Followers

Sunday, October 30, 2011

October 30, 2011


Can I put it this way....? "Serahkan kerja memasak pada tukang masak... Jangan pula meminta tukang masak membina bangunan..." Got it..?

28 comments:

  1. zalim kalau letakkan sesuatu enda bukan pada tempatnya

    ReplyDelete
  2. kerna kebiasaannya hanya tukang masak saja yg pandai memasak. pembina bangunan hanya tahu membina bangunan sajalah :'D

    ReplyDelete
  3. Jangan takut, mamat indon/bangla tu dah dapat MyKad, depa siap boleh mengundi lagi... Hahaha

    ReplyDelete
  4. pathetic signboard... hehehe... they should learn how to use the right font.. hehe!

    ReplyDelete
  5. SALAM,
    IKUT BIDANG KEPAKARAN ! TUKANG BLOGGER ADA TAK ?

    ReplyDelete
  6. tapi pembina bangunan pun boleh jadi tukang masak yang hebat. kalau tak caya boleh tanya azreen. heheheh~

    ReplyDelete
  7. dia dulu skola kat mana ek...

    ReplyDelete
  8. Got it... pembuat iklan jgn bawa lori sewa. jom sewa lori!hahah

    ReplyDelete
  9. ni cut cos namanya uncle... apa kejadahnya iklan cengitu... ngeh ngeh ngeh....

    ReplyDelete
  10. yg ni saya tak paham.. ape maksudnye eh?

    ReplyDelete
  11. dia tak pandai bajet space tu..

    ReplyDelete
  12. i dont get it...

    kekdang tukang bina bangunan kene masak sbb bini die bersalin..

    ReplyDelete
  13. kalau nak buat iklan tu serahlah pada yang pakar kan? janganlah main hentam keromo je, camne peniagaan nak laris..

    ReplyDelete
  14. betul kata gb.. ada pembina bangunan yg master memasak juge.. hehee..

    nway.. iklan mcm tuh.. hampeh! hehe

    ReplyDelete
  15. mak gua pandai masak, dan juga pandai basuh kain, dua bidang berbeza...

    ReplyDelete
  16. ok paham. serahkan pada yang pakar.

    ReplyDelete
  17. kenapa nak cover-cover no tu, susah tau cik ina nak contact.ki kui kui

    ReplyDelete
  18. buat blog boleh kot...?? salam hari isnin bro

    ReplyDelete
  19. ala..GB dah ambik ayat akak..copy je lah uncle ayat tuh cuma tukar part tanya pada tuh..tanya pada GB..ahaks

    ReplyDelete
  20. mula tu tak dapat.. bila baca komen, okk dapatt..hihi.. udahtu, nak upah pro mahal, kasi bikin sendiri lah, jimat kos..

    ReplyDelete
  21. Tak fahamlah bang Gedek!Apa dia cakap tu?

    ReplyDelete