMMe

    lari...?

    hantu boleh kejar la walau jalan dengkot dengkot!

    ReplyDelete
  49. @Amalina

    eh....

    kamu nak kena cekik la ni...?

    haha!

    ReplyDelete
  50. @CaDLyNN

    Alalala....

    ini takot perli ni...!

    ReplyDelete
  51. @Chik Att

    rindu punya rindu... teros jadi hantu!

    haha!

    ReplyDelete
  52. @miloais

    cari la novel cerita hantu...

    haha!

    ReplyDelete
  53. @MasZuber

    Ingat kan 'wahhhh' tu nak cakap kagum...?

    ReplyDelete
  54. @tupaimerah

    kamu bukan menyeringai...

    kamu mengilai...!

    ReplyDelete
  55. @Citarasa Rinduan

    jatoh pitam takpe....

    jangan jatoh bangkrap!

    ReplyDelete
  56. @Rtp Farra Arisha

    jangan risau....

    Zombie hanya 'true lies...!'

    haha

    ReplyDelete
  57. @kella

    Fuh!

    siap ada efek bunyi hantu tu....!

    hhhhhhuuuuuuu....!

    ReplyDelete
  58. @*SiRibenMerah

    Tiga line ti pekida ke...?

    haha

    you are welkom!

    ReplyDelete
  59. @Dee

    Elehhh....

    ini takot buat buat ni!

    ReplyDelete
  60. @mamaNoriz

    Kalau Tun M masuk sini, uncle PENGSAN!

    ReplyDelete
  61. @Irwan

    agaknya ada mode senyom kot...?

    tanya bujal

    ReplyDelete
  62. @Bella Bell

    dah takot apasal haha pulak.?

    nampak sangat!

    ReplyDelete
  63. @Fatin Mraz

    uncle hantu boleh terbang lah...

    lari pon tak guna!

    ReplyDelete
  64. kehkehkeh.. lepas ni boleh mintak bujal buat gambar uncle tengah senyum pulak.. ;)

    ReplyDelete
  65. siri baru citer seram ni uncle hehe

    ReplyDelete
  66. @~izan~

    Uncle nak belakon cerita komedi sesuai tak...?

    ReplyDelete
  67. nsb baik sy tgk gmbr uncle ni time ptg, kalo mlm2, pengsan sy hehe

    ReplyDelete
  68. takut nyer ...takut nyer...hahahahah

    ReplyDelete
  69. Pinjam gambo Abg Gedek ni kat sini, boleh?

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/10/uncle-seekers-ramalan-mimpimu.html

    ReplyDelete