Followers

Monday, October 3, 2011

October 3, 2011


Ingatkan buah nangka... sampah rupanya! Tong sampah kan lebih 'sopan'?







Ada seorang blogger gua anggap macam brother gua,
Rambut pacak sangat segak juga cool orangnya,
Bergambar berlatarbelakangkan jirat cina sangat berani lagaknya
Siapa lagi kalau bukan DADDYZ TWINS satu satunya tiada dua..!

(Orang lain review, lu klon teros! Lu hebat, bro!)

70 comments:

  1. Firstime nengok buah nagka colouring... hahaha..

    ehhhh... buah nagka tu buah apa bro...???

    quote: "Ingatkan buah nagka... sampah rupanya! Tong sampah kan lebih 'sopan'?"

    ReplyDelete
  2. @Isa

    Alaaaa typing error! Tengkiu bro... lu memang bro..!
    Dah repair dan update...

    ReplyDelete
  3. heheh betul2 Tong sampah lagi sopan dari bungkus2 sampah mcm tu hehe

    ReplyDelete
  4. Ni mesti tak nak bagi kucing/anjing selongkar sampah. Rumah saya selalu kena. Dalam tong sampah pun dia korek.. Sabo je la. Nasib baik kat rumah takde pokok untuk gantung sampah2 tu..

    ReplyDelete
  5. buah nangka? haha.. kejam.. sape yg buat tu..? takkan xde tong sampah kot.?

    ReplyDelete
  6. tak suka orang main gantung2 sampah..betul kata uncle, tong sampah kan ada kan?

    ReplyDelete
  7. kesedaran sivik yang rendah.. tak suka orang berperangai macam tu..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Yob,

    Tu nak elakkan gerombolan kaki empat selongkarlah tu!

    ReplyDelete
  9. malaysian.

    some of them just sucks!

    *maaf tak sopan harini. saya pun geram kalau tetiba yang disangka buah tu ada ulat sampah merangkak2 kat luar. uwek! uwek!

    ReplyDelete
  10. sangkut sampah kat pokok ke? haii mudahnya hidup =p=p


    http://sesedaporen.blogspot.com/2011/10/semalam-ialah-malam-yang-otai.html

    thanks sbb komen pagi2 buta.. haha

    ReplyDelete
  11. kreatifla konon gantung sampah cam balut buah nangka..ekeke...nasib tak de pencuri buah nangka...kalau tak haru...

    ReplyDelete
  12. orait r tu diorang gantung2 dr sepah2. heheheh

    ReplyDelete
  13. klu balut nangka pki kain kang orang ingat pontianak plakk....ngehngehngeh

    ReplyDelete
  14. "CANTIK" sggh background nya..hahaha.. :p

    ReplyDelete
  15. Gua ingat nak 'hack' terus...haha...tapi bro 'cabaran' yang gua nak bagi tu ...



    tungguuuuu!

    ReplyDelete
  16. terlebih kreatif tu...^_^
    tp kreatif xbertempat..

    ReplyDelete
  17. tipah tertipu....tipu tetipah....
    baru feeling2 bau buah nagka td..keh..keh.keh...

    ReplyDelete
  18. Hiks!

    Rasanya gedek! dgn Daddy Twins tak dapat dipisahkan pas ni. Saling berhubungan.

    Cool!

    ReplyDelete
  19. eeee...gitu skali perangainya...

    dia nk suh hadiahkan tong sampah satu kot~ hehe..

    ReplyDelete
  20. ini orang tak sekolah je buat camni uncle! ish3..teruk betul!

    ReplyDelete
  21. Face expression sama macam n3 lain, maksudnya sampah dua tiga plastic yg tersangkut tu tak busuk le kan...hik!

    ReplyDelete
  22. teringat pula cite alien ...huhu

    ReplyDelete
  23. pesal sangkut kat pokok???
    kan lebih elok guna tong sampah!

    ReplyDelete
  24. hahaa

    sabo jea la ngan sampah gantung tue.

    sapa punye idea neh..

