Followers

Monday, October 31, 2011

October 31, 2011


Dancing is an excellent form of exercise... Tepi-tepi! Bagi ruang uncle tunjuk skill pulak...! Jangan terpesona, sudah...!






Eh? Uncle baru perasan yg blog uncle ni tersenarai dalam 'Kumpulan Minoriti', lah...! Siapa lagi dalam kumpulan tu? Klik lah blog AZALEA... Semua ahli kumpulan tu memang layak group hug!

56 comments:

  1. nk tgkkkkkkkkkkk uncle dancing!


    .

    ReplyDelete
  2. Bayangkan rambut yang melibas ke kiri dan ke kanan. :)

    ReplyDelete
  3. Jgn rampas takhta Cikgu Aerobik saya sudah. Hihi.

    ReplyDelete
  4. Kalau uncle bererobik bergegar tapak senaman hihi...

    ReplyDelete
  5. wah, uncle promote sy... ala2 terharu gtu.. (sambil mengembang kempiskan lubang hidung)... 0___0

    ReplyDelete
  6. lps ni boleh la dancing2 bollywood... bole churiya......

    ReplyDelete
  7. Sori-sori sori....

    Ada komen yg uncle terdelete... ni lah akibat nak buat kerja sambil berbelog.... Apa pon, uncle copy & paste balik komen yg terdelete tu... kalau ada yg tertinggal, sori, yek...? Maklom lah... orang tua... (Ayoh, group hug!)

    ------------------------------------------
    niesa has left a new comment on your post "October 31, 2011":

    arrrkkk mau pengsan uncle menari...

    ------------------------------------------
    [n a j e e b] has left a new comment on your post "October 31, 2011":

    kemain~~!!!

    ------------------------------------------
    mas saari has left a new comment on your post "October 31, 2011":

    wah! mesti uncle gelek sakan ni..heheheee

    ------------------------------------------
    Ijahans has left a new comment on your post "October 31, 2011":

    poco poco yuk ...

    tk kan age bro nak street dancing kut...hehehhe

    ------------------------------------------
    Rai has left a new comment on your post "October 31, 2011":

    menari ke camtu..hahaha..

    ------------------------------------------
    kaklong has left a new comment on your post "October 31, 2011":

    poco-poco ke itu??

    ReplyDelete
  8. hahaha

    uncle boleh la xcercise ni..hehehe

    ReplyDelete
  9. uncle nk menari apa? poco2?

    apa kelazzzzzzz

    ReplyDelete
  10. hahaha masuk taichi la bro... lebih layak ;)

    ReplyDelete
  11. Tgh membayangkan uncle dancing dgn ah soo ah soo tua! ~haha

    ReplyDelete
  12. aerobaticisme...haha!

    (aku sebenarnya tak pasti ada word berbunyi macam tuh)

    ReplyDelete
  13. uncle nak dancing??
    oh!!adik2 jangan tiru aksi ini..
    hehehe

    ReplyDelete
  14. x dpt saya bayangkan ekekke :)

    ReplyDelete
  15. Hahahahahaha! Sy pun ikut tnjk skil la!

    ReplyDelete
  16. ni sure cikgu amik gambo anak murid.. muziknya jangan yang rancak2 ya, takut nanti ada yang patah2.. hihi..

    ReplyDelete
  17. cer tunjuk dalam video hehehe..nak tengok juga ni ;)

    salam kenal..tumpang duduk blog ni ya uncle..

    ReplyDelete
  18. seronok jugak poco poco sekali sekala :) dua kala, memang tak sempat :p

    ReplyDelete
  19. dah lame gua x melompat...psl byk lelemak termendap ni...keh..keh..keh....

    ReplyDelete
  20. wah wah uncle, jom dancing kat tasek ampang hilir?

    ReplyDelete
  21. sentap..... uncle delete komen~~~ (-_-)"

    ReplyDelete
  22. uncle nak dancing juga kah? so, why not you just show your dancing skill to everybody. hehehe.

    ReplyDelete
  23. errr.....

    [tak boleh nak decide nak tengok uncle menari ke tak?]

    ReplyDelete
  24. ish...mcm mana la uncle menari...mesti pitam saya tgk...kehkeh...

    ReplyDelete
  25. klu berani, upload la video uncle tgah K-POP tu!

    ada beran???

    hahahhaa

    ReplyDelete
  26. tk yah lah..kang turun hujan ribut pulak...apa2pun gedek dah ok tak payah nk selimkan apa2 lagi hihi

    ReplyDelete
  27. muka serius kena bertukar menjadi senyum..baru lah si penari nampak kacak :D

    ReplyDelete
  28. uncle...
    sy azian...(ceewahhh...padahal nama dah ade kek atas tu hah...)...patut laaa diorang dok sebut uncle tak pernah senyum...hehhehe...bertuah laa kiranya sy ek sbb nampak uncle senyum di rumah kakcik...heheheh

    uncle ber aero sekalik ke nih????habis laaa.....tak dapat nak imagine ngupe org tak senyum menari...hehehhe

    ReplyDelete
  29. gua rasa hujan pasti turun dengan lebatnya...haha!

    ReplyDelete
  30. five six seven eight !


    one two three four !

    ReplyDelete
  31. perh.. tang mana yg selim dulu tu pakcik..

    ReplyDelete
  32. terpesona ke tak..tak tahu lagi..tapi teruja nak tgk..
    heheee (",)

    ReplyDelete
  33. hiks. comel la uncle ni. na tengok!

    ReplyDelete
  34. tunjuk ah sikit gaya uncle dancing..nk tgk terpesona ke tidak haha

    ReplyDelete
  35. uncle ,kat terengganu musim hujan,mama teringin nak tgk self potret uncle pakai baju hujan pokadot dan berhujan. mesti gedik! hik2

    ReplyDelete
  36. uncle
    sila imitate skill menari dakota goyo
    he is ohsem! :)

    ReplyDelete
  37. ajakla buat group dancing...asik group hug je.

    ReplyDelete
  38. chopppp!!!!!
    hahahahah..cute jugaktgk uncle dancing2 maaaaa.....

    ReplyDelete
  39. eceehhh.. uncle pown nak tunjuk skill ke? hehe

    ReplyDelete
  40. aerobik la uncle,.uncle jd taiko nye,.sy tukang tengok,.hehe

    ReplyDelete