    ReplyDelete
  25. haha.ada plak sangkut sampah kat pokok.haha

    ReplyDelete
  26. mujur bkn pocong mcm dlm berita hari ni. hehe...

    ReplyDelete
  27. pagi2 lagi dah jengah blog daddy...hihihihi...
    derang letak atas pokok sebab taknak anjing/kuscing buat sepah..

    ReplyDelete
  28. http://wanwidget.com
    sampah lebih sopan, hhehe

    ReplyDelete
  29. jikalau itu buah nangka, pastinya ia sedap dimakan..hehe.

    ReplyDelete
  30. first time tgk org sangkut sampah kat batang pokok.kreatip tak bertempat.huhu..

    ReplyDelete
  31. tak nak anjing selongkar kot..

    (bersangka baik)

    tpi mmg tak sopan, huhuuuu...

    ReplyDelete
  32. baru teringin nak petik satu...tOpenyer sampahh..hehehe..^^

    psstt..ada baby ke dalam sarung pelastik tu?^^'

    ReplyDelete
  33. takda sivik punya orang..hahaha

    ReplyDelete
  34. aduh..mati2 igt buah..sampah rupanya..sadis tul~

    ReplyDelete
  35. tu kira sopan gak sebab diikat kemas dn disangkut..ada tu terus campak tepi jln

    ReplyDelete
  36. Kalu pokok nangka tu ada tangan, dia pun nak tulis notis sendiri kat batang pokok dia.. hehehe

    *Ramai dok buat review blog Unclee ni, saya pun nak kena buat review gak ker? Cemana tuh?

    ReplyDelete
  37. uishhh biar benar .. gantung2 nieee huhuhuh

    ReplyDelete
  38. Wow kreatif xbertempat! Dan muka itu tetap begitu dan di situ. hahahahahahah

    ReplyDelete
  39. mungkin sebab anjing kat kawasan tu suka punggah tong sampah..

    ReplyDelete
  40. orang tu gantung dengan harapan supaya pokok tu berbuah kot
    hahaha.. hampesss sungguh mereka itu. patut ambik plastik tu, gantung balik kat orang tu. 1 kat telinga, 2 kat tangan kiri kanan ;p

    ReplyDelete
  41. Salam,
    macam Christmas tree la pulak..
    :)

    ReplyDelete
  42. kat mana ni uncle gedek..haha

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/10/yeayyy-naik-gaji.html

    ReplyDelete
  43. sungguh tidak sopan..kesian pokok tu..huhu

    ReplyDelete
  44. diaorang tak nak kucing/anjing geledah tu..well.idea yang bagus..heh..heh..(gelak jahat)

    ReplyDelete
  45. Lohhhh! Kesian pokok...gee gee >.<

    P.s; Kalau ade klon uncle buat bende ni everytome everywhere....fuuuh...>.<

    ReplyDelete
  46. dahan pokok lain buah pokok lain..

    hehehe! ;)

    ReplyDelete
  47. uncle, come claim ur gift here :

    http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/10/penerima-hadiah-top-referring-url.html

    ReplyDelete
  48. daddy tetap xleh lawan uncle walopon die dengan beraninya amek gmbr kat jirat cina

    jujur,gambar uncle bersama sampa lebih cool!


    (^_^)

    ReplyDelete
  49. oklah tu sampah berbungkus dari dibuang merata-rata..tong sampah anjing dh makan kut

    ReplyDelete
  50. kesian pokok nangka...buah dia pon pasti tak nak keluar...Busukkkk....

    ReplyDelete
  51. sian pokok tu jadi tempat gantung sampah.. sib baik jugak tu dia buang dan gantung kat situ.. dari ada manusia yang sememangnyaa tak reti2 nak buang sampah sendiri dan longgok ikut sesuka hati..

    ikuti kisah saya nie plak..

    http://shimazahar.blogspot.com/2011/10/dey-guna-otak-laa.html

    apa-apa pun.. gambar-gambar bro sangat terbaik

    ReplyDelete